レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det virkede for mig med oversigt over leje-muligheder, samt kontakt til udlejer. Også efterfÞlgende aftaler med udlejere kÞrt helt på skinner.

䌁業が回答したした

Nemt at fÃ¥ det store overblik over Þjeblikkets muligheder, nÃ¥r man hurtigt skal tjekke markedet for det ny kontorlejemÃ¥l m.v.. MINUS: Ikke alle udlejerne er helt up-to-date med markedsfÞringens ABC... もっず芋る

Vi har brugt Lokalebasen i flere sammenhÊnge. Nemt at gÃ¥ til, helt klart den bedste og mest seriÞse formidlingsside p.t., vil give dem de bedste anbefalinger. Har man et lokaleproblem vil det med rim... もっず芋る

JM Erhverv er startet samarbejde med Lokalebasen for fÃ¥ mÃ¥neder siden. Vi fÃ¥r en del spÊndende henvendelser, og sÃ¥ i denne Covid19 tid, som har resulteret i en del udlejninger pÃ¥ kort tid. De har fa... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 䞍動産賃貞゚ヌゞェンシヌ

圓該䌁業による蚘述

Få overblik over danske erhvervslokaler og kontorlokaler, der er til leje. Bestil information eller foreslå en fremvisningsdato og kom direkte i kontakt med udlejer/sÊlger af dit nye erhvervslokale. Vi trÊkker aldrig penge fra din konto automatisk. MatchOffice is our global name. Use MatchOffice to search for available commercial spaces throughout the whole world. Order information, request a viewing, and get in direct contact with the landlord/salesperson of your new commercial space.

4.2

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

Superduper

Dejligt lokale,vi nyder at vÊre der, alt fungerer helt fint. Det var helt tilfÊldigt, at jeg kom ind på Lokalbasen, netop hvor jeg stod og manglede et lokale. Jeg fik hurtig besked fra jer og kunne gå videre med udlejer.

2012幎8月4日
自発的なレビュヌ

jeg sÞgte og jeg fandt straks...

Lokalebasen er meget informativ, gode links til kort, opdaterer hurtigt sine informationer om lokalområdet, hvor lokalerne findes.
Hurtig og engageret hjÊlp. Tak for det. Venlig hilsen Ulla Andersen, Rejsekontoret, Borup.

2012幎2月22日

Super effektiv

Lokalebasen.dk er en hurtig og effektiv platform, hvor man nemt finder et stort udvalg af lejemål. Vi fandt hurtigt nogle spÊndende muligheder, og fik efterfÞlgende en god personlig rådgivning.

2012幎1月18日

Perfekt overblik

Med Lokalebasen opnår man det perfekte overblik over hvad der er tilgÊngeligt på markedet effektivt sorteret efter ens egne specifikke behov.
Det er en hjemmeside, der klart kan anbefales, og den er for mig et uundvÊrligt vÊrktÞj, når jeg sÞger efter ledige lokaler.

2012幎1月16日

Professionel hjemmeside

Overskueligt, hurtigt, effektivt og brugbart. Det er nÞgleordrene for Lokalebasen.dk. Hjemmesiden er toptrimmet og giver på en hurtig og let måde svar på ens sÞge kriterier. Lokalebasen.dk hjalp os til at komme videre.

2012幎1月11日

Effektive sÞgning

På lokalebasen.dk er det hurtigt og nemt at danne finde erhvervslokaler som passer til ens behov. SÞgemuligheden er gode og brugervenligheden er helt i top, og det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger lokalebasen.

2012幎1月8日

Fremragende overblik

På lokalebasen.dk er det nemt og hurtigt at danne sig et overblik over de erhvervslokaler som passer til ens behov. Servicen og brugervenligheden er i top, og det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger denne sÞgetjeneste.

2012幎1月6日

Effektiv lokalesÞgning

Lokalebasen.dk er en god og effektiv platform, hvor det er nemt at finde erhvervslejemål. Udvalget er stort og siden er ekstrem brugervenlig. Vi har benyttet siden adskillige gange med et positivt resultat til fÞlge.

2012幎1月6日

Anbefales!

Lokalebasen.dk er bestemt anbefalelsesvÊrdigt. Overskueligt, hurtigt at bruge og ikke mindst med et stort udvalg af lejemål. Vi fandt hvad vi skulle bruge hurtigt og gratis. Det kan ikke gÞres bedre!

2012幎1月5日
自発的なレビュヌ

Godt koncept og nemt at bruge

Lokalebasen.dk er en nem og meget tilgÊngleig platform, når man skal identificere nye lejemål. Desuden er antallet af lejemål stort og alsidigt, hvilket gÞr det nemt at sÊtte forskellige alternativer op over for hinanden. Hjemmesiden er derudover meget brugervenlig, og det er nemt og overskueligt at klikke rundt på siden.

2012幎1月4日

Det bedste overblik

Da vi sÞgte nye lokaler havde vi fÞrst kontakt med boligadvokat og div. ejendomsmÊglere, der skulle hjÊlpe med os med at finde passende lokaler, da vores liste over krav til nye lokaler var meget lang. Da vi opdagede lokalebasen.dk kunne vi selv tage over. Vi blev overrasket over det store udbud af lokaler i alle stÞrrelser. Vi leder stadig - men nu tÞr vi vente på det helt rigtige lejemål. Der kommer hele tiden nye lejemål til i vores område nord-vest for KÞbenhavn, så vi fÞlger dagligt med på Lokalebasen.dk. Det er let, overskueligt og meget brugervenligt. Tak for godt koncept

2011幎12月5日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。