Banner for Lloyd-Shop.dk

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har i mange Ã¥r vÊret kunde og bruger (hele familien) af LLOYD sko. Bedre sko findes ikke. Yderligere finder man sjÊldent den service og professionalisme som personalet hos LLOYD sko yder. Herm... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

I am American that has been living in Denmark for over 25 years. I have had difficulties finding my size (47, 48) and also stylish footwear. Fortunately I found your brand several years ago while vaca... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jeg bestilte 3 par sko og et bÊlte, hvoraf det ene par er meget for stor i stÞrrelsen, og derfor gerne ville have dem byttet. Returfragt pÃ¥ 50,- skal betales, og bliver ikke refunderet ved ny bestilli... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Perfect service level. Orders are processed almost immediately, if it is working day. And LLOYD quality is really great. Online shop is absolutely perfect solution for those, who precisely know, what... もっず芋る

䌁業情報

1. 靎屋
  2. ファッション アクセサリヌ店

Lloyd-Shop.dk に぀いお

圓該䌁業による蚘述

LLOYD Shoes har produceret herre- og damesko af hÞj kvalitet siden 1888. Alle vores sko er fremstillet med passion og hÞj håndvÊrksmÊssig dygtighed. KÞb dine LLOYD sko direkte hos LLOYD, hvor du har adgang til over 700 forskellige modeller til dame og herre.

Her er fordelene ved at handle hos os.

DEN OFFICIELLE LLOYD SHOP
Du handler direkte hos LLOYD og får de bedste tilbud og services

DET STØRSTE UDVALG AF LLOYD SKO
Vi har hele kollektionen og mere end 300 forskellige modeller på lager.

FLEKSIBEL LEVERING
Vi sender både med PostNord og GLS

GRATIS FRAGT & RETUR
ved kÞb over 1.000 kr. I Danmark med PostNord og GLS. Du kan også returnere webordrer i vores Concept Stores.

30 DAGES RETURRET
Uanset om du handler online eller i vores Concept Store i KÞbenhavn

UDELT OPMÆRKSOMHED
At hjÊlpe dig er vores vigtigste prioritet.

SPECIALUDDANNET PERSONALE
Som Concept Store ved vi alt om LLOYD og har adgang til hele LLOYD's sortiment af sko og accessories, herunder LLOYD Premium Collection 1888 og LLOYD damesko.

TILPASSET HJÆLP
Da vi har forskellige skoserier til individuelle fodtyper, har vi produktkendskab og ekspertise til at hjÊlpe dig med at finde de rigtige sko til dine fÞdder.

Bestil nemt og bekvemt

Gratis fragt og retur over 1.000 kr.

Gratis fragt og retur over 1.000 kr.
Vi yder altid 30 dages fuld returret. Du kan også bytte i vores Concept Store.

連絡先

通垞1カ月以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Jeg bestilte 3 par sko og et bÊlte

Jeg bestilte 3 par sko og et bÊlte, hvoraf det ene par er meget for stor i stÞrrelsen, og derfor gerne ville have dem byttet. Returfragt på 50,- skal betales, og bliver ikke refunderet ved ny bestilling . BÊlte tjekkede jeg inden bestilling i forhold til varenummer på et bÊlte jeg har i forvejen, og de stemte ikke overens, men da bÊltet så kom var det den samme som det jeg har i forvejen. I forhold til leveringen af pakken har jeg bestilt det til levering på firma adresse så jeg ikke skulle bruge tid på at kÞre efter det. Da pakken ankommer, skal den hentes i pakkeboks. Alt ovenstående har jeg meddelt kundeservice som meddeler mig at de godt kan forstå jeg er Êrgerlig over det og at de har taget det videre til Postnord. TÊnker ikke ovenstående animerer til at man holder på sine kunder, så nu returnerer jeg bÊlte og sko / kommer ikke til at genbestille

2026幎4月28日

DÃ¥rlig kundeservice.

DÃ¥rlig kundeservice.
Bestilte 25.2 og modtog i går d. 3.3.
KÞber et par sko, begge er ved at gå op i limningen. Kontakter kundeservice, de skal retur, selv om at jeg tilbÞd, at gå til egen skomager for at se om de kan laves. Plus jeg kunne få et afslag i prisen.

Men nej, nu måtte jeg kÞbe et nyt par og vente yderligere på et par sko.

Må sende dem retur, bruge tid på det og vente på nye sko. Tak for ulejligheden og vi er godt nok ked af denne oplevelse, en by i R.......

Tror lige I skal gÃ¥ til Loui Nielsen og lÊse vores korrespondance igen og rette jeres svar. Har lige vist billederne til en der ikke kender historien og de kan sagtens se pÃ¥ billederne at de slipper i begge sider

2026幎3月4日

Hej Helle

Tak for din anmeldelse. Jeg vil gerne lige afklare nogle misforståelser i forlÞbet.

Vi modtog en mail fra dig med nogle billeder, hvor du skriver, at skoene er ved at gå op i siden ved limningen. Dette fremgår dog ikke tydeligt af de billeder, vi har modtaget. Derfor henviste vi dig til at sende skoene retur til os, så vi kunne kreditere dem. Hvis du Þnskede et nyt par, skulle der i så fald oprettes en ny ordre, så du hurtigere kunne modtage en erstatning.

Dette Þnskede du ikke og skrev i stedet, at du gerne ville gÃ¥ til en skomager og fÃ¥ et afslag i prisen. For at vi kan godkende en reklamation, er vi dog nÞdt til at fÃ¥ varen retur, sÃ¥ vi kan undersÞge den og vurdere, om der er tale om en fabrikationsfejl – isÊr nÃ¥r dette ikke fremgÃ¥r tydeligt af billederne.

Vi tilbÞd derfor tre mulige lÞsninger:

1) At du sender skoene retur, hvorefter vi krediterer kÞbet.
2) At du sender dem retur til os, og vi tager dem til vores skomager på vores regning.
3) At du kunne sende dem retur til os og at vi bestiller et nyt par hjem til dig. Disse skulle dog bestilles fra vores eksterne lager, hvilket giver en leveringstid på ca. 5–8 hverdage.

Vi har altså forsÞgt at tilbyde flere lÞsninger inden for vores retur- og reklamationspolitik, og derfor er vi selvfÞlgelig kede af, at du har oplevet forlÞbet som dårlig kundeservice. Vores intention har hele tiden vÊret at hjÊlpe dig bedst muligt.

Lloyd Kundeservice

5぀星のうち1の評䟡

Kvaliteten er der ikke lÊngere

Kvaliteten er der ikke lÊngere.

Jeg har gået i lloyd sko i mere end 20 år til dagligt i mit professionelle virke, og har vÊret meget tilfreds. Men de sidste 3 par sko jeg har kÞbt, har kvaliteten vÊret utroligt ringe. HÊle der falder af, og overskind der slipper sålen på helt nye sko. Så jeg kan ikke lÊngere anbefale lloyd - fremover bliver det noget andet.

2026幎2月6日

Hej Dennis

Tak for din anmeldelse.

Jeg kan desvÊrre ikke se, at du har vÊret i kontakt med os omkring de nÊvnte problematikker. Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan få kigget nÊrmere på dine reklamationer vedrÞrende den ordre, der er kÞbt hos os på www.lloyd-shop.dk

Vi vil selvfÞlgelig gerne hjÊlpe med at finde en lÞsning.

Lloyd Kundeservice

5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥rlig kundeservice. Havde kÞbt et par sandaler som tog

Havde kÞbt et par sandaler som tog meget lang tid om at komme, men som desvÊrre var for små, så de skulle retur. Retur tiden er meget lang også, de giver dog besked at de nu har modtaget mine sandaler retur, men det vil tage op til 14 dage fÞr de returner pengene, skrev til kundeservice og rykker, får at vide at de i dag den 19 januar 2026 er ved at behandle returvarer fra den 9 januar, og de arbejder så hurtigt de kan, det er jeg faktisk ligeglad med, hun kan jo fortÊlle hvornår jeg får mine penge retur. Uforskammet kundeservice af Sannie

2026幎1月19日

Hej Inge

Tak for din anmeldelse. Jeg vil gerne lige afklare forlÞbet.

Vi modtog din retur den 14/1, hvor vi også sendte en mail til dig om, at pakken var modtaget, og at der kan gå op til 14 dage, fÞr en retur er fÊrdigbehandlet. I den periode modtog vi mange returpakker, og der kunne derfor forekomme lidt ekstra ventetid. Dette informerede vi også om.

Vi forklarede samtidig, at vi desvÊrre ikke kunne give en prÊcis dato for, hvornår netop din pakke ville blive behandlet, men at vi arbejdede så hurtigt som muligt, og at vi forventede at nå det inden udgangen af januar.

Din ordre blev krediteret den 29/1, hvilket desvÊrre er én dag senere end det, vi havde forventet. Det beklager vi naturligvis.

Derudover blev din ordre sendt allerede på 3. hverdag ud af den forventede leveringstid på 5–8 hverdage, som var oplyst på hjemmesiden, da du lagde ordren.

Det har pÃ¥ ingen mÃ¥de vÊret min hensigt at virke uforskammet – jeg har blot forsÞgt at forklare vores processer og vÊre sÃ¥ Êrlig og tydelig som muligt omkring forlÞbet.

Sannie

En gang LLOYD sko - altid LLOYD sko

Jeg har i mange år vÊret kunde og bruger (hele familien) af LLOYD sko. Bedre sko findes ikke.
Hermed de bedste anbefalinger af LLOYD sko samt det samme til personalets service og korrekthed.

Peter Gleerup

2025幎12月29日