レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi ventede i 5-10 minutter pÃ¥ overhovedet at blive hilst pÃ¥ eller fÃ¥ et bord. Personalet i baren kiggede direkte pÃ¥ os, men ignorerede os fuldstÊndig. Total mangel pÃ¥ service. Vi gik med det samme og... もっず芋る

Havde forventet mere- ikke nogen god oplevelse Ville bestille Rosé vin - det havde de ikke Ville sÃ¥ bestille en italiensk Þl - det havde de ikke. Derudover virkelig snavsede glas bÃ¥de... もっず芋る

Lokationen, indretningen og stilen pÃ¥ Ma Noa er fremragende, og det virker eksklusivt, selv i det gamle Ti Trin Ned lokale. Vores to pizza'er var gode og velsmagende, men Steak Alfredo var under... もっず芋る

Jeg havde en virkelig skÞn oplevelse pÃ¥ Ma Noa Madbar sammen med min veninde. Stemningen var hyggelig og afslappet, og man fÞlte sig velkommen med det samme. Maden var virkelig lÊkkert, flot an... もっず芋る

2.6

2.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 20ä»¶

レビュヌを曞く

Ringe oplevelse og service!!

Øv hvor en oplevelse.
Vi var blevet lovet af chefen, at kunne komme ned og smage lidt forskelligt som de serverer i deres pop up til blandt andet konfirmationer.
De vil smide smagningen oveni pakken, hvis vi bookede konfirmationen inden, men da vi kom til restauranten kunne det ikke lade sig gÞre alligevel.
Det unge personale var blevet oplyst det ikke kunne lade sig gÞre og ejeren tog ikke telefonen da vi efterfÞlgende ringede til ham.
Hold kÊft en oplevelse og ringe service. Ikke mindst overfor vores sÞn.

2025幎8月29日
Ma Noa ロゎ

Ma Noa からの回答

Hej Mette

Tusind tak for din feedback🙌🏌

Vi er selvfÞlgelig kede af, at vi ikke har kunne imÞdekomme din meget urealistiske forventning om, at spise gratis pÃ¥ huset uden nogen form for garanti😀

I vores sÞstervirksomhed, Ma Teo Pop Up, tilbyder vi den enestÃ¥ende mulighed at man kan komme ud og smage forskelligt af menuen, for at sikre at man fÃ¥r hvad man Þnsker til sit arrangement. Og det fik I selvfÞlgelig ogsÃ¥ tilbudt🥳 Modellen i det er, at det belÞb man nyder vores autentiske mad for, bliver fratrukket den endelige pris for det event som Pop Up holder🀩 Dette er en super ligetil og normal mÃ¥de at gÞre det pÃ¥ og giver i sidste ende det samme Þkonomiske udgangspunkt for dig som gÊst.
Vi er, igen, kede af at det var for meget for dig - men stÃ¥r samtidig ved at det er den model vi altid har kÞrt med - og med stor succes 🙌🏌

Vi Þnsker din sÞn og jer en god konfirmation og såfremt i Þnsker anbefalinger til andre Pop-Up madhuse, er i meget velkomne til at rÊkke ud.

De bedste hilsner og god lÞrdag,
Asdis/ ejer og daglig leder af Ma Noa Madbar

Kold pizza som var bagt for lÊnge

Vi havde set fotos mm på Google og tÊnkte at det kunne vÊre noget for os som familie med pizza og pasta, vi fik dog at vide da vi var sat til bords at de ikke lÊngere havde pasta.
Vi bestilte så 3 pizza og deres italienske sodavand, da de ikke havde noget at det man kender.
Vi fik så efter noget tid vores pizza og kan konstatere de må havde stået et stykke tid da de er blevet nÊsten kolde, OK det kan man leve med hvis de så smager godt.
Det viser så at de må have vÊret i ovnen lidt for lÊnge da de er sort brÊndte i bunden og smager ret brÊndt og er meget skuffende, da de jo nok burde vÊre blevet kasseret, og ikke serveret.

2025幎8月3日
自発的なレビュヌ

God mad men serveringen...

Vi var på Ma-Noa for en uges tid siden på min kones fÞdselsdag. Vi havde reserveret bord online til klokken 18 og havde sat kryds i rubrik en "flag på bordet". Da vi ankom var der ikke decideret reserveret et bord til os, men vi kunne vÊlge hvilket bord vi ville sidde ved (men ingen flag på bordet).
Vi bestilte månedens drink imens vi ventede på maden (vi havde bestilt pizza og en flaske vin samt en kande vand)
Der gik LANG tid hvor der ikke skete noget, og vi måtte rykke flere gange for vores drink. Den kom så stort samtidig med vores pizza og vores vin, men ingen vand. Efter 2 gange at have rykket efter vores vand opgav vi. Til sidst fik vi vores desert, men vi kunne se at der var flere af de andre gÊster der ventede utålmodigt på drikkevarer med mere.
Konklusionen er at maden var helt fantastisk, men uerfaren personale gjorde desvÊrre oplevelsen så dårlig at vi ikke kommer igen.

2025幎5月23日

God og professionel service

Var med min kÊreste inde og spise ☺ Rigtig hyggelig stemning og god modtagelse af det sÞde personale👍 Maden var gennemfÞrt og lÊkkert . Vi kommer helt sikkert igen 🥰

2025幎5月25日

Var på Ma Noa og spise med nogle venner

Var på Ma Noa og spise med nogle venner i går. Maden var super dejligt og absolut bedste pizza. Men desvÊrre var personalet meget skuffende. Vi kom til bestilte tid, men der var ingen borde klar så vi måtte sidde ude og vente sammen med andre. Da vi fik plads var der rigtig meget larm, da de unge flyttede rundt på mange borde uden at lÞfte dem. De virkede stresset og vi fik drikkevarerne meget forsinket og de glemte en bestilling. Meget overraskende var der en hund tilstede i restauranten, som absolut ikke lignede en servicehund. Jeg forstår ikke, hvordan det kan overholde hygiejne reglerne.
Vi kommer absolut igen, men det bliver kun som takeaway, eftersom at maden var super dejlig.

2025幎5月10日

Kul på pizza

Vi ankom og havde set menuen online, den var så dog Êndret dagen forinden og de serverede i den forbindelse ikke lÊngere pasta, hvor selv tjeneren ikke var klar over det. Derudover fik jeg en pizza som var tÞr og hvor der var stykker af KUL på!!!

2025幎3月31日
自発的なレビュヌ

Den vÊrste pizza. Anbefales ikke!!!

Den vÊrste pizza jeg nogensinde har fået! Det var elendigt. Det havde ingen smag og bunden var ekstrem blÞd som om den var underbagt. Rucolaen var ikke frisk og var helt dÞdt. Det var så sindsygt skuffende. Der stod man kunne få pasta, men pasta var hvertfald ikke på deres menukort... Vi sad ved rediatoren og den var alt for varm. Man brÊndte nÊsten ens lår. Overall var det dyrt og elendigt anbefaler ikke nogen at komme.

2025幎3月31日

Ma Noa Fredericia

Har netop lige vÊret på Ma Noa, hvor vi fik en dele menu. Maden var virkelig lÊkker - men det kneb dog med plads til maden på de meget små borde.
SÞde unge tjenere, som var under oplÊring, hvilket betÞd, at de ofte var lidt for hurtige. De spurgte om de måtte tage vores tallerkener, imens den ene af os, stadig var igang med at spise. Ligesom de senere spurgte efter at tage vores glas - hvilket vi måtte afslå, da vi ikke havde drukket ud.

2025幎3月29日

Wauw

Et meget hyggeligt sted og med de lÊkreste pizza og pastaretter! Priserne er mere end fair.
Super sÞdt personale.
Kan varmt anbefale stedet.

2025幎3月11日
自発的なレビュヌ

Øv betaler for dyre pizzaer

Øv betaler for dyre pizzaer. Vi var 3 og vi bestilte alle 3 pizza der var ikke travlt. Alle 3 pizzaer var nÊsten helt kolde. Da vi sagde det til tjeneren sagde hun bare det skal jeg sige. Da vi betaler siger vi det igen tjeneren der tog mod penge vendte sig bare om til den unge mand der lavede pizzaerne. Jeg har skrevet en mail men den gider de nok ikke svare pÃ¥.

2025幎3月10日
自発的なレビュヌ

Lang tids levering af maden. Ingen service.

Vi kom 7 personer som havde booked bord for flere mdr. siden. Da vi ankom var der ikke et bord til os. Det lavede de dog. Efter 20 min. Måtte vi gå op og spÞrge om de havde glemt vores drikkevarer.? De var lige ved at blive lavet(. 2 Þl i glas og resten i flasker). Der gik 60 min. Inden vores forret kom og lang tid inden pizzaerne kom.
Ingen service ( de er for unge), og ingen god oplevelse.
En skam med så smukt et sted. Vi kommer der ikke igen.

2025幎2月24日

Verdens mindste delemenu

Vi måtte begge tage sultne fra restauranten og kÞbe burgere med hjem.
Vi betalte for to personer til delemenu - fik én pizza (som smagte udmÊrket) og verdens mindste sÞrgelige portion pasta. Som ikke smagte sÊrligt godt. Det ville ikke vÊre nok til at mÊtte én person.
Meget MEGET små portioner - hvilket er til grin som dele menu.

Personalet var flinke men ikke sÊrligt service mindet. Det er åbenbart ikke en selvfÞlge at man får tallerkener. Eller bestik. Eller salt og peber. Men det kan selvfÞlgelig heller ikke vÊre på de alt for små borde.

Vi kommer ikke tilbage og skal nok fortÊlle vidt og bredt at det ikke er et besÞg vÊrd.

2025幎2月15日

Deres nytårsmenu var uacceptabel

Deres nytårsmenu var uacceptabel.
Som flere skriver var deres nytårsmenu meget mangelfuld og smagslÞs. Vi manglede f.eks flere elementer. Derudover var nogle af retterne så dårlige at vi måtte smide dem ud. De resterende var middel. Intet levede op til vores (ellers lave) forventninger.
Derudover har de ikke vÊret til at komme i dialog med efterfÞlgende trods forsÞg via mail - hvilet kunne have rettet op på en del af det.
Alt i alt så dårlig en oplevelse at vi (hele selskabet) ikke kommer igen.

2024幎12月31日

SkÞn takeaway & restaurant oplevelse

Vi fik takeaway mad fra Ma Noa til nytÃ¥rsaften, og det gjorde os nysgerrige pÃ¥ deres restaurant. Vi var 6 voksne & ‘2 under 2’ afsted. Restauranten ligger i kÊlderen, og er sÃ¥ hyggelig. Akustikken & indretningen er gennemtÊnkt sÃ¥ vi opdagede slet ikke at lige sÃ¥ stille blev der fyldt helt op med gÊster. Personalet er flinke, hjÊlpsomme og meget opmÊrksomt, de 2 smÃ¥ fik malebÞger & farveblyanter at underholde sig med. Pizzaerne var helt utrolig lÊkre, og den hjemmelavet limonade kan varmt anbefales. Vi tager afsted igen snart, for vi vil ogsÃ¥ prÞve deres dele retter. Tak for en kÊmpe oplevelse, vi alle nÞd.

2025幎1月11日