Happyhunting.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg elsker at handle lokalt og look deluxe er en af mine favorit butikker i byen- pga corvid19 har jeg denne gang bestilt online- en ting var at modtage mine lÊkre vare, men at pigerne i butikken brug... もっず芋る

䌁業が回答したした

En fantastisk service - personalet fÃ¥r en til at fÞle sig velkommen og guider en gennem tÞjvalg, ligegyldigt om det er en dyr kjole eller et par strÞmper. Ud over et dejligt personale har de sÃ¥ mege... もっず芋る

䌁業が回答したした

Happyhunting ÅbenrÃ¥. Endnu en fantastisk oplevelse - jeg blev hjulpet igennem med min handel - halvvejs tÊnkte at jeg ville forlade butikken uden at kÞbe noget - men I hjalp mig gennem mange... もっず芋る

Det er altid en fornÞjelse at komme i Haderslev butikken. Personalet er altid glade og hjÊlpsomme, og de er gode til at sige deres menig, om tÞjet klÊder en eller ikke. Jeg kan varmt anbefale at man h... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店
  2. バッグず旅行かばんの店
  3. ファッション アクセサリヌ店
  4. ランゞェリヌ専門店
  5. 靎屋

圓該䌁業による蚘述

Fashion, accessories, shoes and beauty webshop & shop. Please enjoy and follow us with our newsletters for more fashion inspiration, offers and personal events! Service and style is our passion.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

Meget god oplevelse

Meget god oplevelse, super sÞde og service-minded. Super hurtig levering også.

2018幎3月29日

Hej Amalie

tusind tak for de sÞde ord, det betyder SÅ meget

Dejlig og hurtig service

Dejlig og hurtig service, og med en personlig hilsen i pakken. Super!

2018幎3月26日

Hej Laila

Tusind tak for de sÞde ord.

Ser frem til at betjene dig snart igen
KH og god sommer
Gitte

Den fineste service

Den fineste service, tak

2018幎2月21日

Hej Linda
Tusind tak for den fine anmeldelse af os, det betyder SÅ meget

Ser frem til at måtte betjene dig snart igen

Look de Luxe

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering. Vil klart anbefale at handle hos look de luxe.

2018幎2月21日

Hej Tina

Tusind tak for den fine anmeldelse, dejligt at du vil anbefale os til andre.

Ser frem til at måtte betjene dig snart igen

God hurtig levering

2018幎2月11日

Hej Rikke

Tusind tak for din anmeldelse af os. Dejligt at du fik varen hurtigt

Super handel

Incl dejlig personlig hilsen 👍🏻👍🏻👍🏻

2018幎2月3日

Hej Dorte

Tusind tak for din fine anmeldelse af os. Dette betyder SÅ meget. Ser frem til at kunne betjene dig snart igen

Meget hurtigt levering

Meget hurtigt levering - med fin personlig hilsen:-)

2018幎2月2日

Hej Maja

Look de Luxe

Fantastisk service og hurtig levering

Super nem hjemmeside at navigere rundt i. Hurtig levering. Personlig hilsen tilsendt sammen med varen, hvilket gjorde noget helt specielt for modtagelsen. Jeg vil til enhver tid handle på Look de Luxe igen og anbefaler det varmt for andre at gÞre ligeså.

2018幎1月30日

Hej Anne Marie

Super hjemmeside

Super hjemmeside. Bestite nogle Sofie Schnoor stÞvler som viste sig at vÊre lidt for små til mig. Det hele gik smooth i forbindelse med returneringen. Vil helt klart anbefale hjemmeside til andre.

2018幎1月23日

Hej Minka

Ingen problemer

Ingen problemer - hurtig levering👍🏻

2018幎1月21日

Hej Mette

KH Gitte Look de Luxe

En fantastisk service

En fantastisk service - personalet får en til at fÞle sig velkommen og guider en gennem tÞjvalg, ligegyldigt om det er en dyr kjole eller et par strÞmper. Ud over et dejligt personale har de så meget lÊkkert tÞj
Vil klart anbefale butikken til alle...
Lookdeluxe er så meget mere end bare en tÞjbutik .

2018幎1月14日

Hej Kristina

KH Gitte Look de Luxe

Lovely!

Super service, og lynenes hurtig levering.
Dertil kommer at der bliver ringet til en, hvis noget er uklar. LOVELY!

2018幎1月8日

Hej Christina

Tusind tak for din fine anmeldelse af os. Dette betyder SÅ meget. SkÞnt at du ogsÃ¥ synes at det er ok at blive ringet op ;)

Rigtig godt nytår til dig

100% tilfreds

Er 100% tilfreds - ingen forbehold. Jeg kan anbefale virksomheden til andre.

2018幎1月5日

Hej Ij

Tusind tak for din fine anmeldelse af os, det betyder SÅ meget. Vi ser frem til at måtte betjene dig snart igen

Rigtig godt nytår
Look de Luxe

En shop jeg klart kan anbefale

Fine varer og hurtig levering - og så sÞde i kundeservice, hvis man har brug for en bytter :) en shop jeg klart kan anbefale...

2018幎1月4日

Hej Bloch

Tusind tak for den fine anmeldelse af os, det betyder SÅ meget. Ser frem til at måtte betjene dig snart igen

Godt nytår
Look de Luxe

Tilfreds og glad - samlet oplevelse er god service

Har Êndret min bedÞmmelse og giver 5 🌟’er - til trods for kuk i levering, har butikken vÊret rigtig sÞde til at lÞse problemerne og ydet en flot service herefter, sÃ¥ jeg er blevet en glad kunde.

2018幎1月2日

Hej Tina
Tusind tak for din fine anmeldelse ;) På trods af at varen var leveret et forkert sted ! Dejligt at du fik varen og at den passede. Ser frem til at måtte betjene dig snart igen.

Godt nytår
KH Gitte

I er og bliver bare de BEDSTE!

2017幎12月21日

Hej Lena

Tusind tak for din fine anmeldelse af os.Det betyder SÅ meget. Vi har også verdens bedste kunder som DIG :)

Ser frem til at måtte betjene dig en anden gang

Godt nytår & god dag