Det virkede for mig med oversigt over leje-muligheder, samt kontakt til udlejer. Også efterfølgende aftaler med udlejere kørt helt på skinner.
企業が回答しました
Nemt at få det store overblik over øjeblikkets muligheder, når man hurtigt skal tjekke markedet for det ny kontorlejemål m.v.. MINUS: Ikke alle udlejerne er helt up-to-date med markedsføringens ABC... もっと見る
JM Erhverv er startet samarbejde med Lokalebasen for få måneder siden. Vi får en del spændende henvendelser, og så i denne Covid19 tid, som har resulteret i en del udlejninger på kort tid. De har fa... もっと見る
企業が回答しました
Få overblik over danske erhvervslokaler og kontorlokaler, der er til leje. Bestil information eller foreslå en fremvisningsdato og kom direkte i kontakt med udlejer/sælger af dit nye erhvervslokale. Vi trækker aldrig penge fra din konto automatisk. MatchOffice is our global name. Use MatchOffice to search for available commercial spaces throughout the whole world. Order information, request a viewing, and get in direct contact with the landlord/salesperson of your new commercial space.
Svanevej 22, 2. sal, 2400, København, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Lokalebasen.dk er en genial og letoverskuelig side. Meget brugervenlig. Iøvrigt et super og godt gennemtænkt koncept!!!
MINUS: Ikke alle udlejerne er helt up-to-date med markedsføringens ABC - de sælger deres lejemål for dårligt, bl.a. med for dårlige eller for få fotos!
God til projektejendomme, der ikke ligger i kommission hos mæglere som alternativ til boligsiden
Det beste alternativ til erhvervsmægler, med rimelige aftaleforhold - enkelt og ukompliceret.
Lokalebasen.dk er fin at arbejde med, dog er det lidt irriterende, at jeg skal gå tilbage til: Lejemål - alle lejemål - opdater, efter jeg f.eks. har lavet en ændring eller lagt et nyt emne ind. Måske jeg gør en fejl :-)
Jeg synes at alt fungerer perfekt.
Når jeg behøver hjælp får jeg altid straks en løsning og en god behandling.
Bemodan Erhversejendomme A/S
Jan Morsing
Kontorlokaler belliggende i meget fine og naturskønne omgivelser med masser af luft til arbejdet.
Som udlejer få du kun tilsendt kvalificerede og interesserede potentielle lejeremner.
God respons fra potentielle lejere.
Let og fleksibel administration.
God måde at få kontakt til lejere på.
mvh HØYBYE CONSULT - Kolding
Vi har brugt Lokalebasen i flere sammenhænge. Nemt at gå til, helt klart den bedste og mest seriøse formidlingsside p.t., vil give dem de bedste anbefalinger. Har man et lokaleproblem vil det med rimelig stor sikkerhed kunne løses via Lakalebasen. Held og Lykke.
Vh.Byejendomme & Erhverv - Dirch Djernæs.
altid nemt at få personlig kontakt til firmaet hvis man er i tvivl om noget, klare brugbare svar
Jeg er ikke i tvivl om at der er mange der sidder og leder efter lokaler på Lokalebasen.dk Jeg har endnu ikke fåret konkrete resultater ud af samarbejdet. Så synes jeg at fordelingen af salæret virker urimeligt. I bedste fald kan en mægler der laver alet arbejdet i konkurrence med andre mæglere få et salær på max 15 % af første års normalhusleje. Jeg synes man skal aflevere en for stor del til Lokalebasen.dk

Lokalebasen.dk A/S - MatchOffice からの回答
Jeg har arbejdet med Lokalebasen i et par år og det fungerer optimalt for os at finde lejere via Lokalebasen. Jeg har også noteret mig, at uanset hvor jeg søger på Internettet falder jeg ofte over en annonce fra Lokalebasen.
Annie Skovdal Jespersen
Salgs- og udlejningskonsulent
Difko Ejendomme A/S
Lokalebasen er klart mest brugervenlig af de erhvervsudlejningssider, og emnerne er typisk mere seriøse end på konkurrerende sider.
Eneste minus er at siden endnu ikke er stærk nok til udlejning af større ejendomme - her foregår det meste stadig igennem mæglere.
Har ikke fundet en lejer endnu, men det virker meget seriøst og har da fået et par henvisninger. Er indtil videre meget positiv.
Jeg har fået relativt mange henvendelser på nogle få lejemål, men tendensen er, at der er langt mellem de seriøse. Det er for nemt og ganske uforpligtende at "vise interesse" og optræde som "kundeemne". Har nok Aarhus's fedeste kontor ledigt på 100 kvm 100 meter fra Domkirken til under markedsprisen, men der har kun været henvendelser fra emner der ikke er villige til at betale den anførte pris når det kommer t il stykket. Som udlejer tager det tid - og dermed penge - at behandle "kundeemner". Jeg vil derfor foreslå at emnet betaler 100,- for at komme i SERIØS kontakt. Så får vi meget højere udlejningsrate og dermed indtægt til Lokalebasen

Lokalebasen.dk A/S - MatchOffice からの回答
Jeg kan bestemt anbefale denne side. Nem at bruge og jeg har fået lejet en del ud gennem siden.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。