Onze jonge Golden Retriever Bodi is erg blij met zijn kussen van NoFruit . We hebben er ook een extra los kussenhoes bij besteld. Het is echt goede kwaliteit ,kan tegen een stootje en makkelijk te wa... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Wij hebben 3 kussens voor onze tuinbanken bij Nofruit besteld. Prachtige kussens maar ik had - jammer genoeg -een te harde vulling gekozen 't.o.v. de hoogte van de bank. De medewerkers van Nofruit he... ãã£ãšèŠã
Dit is alweer de derde keer dat we iets bestellen bij maatkussens.nl. Prima duidelijke website en service achteraf. De bestelling wordt gecontroleerd en indien nodig nemen ze nog contact op. De materi... ãã£ãšèŠã
Voorjaar 2024 de maatkussens voor in onze zitkuil besteld. Het was best een ingewikkelde order waarbij Nofruit volledig tot onze beschikking stond in het meedenken. De geboden service krijgt van ons e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Duidelijk en goede kwaliteit
Duidelijke communicatie bij elke stap, super fijn! Het product is ook van top kwaliteit.
super handige website!
Wat een super handige website om op maat gemaakte kussens te bestellen. Geen ingewikkelde offertes maar gewoon direct zien hoeveel het kost. Prijs en levertijd zijn eerlijk en worden duidelijk gecommuniceerd. Wij zijn erg blij met het kussen voor de eetkamer bank.
Mooie kussens welke via de website goed samen te stellen zijn
Website met veel keuze waar je duidelijk doorheen geholpen wordt. Kussens zijn helemaal zoals we ze verwachten en uitgezocht hadden. Duidelijke communicatie, ook over de voortgang en levering. Kussens liggen op eetkamerbanken en zitten en liggen heerlijk. Wij zijn heel tevreden.
Kussens bank
Keurige kussens. Afgeleverd op de gewenste datum. Doel was de bank ophogen met tussenkussens omdat mijn vader van 99 moeite had met opstaan. Dit werkt uitstekend en ze kleuren mooi bij de rest van de bank
We zijn super geholpen met hetâŠ
We zijn super geholpen met het bestellen van onze kussens. Zowel mbt het kiezen van de stof als het bepalen van de maten. Het eindresultaat....FANTASTISCH...
Vriendelijke service en goede kwaliteit
Service was netjes en vriendelijk. Kussen is van goede kwaliteit en werd snel geleverd.
Hele vriendelijke dame aan de telefoonâŠ
Hele vriendelijke dame aan de telefoon gehad die mij goed advies gaf.
Top product en goede service
Heel erg behulpzaam
Heel erg behulpzaam, vakkundig, vriendelijk en een zeer snelle levering. Zou het echt iedereen aanraden.
Ze denken mee of je de goede maten hebtâŠ
Ze denken mee of je de goede maten hebt besteld, en snel over en weer mailen
Gedaan wat er beloofd is ððŒ
Beautiful cushion made from our own fabric
Hello ð no fruit were very helpful throughout the entire process and even let us supply our own fabric! The cushion is beautifully made, weâre really happyð¥°
Thank youð¥³
It is exactly how it was described
It is exactly how it was described, the fabric is lovely & soft, the quality is of a high standard. I am very happy with my new window seat cushion.
Goede kwaliteit, bestelling klopt
Wij bestelden voor onze loungeset 8 nieuwe hoezen. De kwaliteit van de stof is op eerste zicht goed en voelt aangenaam aan. De afmetingen klopten exact, chapau!
De levertijd van een 8 weken vonden wij wel aan de lange kant. Maar dat wisten we van te voren dus dan is het wachten minder erg. Werd netjes geleverd binnen de aangegeven levertijd. Nu afwachten wat de hoezen op de lange duur gaan doen. Maar voor nu een zeer tevreden klant!
Mijn bestelling werd heel goedâŠ
Mijn bestelling werd heel goed opgevolgd. En waar verbetering. Ongelijk was hebben ze me de perfecte raad gegeven en een heel mooi product geleverd. Zeker een aanrader!!
Makkelijk te bestellen
Makkelijk te bestellen, fijn dat jullie deze vreemde vorm zelfs standaard in het assortiment hebben. Ruime keuze in stoffen en de keuzehulp is fijn om te bedenken wat je nodig hebt. Vanwege de zomervakantie was bij mij de levertijd erg lang, daarom geen 5 sterren, maar verder heel blij met het eindresultaat!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã