ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Meldte mig ind med betal for en mÃ¥ned og fÃ¥ to. De trÊkker omgÃ¥ende det fÞrste belÞb men reserverer et belÞb mere? Jeg har nu prÞvet og kÊmpet med dem i en mÃ¥ned uden svar og belÞbet stÃ¥r stadig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
LOOP er enkel og effektiv trÊning i et miljÞ, hvor der er plads til alle. På kun 24 minutter får du trÊnet hele kroppen igennem. Uanset om du vil trÊne hårdt eller mindre hårdt, passer trÊningen i LOOP til dig. Du indstiller bare maskinerne til den belastning, du gerne vil have, og så trÊner du lÞs. Hvis du har tid og lyst kan du slappe af med en kop kaffe i vores hyggelige cafeområde efter din trÊning. TrÊn i et af vores 130+ centre over hele landet. I omkring halvdelen af LOOP's centre er der også trÊning for bÞrn i alderen 8-14 år. I kan også vÊlge et familiemedlemskab, hvor hele familien trÊner sammen til rabatpris. Så kan I trÊne sammen og gÞre trÊningen til familietid. LOOP - Slap af og trÊn
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
UhÞflig og respektlÞs medarbejder
Fredag d. 17. Kl. 11.30, sidder jeg grÊdende efter knap 3 minutters samtale med Jeres mandlige medarbejder fra Gug. Jeg Þnskede at opsige min sÞns loop kids, men vidste ikke hvordan jeg skulle gÞre. Manden, som ikke oplyste sit navn, blev ved med at afbryde mig og gad ikke hÞre mine sÊtninger fÊrdig. Da han bliver ved med at afbryde mig, og jeg gerne vil have lov at fÊrdiggÞre mine sÊtninger, fÃ¥r jeg at vide i telefonen, at jeg ikke behÞver âat hidse mig opâ. Jeg var overhovedet ikke ophidset, men frustreret over den dÃ¥rlige kundeservice, at jeg ikke kunne fÃ¥ lov at sige nogle sÊtninger fÊrdige. Fortalte medarbejderen, at jeg ikke hidser mig op, men at det er virkelig uhÞfligt, at blive ved med at afbryde. Han blev ved med at afbryde og bare sige farvel og god dag, imens jeg stadig ikke mÃ¥tte fÊrdiggÞre mine sÊtninger. Han var klar til at ligge pÃ¥, uden overhovedet at have hÞrt, eller forstÃ¥et, hvad jeg Þnskede at sige. Efter denne samtale med Jeres medarbejder, sidder jeg grÊdende. Jeg fÞler mig slet ikke hÞrt, eller respekteret som BETALENDE KUNDE. Det er under al kritik, og hÃ¥ber virkelig ikke, at I har flere ansatte, som er sÃ¥ uvenlige og fÃ¥r Jeres kunder til at grÊde. Jeg vil aldrig anbefale nogle, at tage til loop fitness i Gug, sÃ¥ lÊnge ham medarbejderen er ansat. VÊrste oplevelse jeg nogensinde har haft af kundeservice.
Frarådes på det kraftigste
OBS! Meld dig ikke ind her!
Det er et genoptrÊningssted for Êldre mennesker/damer
Jeg havde mit fÞrste besÞg i dag, og jeg må bare sige det var chokerende! Jeg har trÊnet mange år i fitness (PureGym mv) og bliver altid taget imod med smil og et velkommen. I loop blev jeg totalt ignoreret, måtte spÞrge til hvordan jeg tjekkede ind, fik svar men ikke mere intro der. Det viser sig så at man skal bestille en introduktionssamtale for at blive taget imod. Der er en masse regler for hvordan man bruger maskinerne og en klokke der ringer når man skal skifte til nÊste maskine - det anede jeg jo selvfÞlgelig ikke noget om. Jeg går i gang med at trÊne som jeg plejer og kan godt bruge 10 min på en maskine. Det var ikke ok. Her var der tid på brugen, ca 45 sek pr maskine, hvilket i mine Þjne er meget lidt, man kan jo ikke nå at trÊne noget som helst på under 1 min. De andre medlemmer (med gennemsnitsalder 70) nedstirrer en fra det Þjeblik man trÊder ind ad dÞren. I forlÞbet bliver jeg af et Þvrigt medlem bedt om at flytte mig fra maskinen i en meget vred tone. Jeg svarer at jeg lige bruger den maskine (jeg er vant til fra andre centre, at vi deler maskinerne med respekt), men hun er meget gal og nÊrmest råber at jeg skal flytte mig. Det vil altså sige, at man ikke kan bruge maskinerne frit men skal fÞlge en rotation af sekunders varighed. Det er måske fin trÊning for en Êldre dame 70+ men som yngre kvinde giver det ingen mening. Jeg er etnisk dansk kvinde men har aldrig fÞlt mig så fremmedgjort og nedladende behandlet. Kan se herinde at mÊnd og danskere af anden etnisk herkomst bliver diskrimineret - men det gjorde jeg i den grad også! Der er en stemning af en lukket gruppe hvor du skal fÞlge reglerne eller land fly.
Centret er i Þvrigt meget småt, meget varmt - uden ventilation eller udluftning.
Jeg er rystet over den måde vi behandler hinanden på. At gå så meget op i nogle regler der umuliggÞr mangfoldighed og plads til alle, det er virkelig sÞrgeligt! Det er et sted hvor pensionister kan komme og gå op i de mindste ting.
Jeg er udmeldt nu, men skal betale for 2 fulde måneder, på trods af jeg måske var der et kvarter.
Jeg kommer ikke til at sÊtte mine fÞdder i et loop center igen. Det kan de gamle damer få helt for sig selv!

LOOP Fitness ããã®åç
Hej loop frederikssund sejler nÃ¥r derâŠ
Hej loop frederikssund sejler når der noget galt med maskiner lader de bar stå til de få ikke lavet tingne og så er der deres beefit som de kÞre ders mes labsksb det er der hele tiden noget galt me og det den ene dårlig undskyldning efter den anden ja så har der os hvade problemer med rengÞring det fÞrs når vi sage noget de gjord rent. Nuverene bestyrelse har virkelig formodet af få gjort det bedst center til det vÊrste center medlemmer de har intet sjocislt mere som fÞr som ledelse må i da ku se det sejler totalt fÞr ville man anbefale frederikssund nu bil man råde folk til finde en anden loop

Dette her skulle vÊre en 5 stjernetâŠ
Dette her skulle vÊre en 5 stjernet anmeldelse.
Det var det indtil jeg skulle opsige mit loop for en stund.
Jeg har vÊret rigtig glad for at bruge jeres center i svenstrup udenfor Aalborg. Det center i sig selv kan få 5 stjerner.
At jeg skal bekrÊfte nÊsten 10 gange at jeg er helt sikker på jeg vil opsige mit abonnement for at komme ud af det. Det gÞr jeg ALDRIG kommer tilbage.
At i prÞver og bestikke mig med mofibo gratis og andre tiltag forstÊrker den fÞlelse.
Det er en grim tendens hos mange virksomheder og jeg vil ikke bidrage til virksomheder som har den tilgang.
Det gÞr det også når man altid lige skal have en ekstra måneds betaling. Det kunne jo vÊre man var skadet og derfor opsiger jeres abonnement.
I er gået fra jeg har rost jer bredt, til jeg bestemt ikke ytre noget positivt omkring jer.
Jeg kan ikke leve med at man skal bekrÊfte om man er helt sikker så mange gange i processen. Det er en decideret ulÊkker måde at drive forretning på og prÞve at fordreje jeres kunder.
Det provokere mig voldsomt og jeg har opfordret dem der fik mig til at starte i Loop til at opsige deres abonnement. Det har de heldigvis gjort.
Jeres koncept er super.
Jeres hjemmeside og Þnske om at påvirke individets beslutning bliver forhåbentlig jeres undergang.
Det her er skrevet ca en måned efter jeg opsagde mit abonnement.
Jeg havde egentlig ladet det gå I sig selv.
En ekstra opkrÊvning på ca. 300 kr. Garantere jeg fortÊller alle i mit netvÊrk om de negative dele af processen og ingenting om de gode.
Det er en dyr måde at drive forretning på hvis jeres kunder har et stort netvÊrk.
Rigtig god dag.

Loop VanlÞse:
VanlÞse:
Herligt center. Gammel biograf, sÃ¥ der er hÞjt til loftet - i mere end een forstand ð
Engageret og hjÊlpsom leder og personale!
Go there ð

LOOP Fitness ããã®åç
Jeg er sÃ¥ super glad for at vÊreâŠ
Jeg er så super glad for at vÊre startet i loop på Strandlodsvej.
Dejligt sted med dejlige mennesker som stÞtter en og giver god opbakning. Victor er virkelig god til at motivere mig. Og nÃ¥r man ikke rigtig gider, sÃ¥ kommer man af sted alligevel og er sÃ¥ glad bagefter. Tak for stÞtten. ðªð

Har kommet fast i Greve 3 x om ugen ogâŠ
Har kommet og kommer fast i Greve 3 x om ugen og nyder det hver gang. Stor tak til Johnni for at holde stedet på pÊnt og rent

LOOP Fitness ããã®åç
Mystisk at man ikke kunne logge ind,daâŠ
Mystisk at man ikke kunne logge ind,da man blev medlem,for en 1kr,men nu efter betalt medlemskab kan man godt,og jeg kunne ikke opsige mit medlemskab,så jeg fik endelig kontakt til en der ville hjÊlpe det var fint,jeg har aldrig vÊret der,men det var da nÊsten 600kr i vasken.

LOOP Fitness ããã®åç
Jeg har haft en rigtig god oplevelseâŠ
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Loop Fitness i VanlÞse. Centeret er altid rent og velholdt, og der er en god og afslappet stemning, som gÞr det nemt at komme afsted â ogsÃ¥ pÃ¥ de dage hvor motivationen mÃ¥ske ikke er i top.
En sÊrlig ros skal lyde til centerlederen, Caspar. Han er utrolig imÞdekommende, hjÊlpsom og engageret i medlemmerne. Man fÞler sig virkelig set og velkommen, og han er altid klar med gode råd eller en opmuntrende kommentar.
TrÊningskonceptet fungerer super godt, isÊr hvis man gerne vil have en effektiv trÊning uden at skulle bruge flere timer i centeret. Det er nemt at gå til, og man kan hurtigt mÊrke fremgang.
Alt i alt kan jeg klart anbefale Loop Fitness VanlÞse â isÊr takket vÊre den gode ledelse og den positive atmosfÊre!

Super dejligt trÊningcenter ,pÊnt ogâŠ
Super dejligt trÊningcenter ,pÊnt og rent hver gang nÃ¥r man mÞder op. Personale er meget sÞde. Er glad for at trÊne der ud i VanlÞse loopð.

LOOP Fitness ããã®åç
Tager betaling de ikke har krav på
Meldte mig ind med betal for en måned og få to.
De trÊkker omgående det fÞrste belÞb men reserverer et belÞb mere?
Jeg har nu prÞvet og kÊmpet med dem i en mÃ¥ned uden svar og belÞbet stÃ¥r stadig reserveret fra min kontoâŠ
Virkelig en dårlig kundeservice og ingen hjÊlp fra deres side fra deres fejl!

Mega godt!
Jeg startede med en prÞvetime, hvor personalet var super sÞde og var meget grundige med gennemgangen af maskinerne. Det gav mig en tryg start og de gjorde meget tydeligt at hvis jeg var i tvivl om noget, at jeg altid var velkommen til at booke en tid eller tage fat i personalet i den bemandede tid. Hyggeligt trÊningscenter og god atmosfÊre med sÞdt personale og andre trÊnendeâºïž

Melder mig ind d 6
Melder mig ind d 6. Marts på en kampagne hvor de skriver sidste chance inden kampagnen udlÞber d 11. Marts og blablabla. Den 12. Marts laver de så en ny kampagne med endnu stÞrre besparelse. PrÞv at spÞrge om man fÞler sig taget ved nÊsen. Har eftf prÞvet at både ringe og mÞde op i det lokale center, men personalet er ikke tilstede til trods for at det er angivet på hjemmesiden.

LOOP Fitness ããã®åç
Der er plads til alle i LOOP
Der er plads til alle i LOOP. Både yngre, Êldre, tykke, tynde, mÊnd og kvinder og alt derimellem. Det er virkelig et plus.
Jeg synes det er dejligt, at jeg ikke skal forholde mig til, hvilke maskiner jeg skal benytte og i hvor lang tid ad gangen. Det er simpelt og let.
Jeg har rundet 550 trÊninger og trÊner i centre i Hadsund, Hobro og Aalborg. Det er dejligt at jeg kan trÊne der hvor det lige passer ind ð

Bondefangeri og abonnementsfiskeri
Bondefangeri og abonnementsfiskeri, hold jer lang vÊk.

RengÞring i Loop NykÞbing sj
Jeg har i dag vÊret i Loop i NykÞbing sj for fÞrste gang i et par måneder. Jeg må sige jeg blev chokeret. Der var så beskidt.Rigtig mange nullermÊnd på stÞrrelse med golfbolde. Gulvet var utrolig beskidt og den trÊning jeg plejer at lave liggende på måtter måtte jeg undvÊre.
I en tid med masser af virus tÊnker jeg det kan vÊre direkte sundhedsskadeligt at trÊne her hvis man har et svagt immunforsvar.

LOOP Fitness ããã®åç
RengÞring en by i Rusland igen igen igen
RengÞring i LOOP NykÞbing Sj er så ringe, at den er ikke eksisterende. Undskyldningen er at personalet har sagt op. Så må der jo findes nogle andre!!! Eller også må det personale der er ansat komme i gang med stÞvsuger og gulvklud. KOM NU I GANG !!!!
I vil gerne have vores kontingent, sÃ¥ vil vi ogsÃ¥ trÊne i et rent lokale ð€ð€
Her var vi også for to år siden. Det var godt en lang overgang, men nu er vi tilbage igen. Alle jeres nye tiltag med fÊlles Þvelser i den ene ende af lokalet, kan I hellere bruge tiden på rengÞring

Loop Greve
Er kommet godt i gang med trÊning med god stÞtte fra Patrick i Greve. Det er et godt center - pÊnt og rent med imÞdekommende personale. Er vild med konceptet om at trÊningen ikke tager flere timer - synes det er super, nÃ¥r personale tager sig tid til en snak - og lige fÃ¥r rettet, nÃ¥r de ser at Þvelsen kan optimeres - tak ð

LOOP Fitness ããã®åç
Er meget glad for at komme i LoopâŠ
Er meget glad for at komme i Loop Farum.
Stor ros til trÊneren Sif, som gav en super introduktion:)

Beefit fungerer ikke. Er glad for at trÊne i Loop Ãsterbro
Er glad for at trÊne i Loop Ãsterbro. Et enkelt og overskueligt trÊningskoncept.
Meeeen har adskillige gange gjort opmÊrksom på, at Beefit systemet ikke fungerer - er i udu på flere maskiner. I dag den 28.2 på 4 maskiner. Det ÞdelÊgger min trÊning, når jeg ikke kan fÞlge mine fremskridt.
Har klaget flere gange til centerledelsen og til Loop centralt uden held. Det er stÊrkt utilfredsstillende. FÃ¥ nu gjort noget ved detð

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ