Jeg bestilte 6 overnatninger pÃ¥ Limfjords camping og Vandland. Jeg fortrÞd. Ingen sure miner med fortrydelse. Jeg har prÞvet det modsatte. Jeg betalte engang 1000kr i depositum og fortrÞd 2 timer ef... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
God modtagelse, god nartur rolige omgivelser en campingplads der er nem ar navigere påš Alt ialt en god oplevelse
Dejlig plads ud til limfjorden, virkelig god legeplads. Gode aktiviteter til bÞrn. Baderummene til badelandet trÊnger gevaldigt til en opdatering, bÃ¥de stÞrrelsesmÊssig, samt renovering. kiosk... ãã£ãšèŠã
SÃ¥ fik jeg igen 3 dage pÃ¥ jeres dejlige campingplads denne gang med 3 bÞrnebÞrn. Ungerne nÞd legepladsen og jeres skÞnne Bella. En blÊsende tur til vandet blev ogsÃ¥ nydt. I kÞkkenet og pÃ¥ bÞrn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Campingpladsen med badeland og massevis af aktiviteter for bÞrnefamilien. vores pladser er fra 100m2 til 250m2 Pladsen er beliggende midt i naturen lige ud til Limfjorden, med dejlig sandstrand og blå flag.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Limfjords Camping & Vandland er en perle
Limfjords Camping & Vandland kan bedst beskrives som en perle helt tÊt pÃ¥ Limfjorden med den smukkeste og mest fÊngende udsigt fra pladsen ud over fjorden. Det er en meget bÞrnevenlig campingplads med et yderst dejligt vandland med en stor vandrutchebane og klatreborg samt lÊkker velholdt sauna og dampbad. Derudover, en stor legeplads og en lÊkker isbutik med et godt udvalg af iskugler. Flotte og velholdte facilitetsbygninger. Kan klart anbefalesð
Super dejlig sted âïž
God og venlig betjening
Dejlig plads og fin natur ogâŠ
Dejlig plads og fin natur og strand,hyggeligt vÊrtspar
Fantastisk rare mennesker og dejlige omgivelser
Fantastisk rare mennesker og dejligt sted i skÞn natur
Inget ljus och smutsigt
Servicen var inte så bra vare sig innan vistelsen eller under den. Det vÀrsta var att hytten inte var ren, damm/smulor på flera stÀllen, ölflaskor i stÀdskåpet och inget fungerande ljus på toaletten.
Flinke mennesker god service
Venlig og servicemindede bestyrere.
Venlig og servicemindede bestyrere.
Gode lÊforhold
Lidt slidt servicebygning lÊngst inde, men, mest en god plads
Vi holder meget af at komme her medâŠ
Vi holder meget af at komme her med vores bÞrnebÞrn. Her er alt hvad vi har brug. VÊrtsparret kan huske os og hvad bÞrnene hedder, vi sender dem trygt i kiosken med en tyver og ved man er tålmodig selvom det kan tage tid at vÊlge.
Dejlig plads med lÊ og gode aktivitetsmuligheder
Dejlig plads med god lÊ og gode muligheder for leg til alle aldersgrupper. Vi var en stor gruppe, og var blevet placeret, så vi havde fået et område for os selv. Gode muligheder for kongespil m.v.
Fin plads
Fin plads, god pool men noget kold, havde håbet der var mere åbnet al man kunne få en softice
Vi er fastlÊgger og vi har en dejligâŠ
Vi er fastlÊgger og vi har en dejlig campingplads og et dejlig vÊrts par
Jeg håber at der vil vÊre flere der vil bruge campingpladsen
Endnu en dejlig oplevelse her på Campingpladsen
Endnu en dejlig oplevelse her på Campingpladsen. Musik, dans, fÊllesspisning og hÞj stemning. Og på denne årstid er der sÊrdeles smukt med alt det grÞnne natur, der er her og Fjorden i baggrunden. BÞrnene hygger på legepladsen og i "Krea" kreerer bÞrnene fine ting. Vi er godt tilfredse. Vi kommer her år efter år ...
Fantastisk sted at holde ferie
Fantastisk sted at holde ferie. Store pladser, dejlig bÞrnevenlig strand og skÞnne campingvÊrter. Kan anbefale stedet på det varmeste.
Vores skÞnt sted ðžð€©
Vi har vÊret her snart 5 år og vi elsker at vÊre her
Det er nÊrmeste vores sommerhus sted
BÞrnene er 100% i centrum og man bliver behandlet med respekt .
Claus og majbritt er guldvÊre altid varmt velkommen nÃ¥r man kommer pÃ¥ pladsen og bÞrnene elsker bare demð¥°â€ïž
Godt og hyggeligt sted
Godt og hyggeligt sted - men hvorfor ikke åbne flere toiletter og rum til morgentoilette hver dag!
SÃ¥ fik jeg igen 3 dage pÃ¥ jeres dejligeâŠ
Så fik jeg igen 3 dage på jeres dejlige campingplads denne gang med 3 bÞrnebÞrn.
Ungerne nÞd legepladsen og jeres skÞnne Bella.
En blÊsende tur til vandet blev også nydt.
I kÞkkenet og på bÞrne badevÊrelset var der dekoreret med forskellige dyr, der blev beundret af bÞrnene.
Ejerne hÞrte på vore behov, og lod os blive senere, så vi kunne få hjÊlp til nedtagning af fortelt.
Problem ved en boldautomat blev hurtig undersÞgt af lejrchefen, der gav en ekstra bold for besvÊret.
Hygiejnen var i orden, både på bad, toilet og kÞkken
Tak for denne gang og rigtig god sommer til jer alle. Hilsen Farmor Birthe
Alt for små og dyre is
Synes godt nok Isâene er blevet dyre og meget smÃ¥ kugler og softice, slet ikke pengene vÊrd. I var engang kendt for store og billige is, folk kom helt fra Skive for at kÞbe, men nu kÞrer man heller til Skive for at fÃ¥ en is, og det vil stadig vÊre billigere end hos jer. Hvorfor reklamere med slushice og is bombe, nÃ¥r i slushice maskine slet ikke har vÊret startet i Ã¥r. I dag var det en ung dreng der stod der, virkede meget trÊt af at vÊre pÃ¥ arbejde, ikke meget service mindet.
DÃ¥rlig rengÞring af toiletterâŠ
DÃ¥rlig rengÞring af toiletterâŠ
Mangelfuld tÞmning af skrald..
Ellers er pladsen finð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹