レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Glas til glas badevÊrelse. Super god service og gode ideer til lÞsning, og et rigtig flot fÊrdig resultat, kan kun anbefale.

Tak til MG Glarmester for en fantastisk oplevelse! Vi har fÃ¥et monteret en ny hoveddÞr samt en kattelem, og vi er meget tilfredse med resultatet. Fra fÞrste kontakt til den fÊrdige montering ha... もっず芋る

Mikkel kom ikke som aftalt, men 1,5 uge efter uden varsel. Havde afgivet tilbud pÃ¥ 7-8.000 men regning pÃ¥ kr 12.000. Angiveligt delvist fordi tilbud var uden moms. Insisterede pÃ¥ betaling fÞr han... もっず芋る

Fikk skiftet alle vinduer i stueetasjen til rekkehuset vi bor i. Hurtig svar og meget hyggelige og dyktige folk som kom Ã¥ utfÞrte jobben pÃ¥ kort varsel. Vi er meget fornÞyde med resultatet og vi kom... もっず芋る

䌁業情報

ガむドラむン違反

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 29ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg vil råde fremtidige kunder til at

Jeg vil råde fremtidige kunder til at få en et tilbud på skrift. Ellers stiger prisen for hver gang I snakker sammen, og endnu mere når regningen skal betales.
Det kunne ogsÃ¥ hjÊlpe svenden med at vide hvad der er blevet aftalt og hvad kunden har bestilt inden det blev sat op🙃
Svenden var rigtig sÞd og venlig, Mester oplevede jeg som et rodehoved og en anelse nedladende/flabet.
Det er endt med at jeg har fået kompenseret 50% af det jeg har betalt for meget i forhold til det aftalte.

2026幎8月3日
自発的なレビュヌ

Tak til MG Glarmester for en fantastisk oplevelse!

Vi har fået monteret en ny hoveddÞr samt en kattelem, og vi er meget tilfredse med resultatet. Fra fÞrste kontakt til den fÊrdige montering har servicen vÊret professionel, venlig og pålidelig. Arbejdet er udfÞrt i hÞj kvalitet med stor omhu for detaljerne, og alt blev afleveret pÊnt og ryddeligt.

Den nye hoveddÞr passer perfekt, og kattelemmen er monteret flot og fungerer upåklageligt. Det er tydeligt, at de går op i godt håndvÊrk og god kundeservice.

Vi kan varmt anbefale dem til alle, der har brug for en dygtig og trovÊrdig glarmester. Vi vil helt sikkert bruge dem igen.

2026幎8月27日
自発的なレビュヌ

Alle hans anmeldelser er falske han er

Alle hans anmeldelser er falske han er bare en ussel slange og en pedofil han er den stÞrste svindler det er vildt kontant ikke er kommet og sat en stopper for ham den narkoman jeg anbefaler til alle at de holder sig vÊk fra Mikkel ellers begynder han vel bare pille ved jer prÞv at gå ind og Google ham så kan i se den artikel om hans natklub

2026幎8月5日
自発的なレビュヌ

Dyrere end oplyst og svindel

Mikkel kom ikke som aftalt, men 1,5 uge efter uden varsel.

Havde afgivet tilbud på 7-8.000 men regning på kr 12.000. Angiveligt delvist fordi tilbud var uden moms. Insisterede på betaling fÞr han gik, hvilket var intimiderende.

Opfordrede flere gange til forsikringssvindel.

2026幎7月27日

Udskiftning af termorude

Mikkel og hans folk skiftede en stÞrre termorude. Arbejdet blev gennemfÞrt helt igennem professionelt og hurtigt -kun ca. fem kvarter. Og man kunne nÊsten ikke se bagefter, at der havde vÊret håndvÊrkere i stuen.

2026幎6月2日

Super fint opsÊtning

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med denne glarmester. Allerede fra start var han grundig og professionel – han kom forbi og målte op og gav god vejledning om, hvilken kattelem der ville passe bedst til mine katte.
Da arbejdet skulle udfÞres, blev det gjort ekstremt flot. Min dÞr er helt ny, og efter ruden er blevet skiftet og kattelemmen monteret, kan man slet ikke se, at der har vÊret arbejdet på den. Det er virkelig imponerende håndvÊrk.
Derudover har kommunikationen vÊret i top hele vejen igennem. Eventuelle spÞrgsmål efterfÞlgende er blevet besvaret hurtigt og hjÊlpsomt.
Jeg er meget tilfreds og vil klart anbefale ham til andre.

2026幎4月2日

Sindssygt dårlige

Sindssygt dÃ¥rlige service ! Holder ikke hvad de lover!!! Har ringet til Mikkel 3 dage hvor han havde min glas plade, og pÃ¥ 4 dage tager han den, hvor jeg spÞrg pÊnt hvor langt er du med den i lovede, at dagen efter ville den vÊre fÊrdig, i det han tager den, vÊlger han at rÃ¥be og snakker grimt til mig i stedet for at undskylde, at han har ignoreret mig i 3 dage! Sindssygt dÃ¥rlig stil fÞj fÞj 🀢

2026幎3月13日

Hurtigt svartid på opgaven

Hurtigt svartid på opgaven. Fik sat en fin kattelem i vores glasdÞr. Mikkel var super flink og var grundig til opgaven. Jeg fik svar på alle mine spÞrgsmål. Ville helst sikkert bruge dem igen. Meget professionelt.

2026幎4月23日
自発的なレビュヌ

Kan virkelig ikke anbefales!!!

Kan virkelig ikke anbefales!!!
Mikkel overholder på INGEN måder hans aftaler.
Har nu for anden gang siddet og ventet en hel dag på at han skal komme og lave det aftalte!
Opmålingen gik perfekt men så stopper det også her.
Flere gange lover han også at vende tilbage på sms eller telefon men det sker heller ikke!

2026幎4月4日

Elendig service

Elendig service
Vi snakkede med en af deres ansat om at kommer og måler og skifter et vindue og en rude. I fem dage var svaret “vi kommer i morgen osv,” ingenting sket. Så siger de at de vil kommer i weekend og tage mål, ingenting.
Om mandag ringer vi og spÞrge hvad de har tÊnker sig at gÞre, og vi for at vide at hun har vÊret i Tyrkiet, at hun ved ikke noget. Så siger vi at de behÞver ikke at kommer og om de tÊnker at de har god service. Svaret, det gider de ikke at hÞre om og lag på.

Elendig

2026幎3月30日