En meget god webside med gode foto og beskrivelser af varerne. En fantastisk god kundeservice og fin kommunikation God og effektiv forsendelse Jeg vil helt sikkert handle hos MadameChic igen og va... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Lavede bestilling pÃ¥ en sÞndag. Opdagede jeg havde lavet en fejl. Skrev til kundeservice og fik svar kort efter. De sendte varen om mandagen. Varen er modtaget i fineste stand og helt som Þnsket. 1000... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Min datter havde Þnsket sig en bestemt taske i laaang tid, og fÞdselsdagsgaven blev derfor kÞbt ved Madamechic, da de var den billigste ð Tasken blev leveret lynhurtigt, men da min datter fik den,... ãã£ãšèŠã
OPDATERET d. 7/12: Jeg har fÃ¥et en direkte mail samt svaret herunder, det er god stil, sÃ¥ oplevelsen hÊves fra 1 stjerne til 3 ð Jeg ville kÞbe et par handsker der var sat ned, men de kunne ikke lÊg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos MadameChic.dk finder du et stort udvalg af tasker og punge fra kendte mÊrker som bl.a. Adax, Depeche, ReDesigned, DAY og Markberg. Vi ved hvor vigtig et tilbehÞr en taske er, og sÊtter en stor Êre i at finde noget helt sÊrligt, vi kan dele med dig.
Axel Kiers Vej 20 A, 8270, HÞjbjerg, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Det er en fin hjemmeside og nemt at finde det man sÞger. Hurtig levering.
Fin lille taske, svarer til billedet og mål korrekte. Hurtig levering. Godt tilfreds!
Har handlet her flere gange. Altid hurtig levering, og der er ofte rigtig gode tilbud.
Flotte tasker, gode priser, hurtig levering og super kundeservice
Super fin taske, mål var helt i orden, hurtig levering.
Målene på lÊderpunge (Adax) skal tages med forbehold. LÊderet skrumper åbenbart 1 centimeter under forsendelsen.....
Kundeservice ud over hvad man kan forvente, stÊrk anbefaling herfra
Jeg har aldrig oplevet bedre kundeservice. Mindre kunne ogsÃ¥ have gjort det. ð Fantastisk service. 5 stjerner herfra. ð
Tasken blev leveret lynhurtigt, men da min datter fik den, fortrÞd hun og ville ikke have den alligevel.
Tasken blev sendt retur - en nem og enkel returservice, og pengene var allerede overfÞrt til min konto to dage efter.
Fantastisk kundeservice. Havde lidt problemer med en rem til taske. Fik tilsendt en ny uden problemer ð
Eksemplarisk, velfungerende web-shop med rigtig godt udvalg og skarpe priser på mÊrkevarer.
Behagelig, professionel, lÞsningsorienteret kundeservice.
Bestilte en vare, som PostNord forliste - jeg fik blot udleveret en tom forsendelsespose.
Ringede straks til ejeren Tanja. Ingen mistro eller besvÊr.
Kun sÞd og venlig beklagelse og straks sendtes en ny tilsvarende vare som erstatning uden beregning, som jeg modtog den fÞlgende dag. SÃ¥ god stilð
Bestilte en taske - fik uheldigvis en mÞrkebrun i stedet for en sort. Ringede ind til dem og de sendte den nye afsted med det samme (modtog den dagen efter) selvom jeg ikke havde returneret den fÞrste endnu. Så lÊkker kundeservice! Og kan klart anbefales!
Jeg er rigtigt glad for at de sender til GrÞnland, glÊder mig til at handle hos dem igen.
Bestilte en taske på Black Friday og den blev bekrÊftet. Mandag aften får jeg besked om, at de desvÊrre ikke kan levere alligevel, da mange varer har vÊret populÊre, bl.a. den jeg har bestilt. Så kÞbet er annulleret.
Det er useriÞst. Når varen er i kurven og kÞbet er bekrÊftet, så bÞr den vÊre reserveret hos dem, og ikke kan sÊlges til andre.
Og mandag aften var det jo ligesom for sent at kÞbe tasken på Black Friday hos en anden.
SÃ¥ ingen stjerner fra mig.

Madamechic ããã®åç