En god handel beror pÃ¥ slutresultatet. Der er uovertruffet service i jeres butik i KÞbenhavn nÃ¥r en nethandel ikke helt lander korrekt Det er god handel Ps , det var mig der bestilte en forkert bre... ãã£ãšèŠã

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hold da op en uovertruffet service af Ahmed i Kristen Bernikowsgade i Kbh K. Magen til sÞd behandling og service skal man godt nok lede lÊnge efter. I dag er det nÊrmest mere en sjÊldenhed end kuty... ãã£ãšèŠã
Udover at Lloyd er de perfekte sko til mig er servicen og returmuligheden afgÞrende for mig. Indpakningen er perfekt til forsendelse med post.
Efter min opfattelse, sÃ¥ er servicen i Lloyds webshop rigtig god. Dette bla. fordi der i webshoppen er en naturlig fremdrift i tingene, sÃ¥dan at det ikke er nÞdvendigt, at sende opfÞlgende reminder ma... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Lloyd-Shop.dk ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Her er fordelene ved at handle hos os.
DEN OFFICIELLE LLOYD SHOP
Du handler direkte hos LLOYD og får de bedste tilbud og services
DET STÃRSTE UDVALG AF LLOYD SKO
Vi har hele kollektionen og mere end 300 forskellige modeller på lager.
FLEKSIBEL LEVERING
Vi sender både med PostNord og GLS
GRATIS FRAGT & RETUR
ved kÞb over 1.000 kr. I Danmark med PostNord og GLS. Du kan også returnere webordrer i vores Concept Stores.
30 DAGES RETURRET
Uanset om du handler online eller i vores Concept Store i KÞbenhavn
UDELT OPMÃRKSOMHED
At hjÊlpe dig er vores vigtigste prioritet.
SPECIALUDDANNET PERSONALE
Som Concept Store ved vi alt om LLOYD og har adgang til hele LLOYD's sortiment af sko og accessories, herunder LLOYD Premium Collection 1888 og LLOYD damesko.
TILPASSET HJÃLP
Da vi har forskellige skoserier til individuelle fodtyper, har vi produktkendskab og ekspertise til at hjÊlpe dig med at finde de rigtige sko til dine fÞdder.
Bestil nemt og bekvemt
Gratis fragt og retur over 1.000 kr.

é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
What has happened to Lloyds
I bought a pair of shoes a few months ago that I havenât used because theyâre not suited for winter.
Now I have used them for a short walk, just over 500 meters, and the soles looks like shit.
Itâs just paper!
I have mailed costumers service but they seem to give a damn.
Over the years I bought Lloyd shoes and boots but that wonât happen again!
Normalt meget tilfreds - denne gang gik det knap så godt
Den kÞbte sko kom til tiden og var som forventet. Men i lÞbet af få dage opstod en mindre fejl i begge sko. Jeg fik returseddel og sendte dem tilbage. DesvÊrre var modellen i mellemtiden udgået - så nu får jeg pengene tilbage men jeg vi jo hellere have nogle gode sko!
God hjemmeside
God hjemmeside. Hurtig leverering med betryggende mulighed for returnering.
Kampagnerabat og kvalitetsprodukter
Der var 15% kampagnerabat og kvaliteten af de kÞbte sko var som altid fremragende.
Super service i forbindelse med bytning.
Er tilfreds med sagsbehandlingen ogâŠ
Er tilfreds med sagsbehandlingen og leveringstiden.
KÞbt tre par sko og de passer perfekt ð
Varerne var som forventede
Varerne var som forventede, dog lidt langclevering da de fÞrste skulle sendes fra Tyskland.
Bruger gerne Lloyd igen
ForÊldet bytte system
Er tilfreds men ikke med jeres lange returnerings tid af sko ,da på nuvÊrende tidspunkt kan tage 14 dage inden man får pengene retur på kÞb ,også selvom men kÞber et nyt par .
Har kÞbt sko til min mand pÃ¥ nettetâŠhan bytter dem i butikken og kÞber et par nye.
Pengene for de fÞrste har jeg ikke modtaget endnu da det tager 14 dage inden de ankommerâŠ.der er et forÊldet system som ikke er kundevenlig.
Altid en super god oplevelse at handleâŠ
Altid en super god oplevelse at handle med Lloyd
Hurtig og nem leverance og skoene erâŠ
Hurtig og nem leverance og skoene er super lÊkre.
Let og ubesvÊret kÞbsproces samt hurtigâŠ
Let og ubesvÊret kÞbsproces samt hurtig levering. Produkterne er fine som sÊdvanlig
kvalitet det er bare et level over detâŠ
kvalitet det er bare et level over det almindelige
Jeg er i kunde klubben og fandt nogleâŠ
Jeg er i kunde klubben og fandt nogle gode stÞvler som jeg har vÊret på udkik efter og kÞbte dem online.
Hurtig ekspedition og leveringððð
det gÃ¥r hurtigt med levering og returâŠ
det går hurtigt med levering og retur forsendelse hvis skoene ikke passer er super service
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã