レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Jag har fÃ¥tt vinsterna innan, det har tagit fem dagar men nu sÀger dom att det krÃ¥nglar och att jag mÃ¥ste skicka in kontoutdrag vilket jag gjort men nu svarar dom inte. Jag har försökt kontakta dom pÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

NÀr jag spelade sist pÃ¥ detta bluff företag. SÃ¥ hade jag inte kommit med vid utlovad dragning. Jag klagade dÃ¥ till deras kundtjÀnst som meddelade att nu har du varit med och drog pengarna frÃ¥n mitt ko... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

AnmÀl LottoLand till: anti-fraud.ec.europa.eu NÀr det gÀller fÀngelsestraff för bedrÀgeri – dÃ¥ vaknar de nog till liv snabbt. EU gillar att stÀda upp i spelbolagens lilla vÀrld. Om man vinne... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Har spelat hÀr i mÃ¥ng Ã¥r .., efter nÃ¥gon uppdatering gÃ¥r det knappt att logga in .., Àven svÃ¥rt att registrera spelen .., hÀnger sig nÀr ban bekrÀfta med BankID .., för tre veckor sedan nÀr jag sku... もっず芋る

䌁業情報

1. オンラむンスポヌツ賭博の販売業者

圓該䌁業による蚘述

VÀrldens spelglÀdje och vÀrldens största jackpottar! Satsa på EuroMillions, PowerBall och MegaMillions m.fl. hos Lottoland och vinn i Sverige.

重芁なお知らせ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Jag tycker konceptet Àr coolt

Jag tycker konceptet Àr coolt! Jag gjorde uttag 22 december fick ut dom 27 december. Så de betalar ut pengar för de som oroar sig. Lite synd de inte har telefon kundtjÀnst men de svarar på mejl inom 48h. Annars Àr jag nöjd med upplevelsen.

2024幎12月27日
5぀星のうち1の評䟡

Det Àr fullstÀndigt oacceptabelt att er

Det Àr fullstÀndigt oacceptabelt att er app och webbplats Àr så tekniskt undermåliga och av så låg kvalitet. Problem med inloggning, instabila sidor och stÀndiga buggar i appen har pågått i åratal utan att ni har gjort något åt det. Med tanke på era mycket höga dagliga intÀkter Àr denna nivå av ignorans inte bara oprofessionell, utan också ett tydligt tecken på respektlöshet gentemot era kunder.

Följande problem Àr återkommande:
1. Oförmåga att logga in på kontot vid vissa tillfÀllen.
2. Instabila sidor som automatiskt rör sig upp och ner i appen.
3. Överlag en mycket dÃ¥lig anvÀndarupplevelse pÃ¥ bÃ¥de webbplatsen och appen.

Denna situation Àr helt oförsvarlig för ett företag med så höga intÀkter. Jag förvÀntar mig att dessa problem omedelbart och utan ytterligare förseningar åtgÀrdas. Om ni tÀnker fortsÀtta på detta sÀtt kan ni vara sÀkra på att många anvÀndare, inklusive jag sjÀlv, kommer att övervÀga att lÀmna er plattform.

Jag hoppas att detta meddelande tas pÃ¥ allvar och att nödvÀndiga Ã¥tgÀrder vidtas sÃ¥ snart möjligt 🀬🀬🀬

2024幎11月29日
5぀星のうち1の評䟡

They took my money until I won and now refuse to pay

I have been playing for over 3 years through lottoland.se. They have kept letting me play and happily took my money, until now, as I won (checked numbers from megamillions own website) and saw no money appearing, so asked 2 months after winning where is my money.

They replied with a message stating that I have two accounts - which is not true - and they suspend my account! After sending two emails asking after my winning money, they have not mentioned a word addressing that question! Needless to say they have no intention of paying my winning money.

I just lost my faith in this company! Fu*k you! Keep my money a**holes! You will never see me playing here again! Burn in hel* scammers!!!!!!!!!!

2024幎11月13日

Är lottoland kriminell

Är lottoland kriminell. Svaret Àr Ja. MÃ¥ste förklara varför. Den 22 oktober gjorde jag en banköverföring pÃ¥ 35 Euro, dÃ¥ Lottoland inte accepterar Skr. Den 24 oktober fÃ¥r jag ett meddelande frÃ¥n lottoland att summan finns pÃ¥ mitt konto. 35 Euro lades till pÃ¥ mitt Skr-konto med 35 Kronor. Skulle vara runt 350 kr. Jag livechattade direkt med lottoland och förklarade misstaget. UngefÀr en timme senare stÀngde lottoland mitt konto med ID 24419984. SÃ¥ de stal med andra ord 35 Euro frÃ¥n mig. Nu blir nog ett standardsvar frÃ¥n lottoland att kontakta kundtjÀnst. KundtjÀnst. lottoland vet inte vad det Àr. Ett svar tar 3 veckor eller lÀngre. Lottoland har i telefonnummer för att kontakta kunden. Är de nÃ¥gon Spelare som vet var man ska lÀmna klagomÃ¥l mot Lottoland. Enligt mitt bedövande skall samtliga Spellicence i Europa Ã¥terkallas.

2024幎10月26日

Inget svar från kundservice

Inget svar frÃ¥n kundservice . Tog ut 6000 kr den 7de oktober . GÃ¥r ej och fÃ¥ tag pÃ¥ dem. Är det nÃ¥gon som fÃ¥tt pengar utbetalt frÃ¥n dem? Och hur bar ni er Ã¥t? Har sÀkert mailat 30 mail. Samt att jag fÃ¥r fortfarande automatiska reklam utskick frÃ¥n dem ! Sjukt irriterad

2024幎10月7日
5぀星のうち1の評䟡

Har kontaktad lottoland flera gånger

Har kontaktad lottoland flera gånger för att verifiera mit konto. Loggade in med BankId. Inget svar från lottoland. Börjar undra om dom Àr seriösa. Har spelat i 10 år hos lottoland. Nu nÀr jag skulle ta ut pengar, blev mit konto spÀrrat. Mejlade, mejlade och inget svar. Seriös??? KundvÀnligt??. Döm sjÀlv

2024幎9月1日

Lottland.se scam

Jag har försökt nå företaget i 1vecka för att få ut mina 1000kr

Inget svar på mail ingen svarar i telefonen
O mitt konto Àr plötsligt inte verifierat!!!

GÃ¥r ej att ta ut pengar
Så akta er att sÀtta in pengar kÀnns som Lettland håller på att casha in innan deras licens går ut!!!

2024幎9月2日
5぀星のうち1の評䟡

över en månad har gått utan nå pengar på kontot

Idag skickade jag mitt 13 mail, har fÃ¥tt svar av dem i början sedan fick jag tvÃ¥ Mail dÀr dem skriver att mina tvÃ¥ uttag ska komma pÃ¥ mitt konto inom vissa dagar, lala. Allt de man fÃ¥r i mail nÀr dem godkÀnt uttaget, de sista om att det var pÃ¥vÀg var över en mÃ¥nad sen nu och jag börja skriva för över en mÃ¥nad sedan, Àven om de inte Àr flera hundra tusen sÃ¥ Àr de endÃ¥ ett uttag pÃ¥ 7000 kronor jag vÀntar pÃ¥ men som aldrig kommer? FÃ¥r inga svar mer heller

2024幎6月6日
5぀星のうち1の評䟡

Ingen bonus som plåster på såret

Var i kontakt med lottoland kundservice Sverige att man inte kunde komma vidare efter loggat in sig med bankid, de meddelade mig att de ska fixa problemet och då lovade en representant, Sandra, att ge mig en bonus för strulet jag upplevt. De fixade till sidan men någon bonus fick jag inte av Sandra. Uselt!

Detta skrev hon:
"Hej,

Tack för att du kontaktar Lottoland!

Jag kan inte se några nya vinster på ditt spelarkonto, den senaste var den 20/06/2024.

Vi kommer dock att kreditera dig med en liten bonus på måndag som en ursÀkt.

Om du har några andra frågor, tveka inte att höra av dig till oss via email eller livechatt.

VÀnliga hÀlsningar,
Sandra "

2024幎6月21日

Lottoland the ONLINE SCAMMERS

Lottoland the ONLINE SCAMMERS
Lottoland are a first class criminal organization which has multiple affiliates

I have posted below and will continue to do so on every country they are in.

THEY ARE AN ON OINE CRIMINAL
ORGANISATION WHICH DOES NOT PAY OUT - THEY TAKE YOUR MONEY AND DO NOT PAY OUT - THEY ARE SCAMMERS

DO NOT USE THIS PLATFORM OR ANY OR THERE AFFILIATES.

Not one post below about the company which records positive reviews are bonified - or true, they have been written by the criminal organization.

They have not replied to my request for withdrawal
They do not respond
They have been fined hundreds of thousands of pounds due to their failures - approx £760,000 by the UK gambling Commission.

Fraudulent opperation
Cyber Criminals
They even have a gaming license no
Which I’m having revoked

They DO NOT PAY OUT

They are the worst kind of criminals.

ALL OF THE INFORMATION THEY HAVE MANAGED TO RECORD ON THE INTERNET IS TOTALLY FAKE

DO NOT SHARE YOUR CARD DETAILS OR SEND THEM 1p

They are the worst scum of the earth and proffesional scammers

They owe me £7,000
You cannot contact them by phone
No live chat

This is all fake

DONT USE THESE SCUM BAGS
Date of experience: 03 July 2024

2024幎7月3日
5぀星のうち1の評䟡

Återigen en spellicens... för hur lÀnge?

Nu har bolaget lyckats få tillbaka spellicensen från Spelinspektionen. Dock verkar det vara höjt i dunkel hur stabilt det Àr. NÀr man söker på deras sajt kommer det inget slutdatum på licensen som för andra bolag. Antar att det beror på att de kan avsluta den om de anser att bolaget misskött sig.

2024幎6月27日

Blivit så lurad!

Blivit så lurad! Trodde de var seriösa men de kontaktade mig vid vinst o begÀrde info från banken för att betala ut manuellt? Banken vÀgrade lÀmna ut och jag har försökt på alla sÀtt att få kontakt men de svarar inte alls. Akta er alla för detta bluff företag!
Diana

2024幎5月25日

TyvÀrr luras dom

TyvÀrr luras dom, vinster betalas inte ut. Det går inte att kontakta dom via telefon eller deras mail , existerar inte helt enkelt. Kontaktar man dom via kontakt rutan på deras sida så återkopplar dom aldrig. Inget seriöst alls. På bingo sidan Àr det ofta ett och samma namn som vinner förmodligen företagets eget.

2024幎6月11日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス