Lite House レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har lige modtaget mine nye lamper til mit kÞkken. Det har vÊret en super god oplevelse at handle med Lite-House. Inden bestilling fik jeg rigtig god og professionel sparring pÃ¥ hvilke lamper der... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg bestilte de flotteste lamper, og de blev leveret hurtigt. DesvÊrre var en af dem gÃ¥et i stykker under transporten. Jeg skrev til lite-house som besvarede min mail inden for en time. Samme dag... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har af flere omgange kÞbt LED produkter host Lite-House og produkterne har altid levet op til forventningerne og beskrivelserne. De er blevet leveret hurtigt og med mails om status pÃ¥ ordrene. Fik... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jeg har betalt moms til bÃ¥de Danmark og Norge, og varen ble liggende i lang tid i tollen bÃ¥de i Danmark og Norge. Det synes jeg dere skal ha et system pÃ¥ slik at det ikke tar over en mÃ¥ned Ã¥ fÃ¥ tilsen... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 照明専門店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Online salg af alt indenfor el og belysning, lige fra Led til indbygningsspot og designlamper til tilbudspriser. Se vores kÊmpe udvalg.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

super service

jeg kÞbte nogle lamper, hvoraf den ene ikke var på lager, så det vidste jeg jo godt, men alligevel ringede jeg til kundeservice for at hÞre, hvornår jeg kunne forvente at få mine lamper. Der gik ikke lang tid, fÞr jeg fik svar, og dagen efter havde jeg mine lamper.
Jeg synes, at servicen er i top og så er varerne ovenikÞbet også billigere end andre netfirmaer.

2016幎1月16日

Ingen problemer

Den 21/12/2015 bestilte jeg en Osram Lightify Classic A60 Tunable White E27 , der kan bruges sammen med Belkin Wemo.
Den ankom dagen efter til afhentning i pakkeshoppen.
Perfekt!

2016幎1月1日
5぀星のうち1の評䟡

elendig service - uÊrlig handel

Jeg har kÞbt 4 relativt dyre lamper hos Lite-house (All-light). Da jeg ringede til Lite-house fÞrste gang for at hÞre om varenr, levering og priser fik jeg rigtigt god service. Da jeg skulle bestille fik jeg at vide at jeg bare skulle overfÞre penge til deres konto da det var nemmest og hurtigst da varerne så kunne bestilles hurtigere end hvis jeg bestilte på deres hjemmeside. det gjorde jeg selvfÞlgelig. Nu har jeg - efter ca 5 ugers (hjemmesiden sagde ml 5-10 dages levering!!) fået lamperne og kan se at det jeg mente at have bestilt ikke er det jeg har fået leveret. Da jeg ringer til dem fortÊller sÊlgeren at jeg ikke kan returnerer varen og at jeg burde have chekket ordrebekrÊf. - det skulle jeg selvfÞlgelig men varenr. er relativt uigennemskuelige og jeg havde talt med dem flere gange for at sikre at det var de rigtige nr ifht det jeg Þnskede at bestille. Nu viser det sig at jeg har kÞbt som grossist (da jeg ikke har handlet via hjemmesiden) og dermed ikke har almindelige returbetingelser!! hvilket jeg overhovedet ikke blev gjort bekendt med da jeg fik at vide at jeg bare skulle overfÞre til deres konto.....det er i mine Þjne virkeligt uÊrligt misvisende og voldsomt kritisabelt at gÞre forretning på den måde. Jeg kan kun anbefale, at hvis man vÊlger at handle hos Lite-house/ALL-light, at man tager hÞjde for meget lang levering, misvisende vejledning, langsom tilbagevenden og elendig service når fÞrst ordren er betalt. Jeg kan helt sikkert ikke anbefale at handle hos Lite-House/ALL-light!!

2015幎12月4日
Lite House ロゎ

Lite House からの回答

Det var godt nok en meget ensidig udlÊgning af denne sag, og skrive uÊrlig handel, er jeg ganske enkelt ikke sikker på, at vi vil lade passere. Det er godt nok et groft udtryk, isÊr når du selv har godkendt handlen lige fra starten. Du er fra starten blevet lÞbende informeret om leveringstider efterhånden som vi har modtaget dem, og du har selv godkendt de lamper du har fået leveret !!! OrdrebekrÊftelsen var heller ikke fra Lite-House, men fra ALL-Light, og du er også fra starten klar over, at alle lamper blev kÞbt hjem dig. Jesper har oven i kÞbet tilbudt dig at ombytte den lampe som du mente var forkert, du har intet nÊvnt om andre lamper. Så det kan egentlig sammenfattes kort, du har selv godkendt lamperne, du har selv godkendt handlen, du er blevet tilbudt at få ombyttet den lampe som du mener er forkert, du er lÞbende blevet informeret, så mon ikke det mere handler om, at du ikke vil tage ansvar for egne fejl.

Med venlig hilsen
Johnny Haslauer
ALL-Light / Lite-House

KÞb af julepynt

Jeg kÞbte noget julepynt i oktober. Da jeg pakkede det ud i november var den ene kasse tom. Jeg skrev til firmaet om problemet med det det manglende julehjerte. De skrev tilbage at de sendte et nyt hjerte og det fik jeg to dage efter. Dejligt at de troede på mig og mega god service.

2015幎11月27日

Perfekt (men lidt dyrt)

100% tilfredshed, Alt fungerede. Det er derfor jeg handler meget på nettet.
Det eneste, jeg kunne klage over, er at forsendelsesomkostningerne er ret hÞje. (specielt når man kun kÞber 2 pÊrer).
Men det vidste jeg jo og valgte alligevel at kÞbe hos Lite-House

2015幎11月7日
5぀星のうち2の評䟡

DÃ¥rlig service

Jeg valgte lite-house blandt andet fordi, at at lovede hurtig levering.
Efter bestilling fik jeg en ordrebekrÊftelse, og så skete der ellers ikke mere. To uger senere skrev jeg og spurgte, om noget var gået galt med min bestilling. De svarede dagen efter, at de ikke havde den vare, jeg havde bestilt!! Jeg forslog dem, at de evt. kunne skrive dette til kunden, så man kunne afbestille og kÞbe ved et andet firma. Et par dage efter kom der en besked om, at varen ikke var på lager! Surprise! Men de forventede den på lager i lÞbet af få dage. Hurra! Her to uger senere er der stadig ikke sket noget. Og jeg har ikke hÞrt mere fra dem. Det er nu en måned siden jeg bestilte!! Kom nu Lite-house. Giv i det mindste jeres kunder et realistisk og Êrligt svar!

2015幎10月18日
Lite House ロゎ

Lite House からの回答

Hej Mette
Jeg har lige undersÞgt sagen, og må give dig ret. Vi har ellers dyre auto-systemer der automatisk burde informere kunderne om forsinkelser, og give realistiske leveringstider. En sjÊlden gang imellem fejler systemet desvÊrre, og det er sket med din ordre.

Vi har fået lovning på levering i denne uge, og vi har nu manuelt opdateret leverings-systemet, så nu skulle der gerne komme korrekt besked til dig.

Jeg skal endnu engang beklage denne sag, som vi selvfÞlgelig er rigtig kede af. Jeg håber du må få en fortsat god dag, og du trods alt bliver glad for varen når du modtager den sidst på ugen.

Med venlig hilsen

Johnny Haslauer
Lite-House

UsÊdvanlig god service

Jeg handlet nogle gange hos Lite-House. Vi har altid fået en god behandling. Sidste gang var dog en outstanding oplevelse. Vi fik meget bedre erstatnings LED-pÊrer, for nogle fejlproducerede, som de var ophÞrt med at forhandle fordi pÊrerne var fejlbehÊftede. Ydermere fik vi 5 nye af de gamle til erstatning hvis tidligere indkÞbte skulle blive defekte. Alt uden beregning.
Det kalder jeg rigtig god service, og jeg vil kraftigt anbefale Lite-House til alle der skal kÞbe el-varer på nettet.
Mvh
SÞren, Aalborg