Kan varmt anbefales
Jeg er meget tilfreds med MA Nedrivning. Arbejdet blev udfÞrt professionelt, til tiden og med god kommunikation gennem hele forlÞbet. Teamet var venligt, effektivt og efterlod området pÊnt og ryddeligt. Kan klart anbefales.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Indvendig nedrivning af en kontorbygning er ikke ligefrem noget man glÊder sig til. StÞj, stÞv og koordinering midt i en travl hverdag. Men de her fyre Êndrede mine forventninger fuldstÊndigt. PrÊcise, ordentlige og uden drama, arbejdet kÞrte uden at forstyrre omgivelserne mere end nÞdvendigt. Prisen matchede tilbuddet, ingen overraskelser på fakturaen. NÊste gang der skal rives ned, ringer jeg 100% til dem!
Vi brugte firmaet til nedrivning af vores gamle badevÊrelse, og vi er meget tilfredse med resultatet. Medarbejderne var professionelle, punktlige og arbejdede effektivt. Der blev taget hensyn til resten af boligen, og alt affald blev fjernet som aftalt. Prisen holdt det aftalte budget, og vi oplevede god service fra start til slut.
Vi har haft en rigtig god oplevelse med firmaet fra start til slut. De var hurtige til at give et tilbud, mÞdte op som aftalt og udfÞrte nedrivningen effektivt og professionelt.
Jeg kan varmt anbefale dette nedrivningsfirma. Arbejdet blev udfÞrt professionelt, sikkert og til den aftalte tid. Kommunikation gennem hele processen var klar og Êrlig, og området blev efterladt pÊnt og ryddeligt efter endt arbejde.