KOOP HIER NIETS! Ik sluit me aan bij alle voorgaande ervaringen - HELAAS lees ik deze te laat. Ik bestelde een jas - blijkt van waardeloze kwaliteit, de jas lijkt TOTAAL niet op wat je op de we... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Wat een verschrikkelijk iets Lotte Mode!!!!! Stink er niet in………… zooi vanuit China. Antwoorden komen vanuit een soort geautomatiseerde mail, ik denk dat ze standaard drie verschillende antwoorde... もっと見る
Ik zag zoveel leuke laarsjes op de website en wilde ze eigenlijk gelijk bestellen. Ik keek bij de contactgegevens en zag dat ze in Leiderdorp zaten. Dat is lekker dichtbij! Ik probeerde contact te kri... もっと見る
Zeer slechte ervaring!!! Kleding ontvangen maar echt van zeer slechte kwaliteit! Vervolgens wilde ik retourneren volgens de het op de site beschreven retourbeleid. Kreeg ik na aanvraag retourlabel... もっと見る
Annuleren is niet mogelijk
Er staat op de site annuleren mogelijk binnen 30 minuten. Dit is niet waar. Communicatie gaat via een robot dus je komt ook niet verder met vraag en antwoord. Ik was zo stom om de trustpilot pas na bestellen te lezen. Dure les!
Bestelling (jurk) komt uit Azie en kan…
Bestelling (jurk) komt uit Azie en kan dus niet geretourneerd worden volgens de voorwaarden die op de site staan. Retourlabel is zogenaamd niet beschikbaar zodat je zelf het retour naar Azie moet gaan regelen. Niet te doen en dus (een aanrader) op voorhand, gewoon niet doen!
Vreselijk dat dit nog bestaat!
Vreselijk dat dit nog bestaat!! Voel me echt belazerd!! Jurk kwam, andere dan besteld, veel te groot, label eruit geknipt!! Belachelijk!!
Koop niks bij dit bedrijf!
Koop niks bij dit bedrijf!! Alles is fake! Men doet voorkomen alsof er een winkel zit in Voorburg. Als je dit zoekt op Google Maps, zie je alleen een flatgebouw en een stel garageboxen. Het is een Chinees bedrijf die de naam Lotte misbruikt om als een Nederlandse winkel over te komen. Ik had een korte broek besteld. Ik kreeg een totaal ander product dan van de foto. Zeer slechte kwaliteit stof en goedkoop in elkaar genaaid. Een jutezak staat nog beter. Pure oplichting! Ik ben 40 Euro lichter maar trap er niet nog eens in.
Wat een oplichters
Wat een oplichters, ik kijk altijd heel goed uit waar ik bestel nooit bij een dropshipper helaas ben ik ik er deze keer wel ingetuind.. Denk je leren schoenen te hebben gekocht is het gewoon plastic uit China, ze zijn te klein retour sturen moet naar China. Nou dan kun je ze beter gelijk in de prullenbak gooien. Het kost 60% van de waarde die jezelf moet betalen.. Om het de klant “gemakkelijk” te maken en uit “coulance zodat de bestelling niet helemaal naar China terug hoeft”, bieden ze een terugbetaling van 10% van het aankoopbedrag aan. HIER NIETS BESTELLEN OPLICHTERS EERSTE KLAS.
Trap er niet in
Niets bestellen. Bestelling is er na 2 weken nog niet. Lijkt onbetrouwbaar! Let op niets bestellen!
Wat een oplichters
Zeer slechte kwaliteit lijkt totaal niet op wat je besteld terug sturen kost 70% van de aankoop waarde
Verder duurde het bijna een maand voor je wat krijgt
Aliexpres is sneller en beter dan dit
Deze 1 ster zijn ze nog niet eens…
Deze 1 ster zijn ze nog niet eens waard! Wat een verschikkelijk oplichters zeg. Ik had een "extra tall" gala jurk besteld omdat ik een lange meid ben, eerst duurde het bijna 3 weken totdat het kwam. Maar goed het kwam, ik maakt het open en de jurk was helemaal niet zwart met overal glittertjes, beter gezegd het zag er niet uit! Het had een lelijke blauwe kleur en er zaten misschien 3 glittertjes op. Het was verder ook HELEMAAL niet "extra tall" op de foto kwam de jurk over de hele vloer en bij mij tot aan mijn kuiten. Toen wou ik het natuurlijk terug sturen MAAR "dit is het adres om hem zelf op eigen kosten terug te sturen naar Chine" pardon??? Dat was ook niet de afspraak. Dus allemaal koop ALSJEBLIEFT NIET OP DEZE LELIJKE SCAM SITE
Super slechte kwaliteit de maat klopt…
Super slechte kwaliteit de maat klopt ook niet.
Ik had 3 xl besteld er kan gewoon iemand in die een maat M heeft
slechte levering niet bestellen hierr
Trui besteld
Trui besteld! Maar ik kreeg een totaal ander vod uit China, 100% polyester!!! Dus 100%scam!!!
Dropship scammers
Dropship scammers
1. Bij bestelvoorwaarden wordt gemeld dat annuleren van de bestelling binnen 30 minuten mogelijk is. Dit is niet waar.
2. Product komt direct uit China.
3. Product heeft een werkelijk afschuwelijke kwaliteit. Is niet eens geschikt voor Carnaval.
4. Retourneren alleen mogelijk naar hun “hoofdkantoor” in China. Dit terwijl het bedrijf gewoon in Voorburg gevestigd is.
5. Om het de klant “gemakkelijk” te maken en uit “coulance zodat de bestelling niet helemaal naar China terug hoeft”, bieden ze een terugbetaling van 15% van het aankoopbedrag aan.
Niets bestellen!
Vreselijk sneue mensen die blijkbaar alleen maar op dit soort zielige manieren hun geld kunnen verdienen.
Slechte pasvorm en materiaal.Terug naar…
Slechte pasvorm en materiaal.Terug naar China😏
Oplichterij
Cashmere trui gekocht bij Lotte Mode die van een flut kwaliteit polyester bleek te zijn en pas na 6 weken aankwam. Oplichterij! Retourneren kan alleen naar China. KOOP HIER NIKS!
NIETS BESTELLEN!!!
NIETS BESTELLEN!!!
Troep. Slechte kwaliteit. Retour sturen kan ook niet. Je kunt geen contact krijgen met dit bedrijf. BESTEL HIER DUS NIET WAT!
Totale oplichting
Totale oplichting! Slechte kwaliteit, staat geen walabel in en geen informatie over de stof. Zit ook erg slecht. Retourneren kan alleen naar China. Dat staat niet in hun voorwaarden of retourbeleid op de site. Mag juridisch niet. Op de site staat dat ze in Voorburg zitten, maar dat klopt dus niet. Klantenservice reageert niet als je volledig geld terug vraagt bij weigering het naar China te sturen. Juridisch gezien, mogen ze dat niet weigeren. Ik wil het best retourneren naar het Nederlandse adres op de site, als ik mijn geld terug krijg min de verzendkosten naar Nederland.
Lottemode: is NIET Nederlands
Het is heel vervelend dat Lottemode een Nederlands mailadres gebruikt en ook een adres in Nederland.
Zo lijkt het betrouwbaar. Had ik maar naar de reviews gekeken.😠
Terwijl je dus niks kan retourneren naar Lottemode op hun Nederlandse adres.
Nergens op hun verkoopsite staat dat jullie de kleding uit China halen.
En als je betaald is het een Duits bedrijf. Helaas gingen er bij mij geen alarmbellen rinkelen.
Dit is heel erg misleidend!!! Terug sturen naar China ...kost bizar veel geld.
Ik heb hun gemaild en benoemd dat ik via Trustpilot een negatieve review ingevuld heb.
Advies haal die site van Internet !!!!
OPLICHTERS!!
OPLICHTERS!!
Chinese troep die totaal niet overkomt met hetgeen wordt aangeboden. Een zgn. wollen jas blijkt van de goedkoopste fleece kwaliteit te zijn. Retourneren is duurder dan het aangekochte product en de retourstorting bedraagt maximaal 20% van het aankoopbedrag. Beschamend!
Belachelijke service
Belachelijke service, na eindelijk mijn bestelling binnen te krijgen na ruim 4 weken gewacht te hebben, bleek de maat en kwaliteit belabberd. Mail gestuurd en kreeg reactie dat ik kosteloos kon retourneren binnen 30 dagen van de bestelling. Gaat inderdaad lastig als ik het niet eerder heb kunnen zien door de belabberde levertijd, ter compensatie boden ze me 10% aan. Dekt absoluut de lading niet, super slecht bedrijf, rommel uit China. Trap er niet in.
Nog niet eens 1 ster waard!
Nog niet eens 1 ster waard!! OPLICHTERS!!
Het zijn producten uit China, dus levering duurt heel lang. Adres in Voorburg staat op de site, maar je kunt het product niet retourneren, terwijl ze dat wel op de website vermelden. Ze vermelden er niet bij dat de producten uit China komen en de verzendkosten naar China torenhoog zijn. Waardeloze communicatie en GEEN SERVICE!!
1 ster is al teveel
1 ster is al teveel. Zeer slechte communicatie met klantenservice. Nederlands adres vermelden op website en niet vermelden dat het artikel uit China komt dus erg lang duurt, slechte kwaliteit en dus ook terug moet naar China tegen zeer hoge verzendkosten. Komen niet met een oplossing, reageren traag. Waarschuwen voor deze website dus! Hier niets kopen!!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。