レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Trãi nghiệm của tôi là thực sự rất tốt. Thầy dạy của tôi là IVAN. Thầy đã hướng dẫn tận tình , mặc dù tôi là người chạy khá yếu . Sau nhiều lần chỉ dạy và tận tình giải thích . Cuối cùng tôi cũng... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jeg kan kun give LZ Køreskole de allerbedste anbefalinger. Hele forløbet har været mega godt, men det største shout går helt klart til Jonas, som var min kørelærer. Jonas er uden tvivl en virk... もっと見る

企業情報

1. 自動車教習所

さまざまな外部ソースから提供された情報

Her i LZ Køreskole lægger vi stor vægt på at undervisningen er helt i top samtidigt med at det gerne må være underholdende at tage kørekort. vi glæder os til at tage imod dig! :-)

4.9

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

DANMARKS BEDSTE KØRESKOLE

Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte, da jeg har så mange gode ting at sige om LZ køreskole. Jeg startede hos LZ i Svendborg. Jeg have hørt fra mange inden jeg startede, at det nærmest var umuligt at forstå hvad det endelig var deres kørelære sagde til dem når de have teori undervisning. Alle som i ALLE gange jeg har haft teori undervisning, har bare siddet i skabet og virkelig været nemt og forstå! Det vil jeg gerne takke den dygtigste kørelære i hele Danmark Christian for, at gøre teori undervisning til noget man nærmest glæder sig til i ugen, fordi man ved at det bliver mega grineren og samtidig lære noget!

Jeg har haft de sjoveste køreture med Christian, som virkelig har fået lært mig meget! Han har både lært mig at blive en fremragende bilist, men også lært mig at hvis der er noget jeg vil, så kan jeg sagtens. Når jeg selv skal ud og køre, vil jeg altid tænke på vores mega sjove ture sammen, som jeg aldrig vil glemme! Uden Christians fantastiske støtte, kunne han jeg aldrig bestå både teori prøve og køre prøve første gang✅ Jeg vil 100% anbefale LZ køreskole, da alt bare spiller, og ikke mindst Christian da han er en mega fantastisk og grineren person, men også mega dygtig til hans arbejde!

2026年3月31日
5つ星のうち5の評価

Lz er en god køreskole fordi det er…

Lz er en god køreskole fordi det er sjovt mens man lærer. Jeg havde Nabil som kørelærer kan kun anbefale ham da man føler sig tryg mens man kører. Han er god til at lærer fra sig mens man stadig kan have det sjovt og han vil højst sandsynligt få dig til at bestå i første forsøg.

2026年3月20日
5つ星のうち5の評価

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med min kørelære Christian. Han var super sød, sjov, imødekommende og professionel, og han skabte altid en tryg og hyggelig stemning under køretimerne. Han hjalp mig med at føle mig sikker bag rattet og forklarede altid tingene på en nem og forståelig måde, både til teori og køretimer. Jeg har haft den bedste oplevelse med LZ Køreskole og kan klart anbefale den til andre.

2026年3月17日

Virkelig god oplevelse

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos LZ. Teori-undervisningen blev forklaret på en måde, så det var nemt at forstå. Jeg havde Mathias som kørelærer, og han formåede at gøre køretimerne både sjove og lærerige. Han er god til hurtigt at opdage småfejl, så man kan rette dem og blive en bedre billist. Samtidig er han dygtig til at lære fra sig og skabe en god og tryg stemning under køretimerne

Vildt god køreskole

Vildt god køreskole! Det var mega hyggeligt at have teori, og blev forklaret på en måde, så det var meget nemt at forstå. Jeg havde Mathias som kørerlærer, hvilket gjorde at alle køretimerne var mega sjove, samtidig med at man lærte at køre bil. Han gik meget op i at give eleverne den bedste oplevelse i at få kørekort, hvilket bare gjorde hele forløbet meget bedre. Klart en anbefaling☺️

5つ星のうち5の評価

Jeg har haft et virkelig fedt forløb…

Jeg har haft et virkelig fedt forløb hos LZ køreskole. Jeg havde Mathias som kørelærer hvilket gjorde hele forløbet til en virkelig god oplevelse. Han sørger altid for, at man har det sjovt og man kan virkelig mærke på ham at han gør alt hvad han kan for at eleverne får en bedst mulig oplevelse, alt dette på samme tid med at han lærer en at kører godt bil. Kæmpe anbefaling.

5つ星のうち5の評価

Jeg vil 100% anbefale LZ køreskole til…

Jeg vil 100% anbefale LZ køreskole til alle andre der vil tage kørekort. Jeg har selv kørt med den bedste kørelære i Svendborg, Christian. Christian er virkelig nem, sjov og meget åben og snakke med. Han har virkelig hjulpet mig med at komme godt igennem for at få kørekortet i første hug. Det tog kun ca. 2,5 måned for mig at få mit kørekort. Alt undervisning og planlægning lå lige i skabet, og det hele var nemt at forstå.

2026年3月4日
5つ星のうち5の評価

LZ Køreskole er fantastisk!

LZ Køreskole er en helt igennem fantastisk køreskole. Alle underviserne gør teorien lærerig og sjov og skaber et trygt sted hvor man tør at begå fejl. Jeg havde en mega fed oplevelse med Ivan som min kørelærer. Ivan er utrolig grundig og sørger for at man lærer at gøre alt helt korrekt. Køretimer med ham er sjove og han er utroligt opbakkende. Jeg følte mig mega tryg og forberedt til køreprøve og endte med at bestå på første forsøg. Jeg vil uden tvivl anbefale Ivan og LZ Køreskole!

2026年3月5日
5つ星のうち1の評価

Råbte og skreg

Råbte og skreg

Mødte en af jeres instruktører ved en ladestander, han havde åbenbart ventet længe for da vi tog en ledig plads bakkede han hen til os i en uforsvarlig fart, han var i det mindste god til at kigge (og pege med den lange finger). Han råbte til os at der er køkultur og vi skulle "f***ing skride". Vi fik heldigvis kølet ham lidt ned efter lidt tid og han gav en undskyldning. Stadig virkelig dårlig opførsel og ikke et godt forbillede for unge der skal lære at køre. Måske i skulle give jeres instruktører et kursus i konflikthåndtering.

2026年2月28日

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Generhvervelse af kortet på kun 2 uger! Lærerigt forløb på kort tid. Efter 8 år har jeg generhvervet kortet hurtigt, nemlig fordi de har styr på det😎

2026年2月23日
5つ星のうち5の評価

Skide godt forløb med gode teoritimer…

Skide godt forløb med gode teoritimer og flinke menesker, jeg havde Christian som kørelærer og det var en fornøjelse, han er en virkelig god kørelærer og vi hyggede os altid, og hvis køretimerne ikke passer har det heller aldrig været et problem og rykke på tingene👌🏻

Kan 100% anbefale LZ🤩

2026年2月11日
5つ星のうち5の評価

Kæmpe tak til den bedste køreskole for…

Kæmpe tak til den bedste køreskole for tålmodighed, god stemning og virkelig dygtige kørelærere. Jeg har følt mig tryg hele vejen og kunne ikke have ønsket et bedre forløb. Kan varmt anbefales til alle, der vil have en god og seriøs oplevelse på vejen mod kørekortet! 🥳🚗

2026年2月10日

Bedste oplevelse

Fra start er man blevet taget så godt imod, især når man har været bange for at køre bil, og kørelæreren bare tror på en. De hjælper hvor de kan!
De føler en til døres og giver ikke slip før du står med kørekortet i hånden!
Stor anbefaling her fra

2026年2月5日