Lite House レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har lige modtaget mine nye lamper til mit kÞkken. Det har vÊret en super god oplevelse at handle med Lite-House. Inden bestilling fik jeg rigtig god og professionel sparring pÃ¥ hvilke lamper der... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg bestilte de flotteste lamper, og de blev leveret hurtigt. DesvÊrre var en af dem gÃ¥et i stykker under transporten. Jeg skrev til lite-house som besvarede min mail inden for en time. Samme dag... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har af flere omgange kÞbt LED produkter host Lite-House og produkterne har altid levet op til forventningerne og beskrivelserne. De er blevet leveret hurtigt og med mails om status pÃ¥ ordrene. Fik... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jeg har betalt moms til bÃ¥de Danmark og Norge, og varen ble liggende i lang tid i tollen bÃ¥de i Danmark og Norge. Det synes jeg dere skal ha et system pÃ¥ slik at det ikke tar over en mÃ¥ned Ã¥ fÃ¥ tilsen... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 照明専門店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Online salg af alt indenfor el og belysning, lige fra Led til indbygningsspot og designlamper til tilbudspriser. Se vores kÊmpe udvalg.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Excellent service!

Finally I found the lamp I wanted on the web! The service provided by All light /Lite House was excellent all the way through my order. Via mail my questions were answered within max 10 minutes and when ordered I recieved my lamp just in two days (international shipping).

I am a very picky shopper but All light/ Lite house provided service beyond my expectations.

2015幎4月2日

Hurtig og venlig betjening

Selvom jeg lavede om på ordren sidst på eftermiddagen, nåede pakken alligevel afsted, så jeg havde den nÊste dag. Der var ikke nok på lager af den, som jeg fÞrst havde bestilt. Men fik hjÊlp over telefonen til at finde en anden lyskilde, som faktisk var bedre.
Kan varmt anbefales at handle her!

2015幎3月31日

Superb

Jeg bestilte en speciel hallogen pÊre. Ringede lige op og fik god rådgivning og bestilte derefter på hjemmesiden ved middagstid. Dagen efter blev min pÊre leveret med posten.

2015幎3月23日
5぀星のうち5の評䟡

Service ud over det sÊdvanlige

Fik tilsendt en lyddÊmper transformer som tydeligvis var brugt. Ringede og fik Þjeblikkelig kontakt med en person, uden at skulle vente og uden at blive stillet om flere gange - bare det er usÊdvanligt.
Ingen forklaringer om noget som helst og allerede nÊste dag havde jeg en ny transformer.
Det er service ud over det sÊdvanlige.
Jeg vil 100% sikkert handler her en anden gang.
Mvh
Henrik

2015幎3月9日

Super service og erstatning ASAP

Har haft en super oplevelse af mit kÞb tiltrods for at 1 ud af 15 af det kÞbte produkt var defekt. Fik med det samme en erstatning "no questions asked". Håber ikke der er folk der ude som udnytter sådan en god service for det var super fedt ikke at skulle til at diskutere frem og tilbage omkring produktets defekthed.
Så aÊt i alt super service og handler helt sikkert her igen inden for kort tid da jeg kan se at jeg lige mangler et par stykker mere til hjemmet af produktet :-)

2015幎2月28日
5぀星のうち5の評䟡

LED pÊrer til min emhÊtte

Jeg kÞbte to LED pÊrer til min emhÊtte, med en G4 sokkel. Samlet effekt 2 X 2.4 W, til erstatning for 2 X 20 W halogen pÊrer. LED pÊrene giver faktisk et bedre lys end Halogenerne, da det spredes mere og set ser nÊsten ud som om de giver mere lys. Måske fordi lyset ikke går via reflektoren.

Jeg hentede selv, da jeg havde et Êrinde i byen. De ringede og spurgte om ikke det var en fejl at jeg selv ville kÞre de 60 km jeg har - så helt fin service og oppe på dupperne.

2015幎2月6日

Utrolig dårlig kundeservice.

Bestiller en pÊre for tilsendt en anden model a den slag pÊre.
udpeger fejlen men får bare afvide det er den samme pÊre og de ikke har lavet en fejl. de havde ikke lige den på billedet så fik bare en anden leverandÞr på trods af specs ikke er helt ens.!

2015幎1月22日

Hej Jim

Det var da en utrolig ensidig udlÊgning af hvad der er sket. Du bestiller en vare, og på trods af, at der hverken står mÊrke eller spredning på varen, går du bare ud fra, at det er en Philips pÊre med 20 grader spredning, selvom den pÊre slet ikke produceres mere, og det i Þvrigt slet ikke er den pÊre der er vist på billedet.

Billedet viser en pÊre med medium spredning, og det er det du har fået tilsendt. Som jeg også skrev til dig på mail, vi sÊlger rigtig mange af disse pÊrer og alle andre kunder er vÊldig glade for de pÊrer vi sender. Jeg skrev også til dig, at er velkommen til at sende dem retur, så returnerer vi hele din indbetaling.

Lite-House

Ikke tilfredsstillende

Bestilte sÞndag d.28/12-14, 14 LED spotpÊre, med levering nÊste hverdag inden kl. 12 (GLS Erhverv).
Betalte 80 kr i fragt for denne forsendelse, regnede med at modtage mine varer senest tirsdag d.30/12, da de jo var bestilt sÞndag efter kl. 14.
Må desvÊrre erkende, at Lite-House er utrolig svÊre at få kontakt til, på både mail og tlf. - til trods for at det er en almindelig hverdag.

2015幎1月2日

Hej Morten

Vi holdt lukket frem til 5. januar, da omsÊtningen normalt er lav mellem jul og nytår, derfor kunne du ikke få kontakt til os.
Vi har skrevet det flere steder i shoppen, men må naturligvis nu overveje, hvordan vi kan gÞre dette bedre, så ingen kunder overser det.
Vi skal beklage episoden, og gÞre hvad vi kan, for at forhindre dette i at ske igen.

Lite-House

5぀星のうち4の評䟡

God kundeservice

Der var lidt rod med et ordrenummer, som havde to forskellige produkter under samme ordrenummer. Produkterne var på ingen måde ens. Til gengÊld var servicen i top, da jeg gjorde Lite-House opmÊrksom på fejlen. Derfor 4 stjerner herfra.

2014幎5月9日
5぀星のうち1の評䟡

Tager udover fragt på 30 kr også 20 kr i ekspeditionsgebyr!

1. De nÊvner fint under vÊrd at vide deres betingelser for kÞb men glemmer liiige at nÊvne de 20 kr de tager i ekspeditionsgebyr, hvilket er temmelig ufint!
------
2. Hej Igen og tak for dit svar men som jeg tidligere skrev, så nÊvnes der intet om dette ekstra gebyr under "vÊrd at vide" - derimod kun at Fragt koster 30 kr uanset mÊngde og antal. Det er direkte villedende!

2014幎3月15日

Hej Elmo

Det er ikke korrekt. Vi skriver således.

Alle ordrer til Danmark koster 30,00 kr. i fragt (Få special varer er pålagt ekstra gebyr) uanset mÊngde, stÞrrelse og forskellige leveringstider. Afhentning er muligt efter aftale. BemÊrk, at ordrer under 200,00 kr. bliver pålagt et ekspeditionsgebyr på 20,00 kr. for at dÊkke omkostningerne.

Lite-House ApS

Hej Elmo

Jo det gÞr det faktisk, men jeg kan godt se, at dialogboxen ikke kommer op når man klikker på fragt, og så har du ret, så ser man det ikke.

Jeg har Þjeblikkeligt skrevet til programmÞrerne, og bedt dem få rettet denne fejl a.s.a.p.

Lite-House ApS

Kanon oplevelse

God og venlig support inden kÞbet via deres chat på hjemmesiden. EfterfÞlgende problemfri bestilling og hurtig levering! Bestiller helt klart gerne igen.

Kan virkelig anbefales.

2014幎1月16日

Super kundeservice

Bestilte en specialpÊre som blev leveret dagen efter. PÊren var desvÊrre ridset ved modtagelse og jeg kontaktede kundeservice for ombytning.

De tilbÞd straks at sende en ny UB. En gennemgang af deres lager viste dog at det formentlig var en generel fejl og da de ikke straks kunne sende en ny ringede de og gav besked.

Lige prÊcis den type service jeg godt kan lide. Så selvom varen var defekt ved modtagelse var hele oplevelsen en der gjorde mig tilfreds.

2013幎10月29日
5぀星のうち1の評䟡

Usympatisk, upersonlig og ubehÞvlet betjening... knalder bare rÞret på

De trÊkker pengene lÊnge fÞr varerne sendes... de har ikke engang varerne på lager da pengene trÊkkes på min konto... og de giver ikke besked om at varerne er i restordre....

2013幎10月18日

Hej Claus

Varerne er kommet på lager og din ordre bliver sendt i dag. Jeg kan se i vores systemer, at der er afsendt restordremail til dig i onsdags, har du tjekket dit spamfilter for at se om den er rÞget der i ?

Vedr. PayPal ved jeg ikke om de har Êndret praksis, jeg ved blot at vi får belÞbene overfÞrt til vores PayPal konto, sådan har det altid vÊret.

Mvh
Johnny

5぀星のうち2の評䟡

Levering af forkert vare.

Bestilte 40 runde spots i hvid midt på ugen så jeg var sikker på at have dem til weekenden , hvor jeg havde en aftale med elektriker. Varen kom også hurtigt, allerede torsdag eftermiddag. DesvÊrre kom der bare 40 forkerte firkantede spots i stedet :(. Så der gik mit projekt rimelig godt i vasken den weekend., da lite house fÞrst skal til at sende en retur seddel til mig så jeg kan sende varen retur FÞrst i nÊste uge. Og derefter vil de sende mig korrekt vare når de modtog de andre.

2013幎8月22日

Alt som det skal vÊre.

Jeg bestilte onsdag den 3 juli. 2 stk. Torch-lamper hos Lite-House, og skrev en lille "notits" til dem om, jeg jeg ville blive rigtig glad hvis jeg kunne have lamperne fredag den 5., idet de gerne skulle monteres i weekenden.
Fredag den 5. var jeg nede i vores lokale Brugs (GLS Pakkeshop) og hente lamperne.
Virkelig tilfredsstillende; Lite-House beviste at det ikke er raketvidenskab at få sendt et par lamper dagen efter ordren er lagt (ordren blev lagt sent på dagen).

Hvad kan jeg sige: Der blev monteret lamper om lÞrdagen.

2013幎7月12日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス