Hurtig og kompetent hjÊlp
Kom hurtigt ud til os efter oversvÞmmelse i kÊlderen. De stoppede skaden og hjalp efterfÞlgende med oprydning. De var sÞde, ordentlige og punktlige. Tusind tak for hjÊlpen!
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Profesionelle og den jeg snakkede med var super flinke
Meget professionel og ordentlig service, vi er meget tilfredse!
Vi havde skadeservice ude i vores andelsforening, fordi vi havde haft vandskade i kÊlderen. FÞrst og fremmest har det arbejde de har udfÞrt vÊret super godt, men derudover er det virkelig nogle rare mennesker, der er meget forstående og empatiske.
Vi var så glade for Allan og det arbejde han udfÞrte i vores lejlighed og kÊlder, hvor der blev fjernet vådt isolering, skimmelsaneret, ordnet og affugtet. Han var isÊr god til at berolige os omkring situationen - og på intet tidspunkt fÞlte man sig uoplyst omkring, hvad der skulle foregå. Man kunne samtidig vÊre sikker på, at det blev gjort, blev gjort ordentligt og med omhu.
Et kÊmpe tak for jeres arbejde. Jeg kan kun anbefale skadeservice.nu, hvis man skulle stå i lignende situation
Vi fik Skadeservice.nu ud til at hjÊlpe med en ret ekstremt beskidt lejlighed. Allan var ufattelig dygtig, empatisk og generelt en fornÞjelse at have med på sagen. Rigtig god kommunikation og effektiv rengÞring. Jeg kan varmt anbefale deres tjeneste.
Skadeservice nu er bare de bedste når man står i vand til halsen efter opkald rykkede ud et par timer senere satte udrÞrring igang har haft div. Maskiner stående i 5 måneder er skiftevis tilset af Morten og Allan utrolig kompetente behagelige og flinke folk. der ikke var bange for at strÊkke sig lidt lÊngere end normalt
Jeg vil ikke tÞve med at tilkalde dem hvis der igen opstod vandskade den stÞrste tak til Firmaet Mvh. Gert Hansen Hvidovre
Der har nu to gange - med en uges mellemrum - vÊret skybrud i Odense; med det resultat at min mors kÊlder har vÊret oversvÞmmet. Det er jo en umulig situation at stå i, når man er 95 år. Vivi og resten af teamet fra skadeservice.nu kom i lÞbet af en time (på en sÞndag) og fik sat oprydning og affugtning i gang. Alle medarbejdere har vÊret effektive og behagelige at samarbejde med, og kommunikationen hurtig og klar. Vores bedste anbefaling til dette team, hvis man har brug for hurtig og professionel hjÊlp.
Vi har haft skjult skimmelsvamp på badevÊrelset og i hele kÊlderen. Nemlig: "har HAFT". Det fik Morten og Allan fra skadeservice.nu bugt med. De var sÞde, pålidelige og gjorde et stort og godt stykke arbejde, og vores badevÊrelse og klÊder er nu fri for skimmel. Jeg vil i den grad anbefale dem, men håber samtidig, at jeg aldrig selv får brug for dem igen.
Skadeservice.nu får min varmeste anbefaling!
Vi har de sidste to dage haft besÞg af Morten og Nicolai fra Skadeservice.nu :-) Grundet en vandskade i loftet, var de nÞdt til at rive en stor del af loftet ned i kÞkkenet.
Trods situation, sÞrgerede de for, at det foregik så smertefrit som muligt. Igennem hele forlÞbet blev vi informeret og vejledt, så vi vidste, hvad der skulle ske.
En ekstra stor bonus, som man ikke ser mange andre steder, var at de gjorde grundigt rent efter sig :-) Absolut ingen tegn på, at der har vÊret håndvÊrkere. Det kan vi lide!
FEM STJERNER HERFRA!
Skadeservice.Nu hjalp os med affugtning, oprydning og bortkÞrsel efter en vandskade i mine forÊldres kÊlder.
Samarbejdet har vÊret en fornÞjelse; omhyggelige folk og god, lÞbende information og dialog.
Vi var rigtig glade for at Allan tog ansvaret for opgaven fra start til slut - han undersÞgte omfanget, og kom med forslag til hvordan det kunne lÞses, så vi bare skulle vÊlge den lÞsning vi Þnskede.
Vi håber ikke selv at få brug for hjÊlp til en ny vandskade, men skulle det ske, vil vi klart bruge dem igen.
I forbindelse med en vandskade i vores badevÊrelse i KÞbenhavn V, entrerede vi med Skadeservice.nu, som vi fandt via en google-sÞgning: fugttekniker Morten rykkede ud, og har vÊret en helt uvurderlig hjÊlp i en top-stresset situation. Top-kompetent, pålidelig og samvittighedsfuld er den oplevelse, vi har fået af Morten/skadeservice.nu, og vi medgiver ham vores varmeste anbefaling
Jeg har haft gode afaring men skadesservice.dk har brug for dem for nÊsten 1,5 år siden i forbindelse med en brand i mit hus ved fjorden. Ved Vejle. Deres profesionelle folk kom med det samme. Og deres leder som er en lyshåret stor mand fik mig og min familie til at fÞle os trykke i den svÊre tid. Vil af hjertet sige tak for den stor hjÊlp fra deres side.
Jeg har ved flere lejligheder brugt Skadeservice.nu ApS til vandskader og specielrengÞring. De er punktlige, leverer altid et super stykke arbejde, og er vÊsentlig billigere end de andre skadeservice firmaer.
Jeg kan derfor varmt anbefale denne virksomhed.
Da vi under vandskaderne fik brug for hjÊlp var skadeservice.nu fÞrst på pletten. Deres dygtige og meget behagelige personale gjorde alt for at afhjÊlpe skaderne og berolige os.
I hele det efterfÞlgende forlÞb var de i tÊt dialog med vort forsikringsselskab og vi fÞlte at de virkelig tog hånd om det hele.
Vi har efterfÞlgende valgt at benytte deres rengÞring i ejendommen. Og det også med rigtig god tilfredshed.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã