Jeg var i telefonisk kontakt med Fit & Sund Horsens DagnÊs, hvor medarbejderen prÊsenterede sig som âbedstemorâ. Jeg forsÞgte at forklare min situation, og hun noterede mine oplysninger samt op... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Meget venligt, imÞdekommende, og kompetente trÊnere og personale, der sÞrger for god atmosfÊre - hele vejen rundt. Man fÞler sig meget velkommen, tilpas hyggelig stÞrrelse, med ro pÃ¥âŠâŠ.og ingen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Generelt godt tilfreds med DagnÊs, meget stort, enormt udvalg af bÃ¥de maskiner og aktiviteter. Venlige ansatte men det halter gevaldigt med rengÞringen. Beskidt imellem stÊngerne pÃ¥ maskinerne, beskid... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har gennemgÃ¥et et behandlingsforlÞb hos Ole Meyer og er blevet mine rygproblemer kvit gennem kyndig vejledning, trÊning og opfÞlgning. Er blevet bevist om de udlÞsende faktorer for problemernes op... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos vores Fit&Sund-huse overalt i landet finder du nÊrvÊrende medlemsservice, dygtige trÊnere og sundhedsfagligt personale, som står klar til at tage godt imod dig og hjÊlpe dig i mål.
ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Var i fit og sund i formiddags. Vil gerne prÞve en Reformer time. Det var ok En ung fyr sagde der var en plads tilbage. Den ville jeg gerne have. FÞlte m det samme der er fÃ¥ personaler Ville egentlig gerne have hjÊlp til og blive meldt ind , men fÞlte jeg var til besvÊr. Nu prÞver jeg Reformer og sÃ¥ mÃ¥ jeg se. Det er Êrgeligt det skal vÊre sÃ¥dan. ð

Fit&Sund ããã®åç
Jeg forsÞgte at forklare min situation, og hun noterede mine oplysninger samt oplyste, at hun ville undersÞge sagen med sin chef.
Til sidst i samtalen Êndrede tonen sig dog, og hun Þnskede ikke lÊngere at tale videre eller undersÞge sagen. Hun udtalte direkte, at âvi kan ikke begÃ¥ fejlâ - det gÞr mennesker ikke.
Jeg finder det meget utilfredsstillende og uprofessionelt, at man som kunde bliver mÞdt på denne måde. Det kan simpelthen ikke vÊre rigtigt, at kunder behandles sådan.

Fit&Sund ããã®åç
Generelt godt tilfreds med DagnÊs, meget stort, enormt udvalg af både maskiner og aktiviteter. Venlige ansatte men det halter gevaldigt med rengÞringen. Beskidt imellem stÊngerne på maskinerne, beskidt på de dele som maskinerne er skruet i gulvet med, beskidt ovenpå de tvÊrliggende stÊnger på maskinerne og sådan kan man blive med. Der trÊnger gevaldigt til en ordentlig omgang hovedrengÞring

Fit & sund KÞge
Det absolut vÊrste af de 5 huse jeg har trÊnet i.
VÊrste trÊningsoplevelse jeg har haft i årevis, ingen steder hvor man kan prÞve at vÊre i sit eget hjÞrne eller lignende, ingen små skillevÊgge. Deres dumbell stativ står i exercise lab, hvor de åbenbart synes det er okay at afholde holdtrÊninger. Jeg var midt i en Þvelse med dumbells, hvor det pludseligt går op for mig at de til den holdtrÊning har valgt at hoarde samtligt håndvÊgte, praktisk talt alt andet end 15kg+ og under 4kg. Havde det kun vÊret det, ville det vÊre hvad var, men så vÊlger de simpelthen også at de skal stå og kaste vÊgtbolde i gulvet, så alt ryster og alle andres trÊning forstyrres. Nej det var ikke skiltet at, exercise lab var lukket for hold trÊning.

Fit&Sund ããã®åç
Jeg har gennemgået et behandlingsforlÞb hos Ole Meyer og er blevet mine rygproblemer kvit gennem kyndig vejledning, trÊning og opfÞlgning. Er blevet bevist om de udlÞsende faktorer for problemernes opståen, og hvordan jeg undgår dem fremadrettet. Jeg giver Ole 5 stjerner og min bedste anbefaling.

Fit&Sund ããã®åç
Jeg fik en atlas behandling ved Robyn Knowels, og det har kort sagt Êndret mit liv. Jeg har dÞjet med kroniske smerter i nakken og skuldrene hele mit liv, det gÞr jeg ikke mere. Robyn var enormt rar, forstående og professionel.

Fit&Sund ããã®åç
Fantastisk sted, hyggelige omgivelser.
Fokus på dig .
Dygtige og smilende instruktÞrer

Fit&Sund ããã®åç
Man fÞler sig meget velkommen, tilpas hyggelig stÞrrelse, med ro pÃ¥âŠâŠ.og ingen, der optager maskinerne, grundet selfies ð
ð¬ð
Hot yoga âer den nye sortâ for mig, og jeg er vild med det.
De bedste anbefalinger til Odense centret.

Fit&Sund ããã®åç
Absolut ikke et sted hvor transkÞnnede bliver akkomoderet for overhovedet. Man bliver smidt ud af omklÊdningsrummet uden de giver en anden mulighed for skabe så ens ting ikke bliver stjålet. De tager ikke ansvar hvis nogle af deres medlemmer er transfobiske selvom de så selvsikkert kalder sig selv "trans-safespace". Do better - Man betaler lige så meget som alle andre.

Fit&Sund ããã®åç
Alle ansatte er meget flinke og venlige; man får hvad man har brug for.

Fit&Sund ããã®åç
Her er plads, nye maskiner dygtige holdtrÊnere og et herligt socialt samvÊr. Elsker at komme her

Fit&Sund ããã®åç
Man for noget ud er det her men musikken kunne godt have vÊret lidt bedre ellers er der god stemning og det er hyggeligt

Fit&Sund ããã®åç
Fit og sund i Odense, er et fantastisk sted, med sÞde og venlige instruktÞrer/personale. Har kun mÞdt venlighed sÞde smil, også fra de andre motionister. RengÞringen er også i top.

Fit&Sund ããã®åç
Fit og sund Odense er et rigtig dejlig trÊningscenter. Flot og Êstetisk omgivelser, dygtige og sÞde instruktÞrer og rigtig godt fÊllesskab.

Fit&Sund ããã®åç
Fit og Sund Silkeborg er et rigtig godt sted at trÊne. Professionelt personale, hyggelig stemning, altid pÊnt og rent og Cybex maskiner af hÞj kvalitet. Ikke verdens stÞrste center, men har alle de maskiner og redskaber der skal til, for en seriÞs trÊning af hele kroppen.

Fit&Sund ããã®åç
Medlemskabet koster lige så meget som i de stÞrre fitnesscentre, men Fit&Sund Silkeborg lever ikke op til prisen. Maskinerder går i stykkerbliver ikke fikset, eller måske fÞrst efter lang tid. Jeg har trÊnet der i 3 år fordi jeg ikke har andre muligheder og i de 3 år har de fleste maskiner haft Þdelagte drikkedunk-holdere, som ikke bliver repareret. Maskinerne mangler ofte polstring, fordi den er gået i stykker og/eller er så dekomprimeret at det gÞr ondt at bruge dem. En af maskinerne har nu haft polstring med gaffatape i 2 måneder. Gulvet er gået i stykker mange steder, isÊr hvor man skal stå for at lave squats og dÞdlÞft. Centret er for lille og der er ikke plads til nok maskiner, men der kan til gengÊld kÞbes mere småudstyr som fx en Safety Squat Bar. Centret har kun en enkelt polstring til vÊgtstang, som bliver brugt rigtig godt men der bliver ikke kÞbt nye/flere. Der er holdtrÊning 2 gange om ugen og det starter kl. 17.30 hvor der er mest travlt og holdet blokerer hele området omkring det ene power rack hvilket betyder at området praktisk talt er utilgÊngeligt fordi holdet kommer fÞr tid og sÊtter området op og fÞrst er fÊrdige omkring kl. 19. Og ja, man kan beder dem om at flytte lidt, men det skal man hver eneste gang, og det giver ikke mening at der er holdtrÊning i lokalet hvor alle andre skal kunne bruge Power Rack.

Fit&sund BrÞnshÞj
Dejligt fitnes center på alle måder: mange gode hold, og det er nemt at booke. Dejlig trÊningssal med god plads mellem maskinerne og bortset fra klokken 9 til 11 står man aldrig i kÞ til en maskine. Flinke personaler som hjÊlper, og der altid rent. Dejlig café hvor man kan sidde efter trÊning og holde pause hvis man skal videre i byen. OvenikÞbet med gratis te og kaffe i god kvalitet. OmklÊdningsrummet fungerer også rigtig godt.

Fit&Sund ããã®åç
Helt fantasirig sÞde medarbejder i Ballerup.
God kundeservice.
Hyggeligt center med alt hvad man har brug for til en trÊning. ð

Fit&Sund ããã®åç
Afmelder min sÞn. Siden har i trukket fra mit kort. Bare ikke i orden

Denne vurdering gÊlder HÞjbjerg afdelingen
Middelmådige lokaler, en del uengageret personale, meget uheldig teÊningskultur, en voldsomt uvenlig teÊningskultur.
LÊg hertil at Fit & Sund HÞjbjerg ikke lever op til lovgivningen om bogfÞring/momsangivelsen på den meget hÞje opkrÊvede pris.
Det bliver et nej tak herfra - det er mit liv for kort til, så jeg har meldt mig ud.
Opdatering 14/2: pudsigt egentligt. I tigger os kunder om vurderinger bl.a. her på Trustpilot. Når I så får forbedringsforslag begynder i at forsvare jer, fremfor at overveje om der skulle vÊre noget om det fremfÞrte.
Hvad vÊrre er, så afslutter i gudhjÊlpemig hvad i anser som en sag med, at i nu anser den for afsluttet. Sig mig lige en gang - hvad bilder i jer egentlig ind?
Hvis I har så vanskeligt med at håndtere at jeres brugere rent faktisk gider involvere sig, bruge tid på at forholde dig til jeres lille sted og oven i kÞbet fremfÞrer forbedringsforslag - hvorfor i alverden opfordrer I så til vurderinger! For der er da vel ikke med det utrovÊrdige formål blot at hÞste fem stjernede vurderinger?
Held og lykke fremover.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ