KOOP HIER NIETS! Ik sluit me aan bij alle voorgaande ervaringen - HELAAS lees ik deze te laat. Ik bestelde een jas - blijkt van waardeloze kwaliteit, de jas lijkt TOTAAL niet op wat je op de we... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Wat een verschrikkelijk iets Lotte Mode!!!!! Stink er niet in………… zooi vanuit China. Antwoorden komen vanuit een soort geautomatiseerde mail, ik denk dat ze standaard drie verschillende antwoorde... もっと見る
Ik zag zoveel leuke laarsjes op de website en wilde ze eigenlijk gelijk bestellen. Ik keek bij de contactgegevens en zag dat ze in Leiderdorp zaten. Dat is lekker dichtbij! Ik probeerde contact te kri... もっと見る
Zeer slechte ervaring!!! Kleding ontvangen maar echt van zeer slechte kwaliteit! Vervolgens wilde ik retourneren volgens de het op de site beschreven retourbeleid. Kreeg ik na aanvraag retourlabel... もっと見る
DO NOT ORDER FROM HERE SCAM
Ongelofelijk dat deze site nog steeds…
Ongelofelijk dat deze site nog steeds in de lucht is. Ik had n soort gelijke ervaring in 2023 met deze oplichters en zo nu en dan kijk ik toch even naar de reviews in de loop der tijd….. maar de klachten blijven groeien.. tot heden!
Wilde ik ff kwijt.
Oplichters, betaald maar nooit geleverd gekregen
Betaald maar nooit geleverd gekregen. Na diverse mails en terugstortbeloftes accoord gegaan met 60% terugstorten. Diverse mails en 4 maanden verder nog steeds niks, geld weg en geen bestelling bezorgd. Ergo oplichting!!!!
Nu komen zelfs de mails aan klantenservice niet meer aan!!
Nul sterren
Ik kan helaas geen nul sterren geven.... Waarschuwing! Koop hier niet!!
SCAM!
PAS op!! dit is een scam, deze smerige oplichters houden je voor de gek. Een shirt besteld, maar kreeg iets 2 weken later wat niet eens op het shirt leek wat ik besteld had. Het leek wel een vaatdoek, als je contact probeert te leggen krijg je een chatbot genaamd Claudia, die gun je de ergste ziekte! Telefoonnummer klopt ook niet die op website staat. Wees gewaarschuwd mensen!
Rotzooi. Koop hier niet!
Eigenlijk nog minder dan 1 ster. Presenteren zich als een Nederlands bedrijf met een Nederlands adres. Ik bestel een nepleren winterjas en krijgt 1 of ander vod toegestuurd. Niet te gebruiken als winterjas.
De kosten om terug te sturen zijn nog hoger dan het gehele pakket. En dan moet je terugsturen naar China, bizar. Ze weten waarschijnlijk al dat je die moeite niet gaat nemen.
Ze bieden aan om 10% terug te betalen als je niet retour stuurt, dus ze weten zelf al wat voor troep ze verkopen.
KOOP HIER NIET!
Had ik maar eerst de reviews gecheckt.
Opgelicht
Dit is idd geen bedrijf
Grote oplichters, verkeerd kleding stuk ontvangen. Onderjurk ontvangen i.p.v galajurk en nog eens te klein ook!!
Retourkosten zijn al veel en dan nog hopen dat je je geld terug krijgt!!
KOOP HIER NIET!!!!!!!
KOOP HIER NIET!!!!!!!
Het is geen ster waard. Jammer dat ik geen foto’s kan plaatsen. Op de site ziet de kleding er leuk uit maar eenmaal thuis bezorgd word je gauw uit de droom geholpen. Ik heb dit nog niet eerder meegemaakt. Lotte mode zou verboden moeten worden, geld klopperij. WAARDELOOS! Het is niet eens Nederlands ik heb 4 weken moeten wachten op mijn bestelling en het is het wachten niet eens waard.
KOOP HIER NIET!
KOOP HIER NIET!! kleding is waardeloos! Lijkt op een Nederlandse site, maar je moet vervolgens 4 weken wachten. Wanneer je het wilt terug sturen moet het naar China gestuurd worden, waarbij je meer dan 30 euro retour kosten moet behalen en waarschijnlijk krijg je hierbij niet je geld terug! Een grote scam
1 ster is nog teveel!! Het is helemaal geen bedrijf!
Het is helemaal geen bedrijf!! Het zijn smerige oplichters!!!! Ik ben nu al een paar maand aan het mailen en heb nog steeds niet mijn geld retour. Het zijn smerige ratten die de hele maatschappij beduvelen.
eerlijk hard werkende mensen bestelen!! Ze moeten zich schamen, maar hebben geen geweten!! diepdroevig.
KOOP HIER NIETS
Koop hier niets, dit zijn oplichters. Schoenen hebben chinese maten dus te klein. Retour zending moet naar China..... Verzenkosten hoger dan het bestelde produkt. KOOP HIER NIETS!!!!!
Inderdaad oplichters
Inderdaad oplichters. Ontvangen bestelling is goedkope rotzooi uit China. Ze doen zich misleidend voor als reguliere winkel.
ZEER SLECHT,
ZEER SLECHT,
- product komt niet overeen met de afbeelding, net een soort SHEIN jurkje.
- Veel te hoge prijs en kwaliteitsverhouding.
- Veel te klein, terwijl al een maatje groter besteld.
- Het komt van China, terwijl ze in Nederland adverteert.
- Bij retourneren ben je de helft van je geld kwijt van aankoop omdat het terug naar China moet.
OPLICHTING! NOOIT MEER LOTTE MODE
niks kopen
niks kopen!
Vreselijke kwaliteit uit china.
Is geen NLs bedrijf. Retourneren voor eigen kosten. En hoge retour kosten
HIER NIETS KOPEN
HIER NIETS KOPEN, klopt helemaal niets van. Retouren naar China voor eigen rekening. Daarbij wanneer ze iets verkeerd aan je sturen dan kun je het voor eigen rekening terug sturen of, hoera, hoera, je krijgt 20 % terug voor iets wat je niet hebt hebt gekocht. Communicatie is bagger. Je krijgt steeds de standaard riedel terug en het nummer op de website is buiten gebruik. Ze doen zich voor als diervriendelijk, wat een onzin.
Super leuk jurkje besteld DACHT IK
Super leuk jurkje besteld! DACHT IK! Na weken wachten krijg ik een of ander pakketje uit China met een jurk dat meer lijkt op een gordijn en wat in de verste verte niet lijkt op het jurkje dat ik heb besteld. Echt, ik zou het op de markt nog niet durven verkopen, het kon rechtstreeks de vuilnisbak in want retour is dus geen optie en zelfs gratis op Vinted durf ik het niet te verslijten. Jammer dat ik daarna pas Trust Pilot checkte, waar bleek dat ik dus gewoon opgelicht ben. Bizar dat dit kan en mag!
Oplichting
Slechte service en misleidende retourinformatie
Bestel hier niet! Lotte Mode vermeldt nergens duidelijk dat retourneren alleen naar China kan en dat dit meer dan 60% van het aankoopbedrag kost. Pas na de aankoop krijg je die info. Toen ik om een oplossing vroeg, weigerden ze mee te denken. Dit is in strijd met de regels van de ACM.
Trap er niet in – deze webshop misleidt consumenten en hoort niet thuis op de Nederlandse markt!
Oplichters puur sang
Oplichters puur sang, koop hier niet…
Retour nagenoeg niet mogelijk en slechte kwaliteit , gewoon troep, snap niet dat dit gewoon mag bestaan met zulke onduidelijke regels. Cdc
Je denkt bij een nederlands bedrijf te…
Je denkt bij een nederlands bedrijf te kopen maar dan kom je er achter dat het rotzooi uit China is , zeer slechte kwaliteit en de maat is klein dus DE MISKOOP van de maand . En terugsturen is duur.Koop gewoon je spullen bij een bekende winkelier !!
Dit zijn grote oplichters
Dit zijn grote oplichters! Het lijkt een Nederlandse site maar vervolgens komt de kleding regelrecht uit China. De kleding die geleverd werd was zo klein van maat dat deze absoluut niet past. Retoursturen moet dan naar een adres in China gestuurd worden waarbij de kosten voor retour en douane voor onze eigen rekening komen. De retourkosten komen dan op 60 tot 70 euro uit!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。