Verkade bra till början. Ringen klar för sent. Enstens ring som tyvärr fastnar i kläder. Fick veta av en riktig juvelerare att stenens fattning inte höll stora stenen ordentligt. Fick detta ordnat på... もっと見る
企業が回答しました
企業が回答しました
Jag fick idag min ring. Efter lite väntan och den har allt jag någonsin kunnat önska. Amanda lyssnade och skapade därefter en magiskt vacker ring. Så tacksam om man vill ha det där extra. Så ska man... もっと見る
Har varit kund sedan 2018. Älskar mina smycken , Amanda är one of a kind. Rekommenderar LWL till alla som vill ha ett smycke utöver det vanliga. Hon gör även custom made och det armbandet jag gav til... もっと見る
High end fine jewelry upon request with unique stones. Book an appointment to get your jewelry consultation today.
スウェーデン
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 75%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Har köpt flera ringar, armband och halsband hos Amanda och LWL jewelry och är så himla nöjd! Superfin service från början till slut och jag kommer inte handla någon annanstans i framtiden. Amanda är otroligt kreativ och har hjälpt mig att dels skapa mina ringar precis som jag ville ha det inför mitt bröllop, dels hjälpt mig att göra nya modernare smycken av mina gamla som bara legat och skräpat. Amanda plockar fram absolut högsta kvalitet på materialet och är lyhörd inför ens önskemål. Kan varmt rekommendera LWL Jewely!
Till en början verkade allt så himla proffsigt. Möte på finhotell och bjuder på bubbel och chocklad. Så fort beställningen är lagd försvinner all kommunikation. Ringen kommer sent, helt fel design. Ägaren Amanda försöker ge MIG skuldkänslor om att de förlorar pengar varje gång de ska göra en ändring. Nästa ring kommer, helt fel skena och så jäkla fult hantarbete, jag blir få förbannad och till slut får jag min ring 2 VECKOR innan bröllopet men då motsvarar den inte det vi kom överrens om, den har inte alls samma fina hantarbete som ringen vi utgick ifrån men jag behövde ringen inför bröllopet så jag gav mig. Förmovningsringen saknar detaljarbete och små diamanter och vigselringen kom med helt fel skena. Så otroligt ledsen att jag ska behöva ha en ringar jag egentligen inte är 100% nöjd med pga LWLs oförmåga. Ångrar så rejält att vi köpte båda mina ringar samt min mans ring härifrån. LURAS INTE AV DERAS SOCIALA MEDIER

LWL jewelry からの回答
Träffade Amanda på ett möte på hotell i Stockholm. Hon var väldigt trevlig men väldigt säljig och överöste mig med smycken.
Hörde av mig senare för att göra en förlovningsring, budget 200-300 000 kr, bad att få se alternativ på stenar, får alternativ som inte är bra nog, dvs av undermålig kvalitet etc och då var jag medveten om vad på ett ungefär jag kunde få inom min budget. Det faktum att jag skrev kvaliteten jag eftersökte togs inte till hänsyn. Bad då att få se andra alternativ, med de specifikationer som jag ville ha, inget extraordinärt men jag har förstått att om man inte har så bra koll på diamanter så ska man inte förvänta sig att LWL kommer att ge en något riktigt bra, under helt okej stenar som man överbetalar för. Efter jag skickat mail och bett att få se stenar av bättre kvalitet så återkom aldrig någon. Har skrivit på insta flera gånger också men inget svar. Customer service och att värna om sina kunder är inget som LWL verkar prioritera högt. Hela upplevelsen ett skämt helt ärligt! Då var det inte heller så att jag skulle spendera "lite" pengar, utan det verkar som att de gör som de behagar...

LWL jewelry からの回答
Det finns ingen bättre än LWL. En service på en annan nivå så gör att man känner sig väldigt speciell. Teamet följer upp och säkerställer att allt blir perfekt och med punktlig leverans. Mina varmaste rekommendationer till alla som vill ha något unikt är att boka ett möte med LWL Jewelry
Blev rekommenderad LWL Jewelry på Instagram efter att jag googlat runt på förlovningsringar ett tag. Hittade en design jag verkligen älskade och eftersom massa kändisar/influencers rekommenderade dem så trodde jag att det var ett seriöst företag. Oj så fel jag hade!
Det hela började bra. Jag kontaktade dem via Dm's, fick veta att de hade showroom i ett hotell i Göteborg och bokade tid med dem. Den 29/9 2021 kommer jag och min pojkvän till utsatt tid och plats. Vi sätter oss i hotellbaren och väntar. Vi får vänta i 25 minuter innan en kvinna (låt oss kalla henne Karin) från LWL Jewelry hämtar oss. Vi båda tyckte att det var oprofessionellt av dem att vara så sena men försökte hålla oss positiva iom det var första gången vi testade ringar.
Karin visar oss vägen till ett hotellrum där vi ska titta på ringarna. Vi kommer in till ett fint hotellrum och på ett soffbord har Karin lagt upp en massa ringar. Vi sätter oss ned och provar olika modeller. Jag testar ringen jag hade sett från Instagram och blir kär direkt. Jag hade redan bestämt mig för den men testade andra också, bland annat en som var alltför dyr för vår budget (var tydlig med Karin att den var det också). Sa till henne att jag gärna vill ha offert på min favoritring. Hon sa att hon kunde skicka offert på den och även den andra som var för dyr för oss. Skitsamma, tänkte jag, så länge jag får min drömring.
20 minuter in i mötet kommer en kvinna ut ur toaletten. Hon förklarar att hon är kollega till Karin och har haft telefonmöte i toaletten. Jag och min pojkvän blir helt förbryllade. 1. Vi hörde inte ett knyst från toaletten och, 2. Kunde inte Karin sagt till oss att hennes kollega skulle ansluta senare? Vi var minst sagt förvirrade efter mötet men jag hade hittat min drömring så jag orkade inte bry mig. Vi skulle få offert inom 1 vecka.
Efter en vecka har gått så hör jag av mig till dem via mail då jag var rädd för att de kanske skickat offerten till fel mailadress (mitt namn felstavas ofta). Får svar från dem nästa dag att de har ganska högt tryck och att de återkommer så snabbt de kan. 3 veckor efter vårt möte får vi ett mail från dem med offerten. Dock har de bara skickat prisförslag på den ringen som var alltför dyr för oss, inte ringen som vi faktiskt var intresserade av. När jag påpekar detta så får jag inget svar. En vecka senare skriver jag igen, denna gången irriterad, och anmärker på hur oprofessionella de är. Då svarar de genast och ber om ursäkt, och skyller på att "deras mail strulat".
Önskar att jag hade läst på mer om det här företaget innan jag kontaktat dem. Om du inte är influencer och har tusentals följare så kommer du inte vara en prioritet. Skulle aldrig rekommendera dem 🤮

LWL jewelry からの回答
My boyfriend bought me a pair of earrings and necklace and it’s perfect, i felt in love with them, wearing it every day and got so many compliments from my colleagues also.
Ordering sapphire ring for my mothers 60. Birthday
Riktigt besviken! Lång väntetid, det var fel storlek på ringen, stenarna är väldigt mörka, det är inte den design vi pratade om. Bemötandet var till en början översvallande, jag fick hjärtan i sms mm, men efter allt krångel blev det väldigt konstigt.
Efter en tids användning ville jag sälja ringen, jag är verkligen inte nöjd med den, och gjorde en värdering hos en annan juvelerare, andrahandsvärdet är ca 5% av vad jag betalade.
Tack till Amanda och hennes team för mina fantastiska ringar. Högsta kvalitet och toppservice. Kan varmt rekommendera LWL till dig som söker det där extra.
Nöjd med ringen, men inte klarar i tid!!!!!! Service dåligt! Tack för all stress!
Hänvisar på sin hemsida och Instagram att boka tid för att kolla på smycken men inget svar på två veckor... efter att ha läst nedan omdömen så stärker det min känsla att detta företag inte har kunden i fokus.
Jag och Tom är så glada för våra fantastiska ringar som LWL Jewelry skapade åt oss. Det fina engagemang och stöd genom processen var guldvärd. Kan inget annat än att rekommendera alla att spana in LWL för att just få det lilla extra och det mer personliga!
Fantastiska Amanda med öga för detaljer och ett alltid personligt och vänligt bemötande. Mina smycken från LWL är i toppklass👌
Älskar, älskar, ÄLSKAR mina två ringar som jag köpt från LWL Jewelry! Tack Amanda
Underbara smycken!
LWL med sin designer Amanda har skapat flera underbart vackra smycken til mig. Det började med ett möte för att höra vad som var möjligt att utföra samt kvaliteten på stenar, framför allt diamanter. Efter ett förtroendeingivande möte och kunskapen som presenterades lät vi beställa ett underbart halssmycke, det blev precis som jag önskade.
Det fina med företaget är att det tar emot gamla smycken, använder de i nya eller omarbetar dessa. Jag har låtit omarbeta flera gamla smycken, arv, som bara låg i lådan. Amandas idéer och nyskapande är så kul och inspirerande, nu har jag ringar, örhängen som jag verkligen använder. Känner mig så fin och unik avs fin design!
Kul, lyxigt och så personligt!
Kan varmt rekommenderas!
Är så nöjd med mina smycken jag köpt från LWL Jewelry. Amanda designade om min förlovningsring och vigselring, de blev så fina. Fantastisk service och bemötande, kan inte mer än rekommendera!
Fullkomligt älskar ALLT jag beställt från LWL ♥️ Kundvården, kvaliteten och utbudet är tre essentiella faktorer till varför jag varit en återkommande kund, flera gånger. Längtar tills nästa gång jag ska unna mig något fint från er :)
Älskar mina örhängen som jag fick av min man i present! Får så mycket beröm varje gång jag har på mig dem. Har spanat in ett gäng andra smycken från LWL, som även nu står på önskelistan :) Amanda som ligger bakom smyckena har jag träffat vid ett flertal tillfällen. En proffsigare designer får man leta efter. Rekommenderas starkt!
Jag älskar mina smycken från LWL!
Bästa Amanda har gjort ett fantastiskt fint custommized halsband till mig, och jag har även köpt flera olika ringar, bl a en "kryssring", som jag får så mycket komplimanger för. Cocktailringarna är också oemotståndliga.
Högsta kvalitet och service. Rekommenderar varmt LWL!
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。