レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Glas til glas badevÊrelse. Super god service og gode ideer til lÞsning, og et rigtig flot fÊrdig resultat, kan kun anbefale.

Tak til MG Glarmester for en fantastisk oplevelse! Vi har fÃ¥et monteret en ny hoveddÞr samt en kattelem, og vi er meget tilfredse med resultatet. Fra fÞrste kontakt til den fÊrdige montering ha... もっず芋る

Mikkel kom ikke som aftalt, men 1,5 uge efter uden varsel. Havde afgivet tilbud pÃ¥ 7-8.000 men regning pÃ¥ kr 12.000. Angiveligt delvist fordi tilbud var uden moms. Insisterede pÃ¥ betaling fÞr han... もっず芋る

Fikk skiftet alle vinduer i stueetasjen til rekkehuset vi bor i. Hurtig svar og meget hyggelige og dyktige folk som kom Ã¥ utfÞrte jobben pÃ¥ kort varsel. Vi er meget fornÞyde med resultatet og vi kom... もっず芋る

䌁業情報

ガむドラむン違反

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 29ä»¶

レビュヌを曞く

Vi fik superhurtig hjÊlp.

Vi fik et pludselig behov for en kattelem, pga. vintervejret.
MG Glas og facader har et smart koncept, hvor de sÊlger en totallÞsning med Sureflap kattelem monteret, så man ikke selv skal kÞbe og koordinere med glarmester, og med meget kort leveringstid, endda til en fin pris.
De kÞrer med faste priser efter et skema, hvilket giver en god tryghed, og man betaler med dankort på stedet og får faktura på e-mail efterfÞlgende.
Nemt og uden problemer.
Vi fik kontakt til Mikkel efter et par forsÞg, og Mikkel kom og monterede samme dag, pga. vores akutte behov (og fordi vi valgte fast plade i stedet for rude, som dog ville kunne nås allerede til dagen efter).
Det var en stor hjÊlp, og det var også fint udfÞrt arbejde. Tak for det.

2026幎2月10日
自発的なレビュヌ

Mikkel og hans hold var virkelig

Mikkel og hans hold var virkelig behjÊlpelige og enormt dygtige.
Vi fik skiftet alle ruderne i hele huset i lÞbet af få dage, og Mikkel hjalp os derudover også med andre ting som vi manglede at få fÊrdiggjort.
Han er enormt detalje orienteret, og har tydeligvis virkelig godt styr på sit kram.
Derudover er han nem at få fat på, og altid klar til at dele ud af sin viden.
Kan klart anbefales!

2026幎1月23日

Our LokalgÊarmester

Our LokalgÊarmester, Mikkel, installed a cat flap window for us. He was competent, fast, friendly, and responsive through messaging and telefone leading up to the installation. Considering the challenge of removing the previous double-pane, insulated glass and installing the new, the price was very reasonable. He also instructed us on how the set up the cat flap to recognize our cat's chip and register it online. It was an excellent experience and therefore 5/5 stars.

2026幎1月18日

Fremragende service

Jeg har nu 2 gange gjort brug af Lokalglarmester.dk med stor tilfredshed.
Det er professionelt og veludfÞrt håndvÊrk og servicen er helt i top.
HåndvÊrkeren er venlig og imÞdekommende og sÞrger for at aflevere et flot stykke arbejde.
Jeg kan kun give dem min bedste anbefaling !!

2025幎11月17日

MG glas og facader

Hej
Havde idag en dårlig oplevelse med MG glas og facader. Ejeren troppede uanmeldt op og spurgte hvorfor jeg ikke havde givet besked på et tilbud, nu havde han bestilt en rude, som han forlangte betaling for. Dagen inden var ruden blevet skiftet efter aftale men en anden glarmester. Vi kunne enten vÊre ude at rejse m.m. og har alarm på, så gad vidst hvad han havde gjort, hvis vi ikke var hjemme? Skiftet den nye rude, som var skiftet? Så alarmen var gået! Dårlig service.

2025幎11月13日
自発的なレビュヌ

Vi havde en rigtig dårlig oplevelse med

Vi havde en rigtig dårlig oplevelse med MG glas. Vi skulle have skiftet en punkteret rude og lister på et andet vindue. Mikkel beskadiger ruden, da han skal skifte lister. Det kan ske, og vi aftaler, at jeg ikke skal betale for en ny rude. Jeg bliver dog senere konfronteret med et krav om betaling på 1400 kr. for ny rude og ekstra kÞrsel. På det tidspunkt har jeg allerede betalt 2500 kr. for udskiftning af punkteret rude, hvilket er mere end den pris jeg fik oplyst, da jeg bestilte arbejdet. Nu står vi med en beskadiget rude som skal skiftes. Vi oplevede gennerelt en meget ubehagelig, uÊrlig og arrogant facon hos Mikkel, og jeg vil ikke vÊre tryg ved at have ham til at lave noget på mit hus.

2025幎10月8日

KÊmpe anbefaling herfra!

KÊmpe anbefaling herfra!!
Mikkel kom forbi os en lÞrdag, fordi vi havde et vindue der var sprunget. Han lappede det midlertidig, og nu har han lige vÊret forbi og lavet vinduet - 1,5 uge efter!! Super god service!!
Det bedste af det hele var, at han har sparede os for rigtig mange penge, da han og en ansat endte med at bÊre det smadrede vindue ned fra 3. sal samt bÊre det nye op i stedet for, at vi skulle betale for en lift! Wauw, nogle seje mennesker! 60kg. dÞdlÞft ned og op af trapper fra 3. sal! Jeg er sikker på, at de fortrÞd mange gange, mens de klarede opgaven, men de får den stÞrste anbefaling og ros herfra!

2025幎9月2日

hurtig og fleksibel glarmester

Han var meget fleksibel i forhold til at komme hurtigt forbi og sÊtte kattelemmen i, inden vi skulle på ferie. Han er nem at få fat på telefonen, men det krÊves også at man også selv er lidt fleksibel i forhold til at vÊre hjemme, da det var svÊrt at aftale prÊcis hvornår han kunne komme. Alt i alt en god oplevelse, men klart en fordel at det var i ferien, hvor vi alligevel var hjemme det meste af tiden.

2025幎7月9日