Jeg vil klart anbefale lysterapi. Her er god kundeservice og de holder hvad de lover. Mega god og positiv kommunikation. TAK ðð»
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg modtag den fineste saltstenslampe med en pÊre, som jeg havde bestilt - og lyn hurtig levering, er superglad for den smukke lampe, giver smukt beroligende lys. Kan varmt anbefale lysterapi.dk
äŒæ¥ãåçããŸãã
I was looking for a replacement fitting for my Himalayan salt lamp. I stumbled upon Lysterapi by accident and saw that they offered for free providing transport cost are covered. That is a good deal i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Lysterapi.dk A/S er en dansk ejet virksomhed med speciale i lysterapilamper og dagslyslamper samt en rÊkke andre velvÊrefremmende produkter.
Fiskerbakken 5, 3250, Gilleleje, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 62ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Jeg vil klart anbefale lysterapi.

Hurtig levering
Perfekt produkt
Beskrivelsen af produktet på web site var fint uddybet og sandt.

Lysterapi.dk A/S ããã®åç
Hurtig levering og super produkt!

Lysterapi.dk A/S ããã®åç
Altid hurtigt og meget venligt svar på ens spÞrgsmål/henvendelser.

Lysterapi.dk A/S ããã®åç
Jeg er sÃ¥ glad og taknemmelig for min lysmaske samt Himalaya saltlamperne. Det er super gode produkter, som jeg bruger nÊsten hver dag. Og sÃ¥ er hele lysterapi.dk og deres fokus bare genialt. KÊmpe anbefaling â€ïž

Kan varmt anbefale lysterapi.dk

Lysterapi.dk A/S ããã®åç
Jeg kÞbte en maske fredag formiddag over nettet og lÞrdag morgen kom der besked om at den var leveret.
Vi er i gang med at bruge produktet og syntes det virker til at vÊre rigtig godt. Det er nemt at bruge men de synlige resultater kan vi selvfÞlgelig fÞrst se om nogle uger.

Lysterapi.dk A/S ããã®åç
Jeg har sendt en mail d. 25/12-25 omkring en julegave (lysmaske) der ikke virker som den skal. Da jeg har ikke hÞrte noget ringede jeg flere gang d. 6, 8 og 9/1 samt sendte endnu en mail d. 8/1. Når jeg ringer op siger en svare at de ikke har tid til at tage telefonen og man kan sende en mail. Men dem svares der heller ikke på.
Jeg er med på der kan vÊre lÊngere ekspeditionstid pga. jul, men lige nu fÞler jeg mig syltet og Êrgerlig over ikke at kunne foretage mig noget som helst for at skubbe gang i processen.

Lysterapi.dk A/S ããã®åç
Jeg bestilte en saltsten lampe fra Himalaya d. 28.12.25 og kunne afhente den i Pakkeshoppen d. 31.12.25. Super hurtig levering af DAO.
Det er en meget smuk lampe, som jeg er virkelig glad for.

Lysterapi.dk A/S ããã®åç
Skarpt hvidligt lys fra saltlampe.
Jeg har fået en saltlampe 2-3kg i julegave, som jeg havde Þnsket mig. Jeg Þnskede mig en lille saltlampe da jeg ville bruge den som natlampe. Dog er saltlampen hel hvid og derved giver den et meget skarpt hvidligt lys. Jeg har i forvejen en stor salt lampe som er kÞbt et andet sted som er i forskellige lyserÞde/rÞdlige nuancer og giver derfor et behageligt rÞdt lys.
Jeg havde forventet det samme med denne lampe jeg har fået men er desvÊrre blevet meget skuffet.
Jeg vil derfor ikke anbefale at kÞbe saltlampe herfra da man ikke er garanteret en rÞdlig lampe som de ellers skriver på deres hjemmeside.

Lysterapi.dk A/S ããã®åç
Nem bestilling og hurtig forsendelse- tak ð ð»

Lysterapi.dk A/S ããã®åç
Vi kÞbte en saltstenslampe tidligere i år. Den var rigtig fin, men efter et par måneder begyndte den at "lÊkke". Selvom vi har en tallerken under, er det ud over det hele, og det ser rigtig trÊls ud.
Vi skrev til kundeservice omkring det i august og vedhÊftede billeder, men de er aldrig vendt tilbage.
Så Êrgerligt produkt og dårlig kundeservice.