レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg bestilte 6 overnatninger pÃ¥ Limfjords camping og Vandland. Jeg fortrÞd. Ingen sure miner med fortrydelse. Jeg har prÞvet det modsatte. Jeg betalte engang 1000kr i depositum og fortrÞd 2 timer ef... もっず芋る

Dejlig plads ud til limfjorden, virkelig god legeplads. Gode aktiviteter til bÞrn. Baderummene til badelandet trÊnger gevaldigt til en opdatering, bÃ¥de stÞrrelsesmÊssig, samt renovering. kiosk... もっず芋る

God modtagelse, god nartur rolige omgivelser en campingplads der er nem ar navigere påš Alt ialt en god oplevelse

SÃ¥ fik jeg igen 3 dage pÃ¥ jeres dejlige campingplads denne gang med 3 bÞrnebÞrn. Ungerne nÞd legepladsen og jeres skÞnne Bella. En blÊsende tur til vandet blev ogsÃ¥ nydt. I kÞkkenet og pÃ¥ bÞrn... もっず芋る

䌁業情報

1. オヌトキャンプ堎

圓該䌁業による蚘述

Campingpladsen med badeland og massevis af aktiviteter for bÞrnefamilien. vores pladser er fra 100m2 til 250m2 Pladsen er beliggende midt i naturen lige ud til Limfjorden, med dejlig sandstrand og blå flag.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

197件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

LAD VÆRE!!

Vi har vÊret på pladsen i Kristi himmelfart ferien. Vi ankom til en grÊsplÊne der ikke havde vÊret slået lÊnge og hÊkke der ikke var blevet klippet i årevis. Da vi nåede toiletbygningen manglede håndtag flere steder, toiletterne var uhygiejnisk og beskidte (vi så de blev gjort rent 1 gang i lÞbet af 5 dage!). Aktiviter var der slået op, men der var kun plads til få bÞrn, så mange måtte gå forgÊves. I kiosken var isene store den ene dag og minimale den nÊste (måske lidt afstemning ville vÊre på sin plads). OmklÊdningen i svÞmmehallen var minimale og vandet mega koldt (så flere der gik ind ig svÞmmere uden af vaske sig, simpelthen fordi vandet i bruserne var for kolde). Koldt vand generelt - også til at vaske op i. Minigolf og alle andre udendÞrs fertiliteter var enormt forsÞmt.

Som prikken over i'et, reklamere de for ting i deres all inklusive, som ikke er en del af pakken når man kommer. Fx stod der en is til hver - dette kunne man så ikke få, for de var de stoppet med for flere år siden (men stod stadig som en del af pakken!). Til slut ville de sÞrme også have flere penge end på den tilsendte faktura. Godt vi havde styr på, hvad vi skulle betale, for de forsÞgte at smide os for mange penge (500 kr)!.

Alt i alt - sÊtter aldrig mine ben der igen

2022幎5月29日

Fantastisk plads 🥰

Fantastisk plads 🥰
Ferie med barnebarn (2021)på 5 år og han ville ikke hjem igen 😊😊
PÊnt og rent og mega hyggelig
Super god legeplads ,badeland, bålplads , boldbane og lÊkker isbar fantastiske vÊrter
Super god strand ,vi flÞj med drager og samlende sten

2021幎11月15日

Hyggeligt beliggende campingplads

Hyggeligt beliggende campingplads, helt ned til Limfjorden med en fin strand.
Efter en hel sÊson på Limfjords Camping, glÊder vi os til at komme tilbage nÊste år, til endnu en sÊson som fastliggere.
Pladsen ligger i dejlige omgivelser med ekstrem god lÊ for vinden, ikke langt fra Lihme, hvor der er indkÞbsmuligheder, med rimelig transporttid til Skive.
God kommunikation med campingfatter, og rimelige frie forhold til indretning af den enkelte fastliggerplads.

2021幎11月13日

Super god plads

Super god plads, med noget for både bÞrn og voksne.
Det er lige midt i en rigtig flot natur og meget tÊt på fjorden.
Der er en god legeplads og der laves mange kreative aktiviteter på pladsen for bÞrn.
Det er lÊkkert med fjordens vand i de varme dage og på kÞlige dage er der adgang til indendÞrs vandland.
VÊrterne er altid til at få fat på, hvis der er problemer.

Det der mangler er lige at Êldresagens camping rabat også gÊlder for fastliggere.

2021幎11月5日
自発的なレビュヌ

En campingplads der bÊrer prÊg af tema

En campingplads der bÊrer prÊg af tema, og rod, hÊkkene vÊlter ud med brÊndenÊlder, og manglende klipning, der står en kÊmpe engbrandbÊr midt i minigolf banen, som også er i forfald med manglende vedligeholdelse bland andet vand og vandlÞb, manglede rengÞring af baderum ved badelandet med fugt. alger på rutsjebanen udvendig, ikke så indbydende,

En campingplads der har alle muligheder for at vÊre lÊkker men som mister en del på det at der i den grad mangler noget vedligeholdelse.

2021幎8月1日

Fantastisk Ferie🌞

Vi har for tredje år i trÊk holdt vores ferie i en hytte her! Vi giver de bedste anbefalinger til Limfjordens Camping!
Der er alt hvad man skal bruge i hytterne! Der er storkÞkken, vaskerum , og masser af bad og toilet forhold! Der er kreativitet flere gange om ugen for bÞrnene (super fedt) endnu engang tusind tak Maj-Britt og Claus 🀗 Vi kommer helt sikkert igen👍

2021幎7月31日

så hyggelig en campingplads

så hyggelig en campingplads, og virkelig bÞrnevenlig, med en lÊkker legeplads, og den flotteste udsigt udover Limfjorden. folk er så venlige og hjÊlpsomme. det eneste minus er lige at omklÊdningsrum til vandland er en smule lille, men det hvad det er :) vi har allerede booket vores nÊste ferie hos dem.

2021幎7月25日
自発的なレビュヌ

Fantastisk for både bÞrn og voksne

Vi er for fÞrste gang blevet fastlÊgger pÃ¥ Limfjords camping og Vandland. Vi elsker at vÊre derude og vores 4 Ã¥rig sÞn synes at det er det fedeste. Legepladsen hvor det er noget for alle aldre. Folk er sÃ¥ sÞde og hjÊlpsomme. Vi har bestilt plads igen til nÊste sÊson 😍

2021幎7月23日

Super skÞn plads

Super skÞn plads i naturskÞnne omgivelser tÊt på fjorden.
God legeplads til bÞrnene og fine toiletbygninger.
Dejligt vÊrtspar som knokler i dÞgndrift for at gÞre alle glade og tilfredse.
12 år som fastligger på denne, for mig, Danmarks skÞnneste plet kvalificerer mig til at anbefale denne skÞnne plads til alle.
Kom og besÞg den og oplev den skÞnne natur og egnens andre sevÊrdigheder.
Her er lys, luft, hÞjt til loftet og plads til alle.

2021幎7月10日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。