Happyhunting.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg elsker at handle lokalt og look deluxe er en af mine favorit butikker i byen- pga corvid19 har jeg denne gang bestilt online- en ting var at modtage mine lÊkre vare, men at pigerne i butikken brug... もっず芋る

䌁業が回答したした

En fantastisk service - personalet fÃ¥r en til at fÞle sig velkommen og guider en gennem tÞjvalg, ligegyldigt om det er en dyr kjole eller et par strÞmper. Ud over et dejligt personale har de sÃ¥ mege... もっず芋る

䌁業が回答したした

Happyhunting ÅbenrÃ¥. Endnu en fantastisk oplevelse - jeg blev hjulpet igennem med min handel - halvvejs tÊnkte at jeg ville forlade butikken uden at kÞbe noget - men I hjalp mig gennem mange... もっず芋る

Det er altid en fornÞjelse at komme i Haderslev butikken. Personalet er altid glade og hjÊlpsomme, og de er gode til at sige deres menig, om tÞjet klÊder en eller ikke. Jeg kan varmt anbefale at man h... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店
  2. バッグず旅行かばんの店
  3. ファッション アクセサリヌ店
  4. ランゞェリヌ専門店
  5. 靎屋

圓該䌁業による蚘述

Fashion, accessories, shoes and beauty webshop & shop. Please enjoy and follow us with our newsletters for more fashion inspiration, offers and personal events! Service and style is our passion.

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

855件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

Fint firma med god service og hurtig

Fint firma med god service og hurtig levering.
Pakken var pakket fint ind som gave.

2018幎7月16日

Hej Hansen

Min nye favoritside

Min nye favoritside - handlet der er flere omgange - både nyt og tilbud.
Fin og overskuelig hjemmeside. LÊkre ting og gode tilbud. Super hurtig ekspedition - og flot pakket ind.

2018幎7月12日

Hej Annette

Intet at bemÊrke på service og levering

Intet at bemÊrke på service og levering
SpÊndet fra Pico gik i stykker da jeg skulle åbne det, men det er jo ik butikkens skyld. Blot en dårlig vare.

2018幎7月9日

Hej Helle

Den skÞnneste lille butik

Den skÞnneste lille butik. Handlede der en del mens jeg arbejdede i ÅbenrÃ¥. LÊkkert tÞj og det skÞnneste personale. Har nu lige sendt et sÊt tÞj retur der ikke passede min figur som er kÞbt pÃ¥ web shoppen. Har lige modtaget en sÞd mail om at pengene er retur pÃ¥ min konto. Anbefaler pÃ¥ det kraftigste 😘

2018幎7月6日

Hej Marie ;)

Tusind tak for din fine anmeldelse af os. Det er SÅ dejligt at hÞrer at du har vÊret godt tilfreds, og vi glÊder os over at selv om du ikke bor i Aabenraa mere sÃ¥ benytter du vores webshop.

Rigtig god sommer

Nemt og hurtigt.

Nemt og hurtigt.
Dejligt med smart og billigt tÞj :-)

2018幎7月3日

Hej Barbette

Tusind tak for din anbefaling af os, dette betyder SÅ meget. Dejligt at du var tilfreds.

Look de Luxe

Rigtig god service og hurtig levering

2018幎6月30日

KÊre Annette

Tusind tak for din fine anmeldelse af os, det betyder virkelig meget. SkÞnt at du fik din vare hurtigt.

Look de Luxe

FÞrste, men ikke sidste gang

Hurtig levering og en sÞd, håndskrevet besked fra shoppen - terningkast 6!

2018幎6月28日

Hej Carina

Tusind tak for din fine anmeldelse af os ;) Det betyder SÅ meget

Ser frem til at kunne betjene dig snart igen

Jeg skal huske ..

Jeg skal huske, at minde mig selv om, at man her modsat alle andre netbutikker, jeg handler i, skal betale for både retur label og for leveringen, hvis man ikke beholder varen. Ærgerligt at bruge 49+37, når andre firmaer har fri levering og gratis retur.

2018幎6月22日

Hej Grethe

Som det står i vores handelsbetingelser, og som alle bekrÊfter ved kÞb, så er det sådan at beholder du ikke varer for 499kr så betaler du selv for fragten frem og tilbage.
Er dog ked af at du ikke har lÊst dette inden accept !

BH Gitte
Look de Luxe

DÃ¥rlig oplevelse mht forsÞg pÃ¥ at

Dårlig oplevelse mht forsÞg på at returnere min vare... Kommer ikke igen som kunde.

TilfÞjelse efter virksomhedens svar:
Hej igen.
Jeg har ikke skrevet denne anmeldelse for at gå i dialog her på Trustpilot. Jeg har skrevet anmeldelsen fordi jeg efter min mening har oplevet en dårlig eller tildels udebleven service. Jeg har i Þvrigt overholdt jeres handelsbetingelser, det er ikke det sagen drejer sig om. Jeg Þnsker ikke at kommentere yderligere, det bliver min oplevelse af jeres virksomhed heller ikke bedre af.
Vh. Mette

Hej Gitte,
Vi har haft en mailkorrespondance, så jeg tÊnker at du kan huske min sag. I har dog undladt at svare på min sidste mail. Da det er et stykke tid siden, forventer jeg ikke at få yderligere svar....
God dag

2018幎6月19日

Hej Mette

Ærgerligt at vi ikke har kunne gÞre dig tilfreds. Vi gÞr ALT for at fÃ¥ tilfredse kunder. Men har ogsÃ¥ nogle handelsbetingelser, som er de samme for alle & forstÃ¥r ikke din anmeldelse, da det jo var ca 1 md efter du havde afhentet din pakke, og for lÊngst skulle have sendt den retur. Som det stÃ¥r i vores handelsbetingelser sÃ¥ har ALLE ret til at returnere varer, inden for de 14 dage, efter modtagelse.

MVH Gitte

Hurtig og god service.😊

2018幎6月18日

Hej Kirsten

Tusind tak for den fine anmeldelse, det betyder så meget Ser frem til at kunne betjene dig snart igen

Rigtig god sommer

En fantastik god service

En fantastik god service. Smilende- venlig og imÞdekommende personale.

2018幎6月12日

Hej Vivi

Tusind tak for den sÞde anmeldelse, det er jo en fest hvergang vi får besÞg af dig ;)

Kh Gitte

Fantastisk butik

Fantastisk butik. Altid et stort udvalg. De er bare så gode til at finde netop det tÞj der passer til min stil. Kan varmt anbefales

2018幎6月1日

Hej Merete ;)
Tusind tak for din fine anmeldelse af os, det det beyder så meget ;)

Look de Luxe

Super service og hurtig levering

2018幎5月25日

Hej Nathalie

Tusind tak for din fine anmeldelse af os, det betyder så meget at du har vÊret tilfreds.

god sommer

Sindssygt god service!

En hjemmeside, der uden tvivl kan anbefales på det groveste! Hurtig levering og service der er helt i top. Meget tilfreds og glad kunde her i hvert fald

2018幎5月19日

Hej Alberte

Tusind tak for den fine anmeldelse af os :) Dejligt at hÞre at du synes vores service er i top

Nem og hurtig handel 👍🏻

2018幎5月10日

Hej Signe

Tusind tak for din anmeldelse af os, det betyder SÅ meget. Ser frem til at måtte betjene dig snart igen

Fantastisk butik og webshop

Fantastisk butik og webshop. Hurtig ekspedition og levering.

2018幎4月20日

Hej Kunde ;)

tusind tak for din fine anmeldelse af os, det betyder så meget

Ser frem til at kunne betjene dig snart igen

Look de Luxe

Super hurtig levering og fint kort vedlagt. Anbefales herfra.

2018幎4月8日

Hej Mia

Tusind tak for den fine anmeldelse af os, ser frem til at kunne betjene dig snart igen

god sommer