レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Jag har fÃ¥tt vinsterna innan, det har tagit fem dagar men nu sÀger dom att det krÃ¥nglar och att jag mÃ¥ste skicka in kontoutdrag vilket jag gjort men nu svarar dom inte. Jag har försökt kontakta dom pÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

NÀr jag spelade sist pÃ¥ detta bluff företag. SÃ¥ hade jag inte kommit med vid utlovad dragning. Jag klagade dÃ¥ till deras kundtjÀnst som meddelade att nu har du varit med och drog pengarna frÃ¥n mitt ko... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

AnmÀl LottoLand till: anti-fraud.ec.europa.eu NÀr det gÀller fÀngelsestraff för bedrÀgeri – dÃ¥ vaknar de nog till liv snabbt. EU gillar att stÀda upp i spelbolagens lilla vÀrld. Om man vinne... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Har spelat hÀr i mÃ¥ng Ã¥r .., efter nÃ¥gon uppdatering gÃ¥r det knappt att logga in .., Àven svÃ¥rt att registrera spelen .., hÀnger sig nÀr ban bekrÀfta med BankID .., för tre veckor sedan nÀr jag sku... もっず芋る

䌁業情報

1. オンラむンスポヌツ賭博の販売業者

圓該䌁業による蚘述

VÀrldens spelglÀdje och vÀrldens största jackpottar! Satsa på EuroMillions, PowerBall och MegaMillions m.fl. hos Lottoland och vinn i Sverige.

重芁なお知らせ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Here in Philippines I cant check my

Here in Philippines I cant check my result, and when I look how to contact Lottoland, NO INFORMATION Crap!

2022幎2月28日

Hi Claes!

Due to Swedish laws and regulations, unfortunately you are only able to access our Swedish website when in Sweden.

If you are abroad and wish to check your results, please contact us through kundservice@lottoland.se or by calling 020-08 99 100, alternatively via Live Chat for an immediate response and one of our agents will happily assist you further.

Johannes - Lottoland Representative

5぀星のうち5の評䟡

Bra kundservice

Jag har anvÀnt Lottoland i snart 6månder och har bara positivt att sÀga om Lottoland. I början nÀr jag var ny kund så var jag i kontakt med kundtjÀnst några gånger och fick snabbt svar på mina frågor. Jag har uppfattningen att Lottoland vÀldigt prisvÀrt jÀmfört andra internationella lotterier.

2022幎2月23日
5぀星のうち1の評䟡

They refused to close my account

They refused to close my account because it has 9 sek in it. They claim they can't close the account if there is any money in it but when I try to send the money to my bank account it says that I can't because the minimum I can send is 50 sek. So basically they are holding me hostage.
This company is your typical old-school scammer that somehow made it through the controls and got a business license.
I will be reporting them to Konsumentverket and everybody should do the same.

2022幎1月25日

Hello,

Apologies to hear your feedback and experience.

For your safety and privacy, we are unable to discuss your individual case here as this is a public forum, therefore please contact us through kundservice@lottoland.se or by calling 020-08 99 100, alternatively via Live Chat for an immediate response and one of our agents will happily assist you further.

Johannes - Lottoland Representative

5぀星のうち1の評䟡

Detta Àr ett bluffbolag dÀr det sk

Detta Àr ett bluffbolag dÀr det sk. "support teamet" helt frÀckt låser ditt konto om du ger dom kritik mot felaktigt agerande. Som tur Àr hÀnde detta då jag hade 0 kr på kontot - annars hade Lottoland.se bara behållit mina pengar eftersom kontot Àr helt låst för transaktioner.
Detta beteende ser man endast hos bedragare och kriminella organisationer - inte hos seriösa bolag!
Ett råd till alla: spela inte hos denna typ av bluffmakare - utan pengar kommer de att försvinna per automatik!!

2021幎10月6日

VARNING

VARNING ! Bluff sida . Jag har vÀntat på utbetalning och dom svarar aldrig i chatt eller i tel låtsas som man står 1 i kön sen blir man frånkopplad . Jag har anmÀlt er till Konsumentverket!! Hoppas alla gör det ni borde inte Àns få finnas.

2021幎8月6日
5぀星のうち1の評䟡

Jag vann vÀl högsta vinsten dÃ¥ eftersom

Jag vann vÀl högsta vinsten dÃ¥ eftersom jag inte ens kan logga in pÃ¥ kontot🙄

2021幎3月26日

Hej Anna!
Vi beklagar att du upplevt problem med att logga in. VÀnligen kontakta oss på kundservice@lottoland.se eller via Live Chat på Lottoland.se, så hjÀlper vi dig. Tack på förhand!

/Lottoland-teamet

Bluff

Blev erbjuden en bonus på 250 kr via Bonusway om jag reggade och satsade 35 kr. Men sedan nekade de bonusen utan motivering. Falsk marknadsföring, seriöst företag.

2021幎2月12日
5぀星のうち2の評䟡

Felaktig marknadsföring och höga avgifter

Jag har varit i kontakt med Lottoland och påtalat att de har en oseriös framstÀllan av sina Jackpotvinster. De utger sig för att ge "samma spelupplevelse" som man får på de Amerikanska orginalspelen, vilket inte stÀmmer. För det första tar de ut dubbla avgiften per spelad rad, och vidare så skriver Lottoland inte på sajten att vinsten reduceras med 40% vid en eventuell vinst, om man vill få allt utbetalt direkt!?!? Detta får man hitta i det finstilta, men på originallotteriert framgår detta direkt vid speltillfÀllet. De vÀgrar att Àndra detta, vilket vi tycker Àr mÀrkligt, och det Àr bara för att locka fler till spel med stora Jackpotvinster. Så Lottoland har både en falsk marknadsföring och höga avgifter, och detta har gjort att jag sa upp mitt spelkonto helt och hållet hos Lottoland. Om de tar till sig av kritiken och Àndrar detta kan jag tÀnka mig att börja spela dÀr igen. Men hittills har Lottoland valt att fortsÀtta med sin felaktiga marknadsföring....

2021幎1月6日
5぀星のうち1の評䟡

UtfÀrdar ej spel efter betalning!

Skulle spela på ett spel och betalade genom Trustly, nÀr betalningen vÀl har gått igenom och man blivit dirigerad tillbaka till Lottolands hemsida så står sidan bara och laddar.
Inget spel aktiverades och jag valde då att genomföra köpet på nytt!
Samma sak igen skedde och jag såg sen att pengarna var dragna från bankkontot (ej reserverade).
Försökt kontakta Lottoland för att få tillbaka pengarna, men utan resultat!

2020幎7月28日
5぀星のうち1の評䟡

Finns på Svarta Listan hos Råd och Rön.

Finns på Svarta Listan hos Råd och Rön.
Synd att såna bolag finns. Men det beror till stor del på politiker som alltid vill ha skatteinkomster. De sysslar med spelverksamhet trots att de tycker det Àr en riskbransch för spelarna.

Svenska spel har extremt låg vinstutdelning och bedriver en verksamhet som Àr skyddad av politiker. TvÀrtemot den fria företagsamhet som ska vara ledande.
Reklamen gör att pratet om spelmissbruk Àr mer en prydnad Àn reell omtanke.
Ren avstjÀlpningsplats för partitrogna.

2020幎6月6日

Scam rakt genom

Scam rakt genom. Satte in xxxxkr , gick inte ens att ta ut dom direkt efter ånger, fick inga freespins som var lovat heller. Support svarar aldrig. Helt sjukt att de har licens haha, anmÀlda.

2020幎5月9日

Varning!

Om man registrera sig hos lottoland.se och sen efter en tid
avregistrera sig igen för att göra en paus i spelandet får man
inte komma tillbaka. En mailansökning med körkortskopia
om förnyad registrering blir utan svar, Àven efter påminnelser.

2019幎2月28日
5぀星のうち2の評䟡

FörsÀkra dig att allting Àr ok innan du köpper virtuella lotterier hÀr

Har vunnit 50.000 på ett skraplott online i lottoland.se, dÀr jag har haft ett konto lÀngre Àn ett år. Tack för det! DÀrefter nÀr jag skulle verifiera min identitet, bad de mig verifiera kontot med bild på pass och ett personbevis från skatteverket. Dessa skickades. Vidare, bad de om ett bild på min Swedbank kort med vissa siffror dolda. Det gjordes det också. Enligt deras support, detta var det sista innan de skulle aktivera kopplingen mellan deras "system" och mitt konto i Swedbank, för att överföra vinsten. Men icke! Efter ett antal dagar av support ditten och datten, står det, i deras hemsida, att jag måste verifiera kontot igen! Den skrattretande argument nu, var att de kan inte verifiera min ålder! Man kÀnner sig lurad, bedragen och behandlat som idiot av ett skatteparadis företag som gör stora vinster genom att göra en virtuell försÀljning av lotterier i Europa.
Ifall du ska gå med i spelet, försÀkra dig att din konto Àr verifierad och att du kan ta ut dina vinster.

2018幎10月15日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス