Magnetox レビュー

TrustScore 5段階評価の2.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Beginmaart armband besteld voor een verjaardags cadeau. Begin april ontvangen, helaas te laat voor de verjaardag. Ben overigens zeer tevreden over mijn aankoop, armband is naar wens. Hierover Magnetox... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Een uitgebreide keuze uit gespecialiseerde sieraden, maar helaas opnieuw slechte ervaring met levertijd. De gemelde 1 tot 3 dagen moet je met heel veel korreltjes zout nemen. 14 dec. besteld en dacht... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Wat ging er goed Vanaf 8 april al bezig Eerste armband geleverd na maanden ,door slecht slot[gelijk al lam) deze armband verloren . Tweede armband na lange tijd geleverd ,er was al aan gevijl... もっと見る

企業情報

1. 宝石商

さまざまな外部ソースから提供された情報

Welkom bij MAGNETOX, uw nummer één bron voor alles wat te maken heeft met de kracht van helende armbanden. Wij zetten ons in om u het beste te bieden op het gebied van helende armbanden. Onze focus ligt op de helende eigenschappen, de betrouwbaarheid en natuurlijk op de best mogelijke service.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 18

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Wacht nog steeds op mijn bestelling

Wacht nog steeds op mijn bestelling. Heb meerdere emails en een contactformulier verstuurd maar tot op heden nog geen reactie terug gekregen.

2022年10月28日
Magnetox ロゴ

Magnetox からの回答

Goedendag,

Wij hebben u 4 dagen geleden een e-mail gestuurd, maar we hebben helaas nog geen reactie van u mogen ontvangen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om op deze e-mail te reageren? Wij kunnen het dan samen met u oplossen.

Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groeten,
Noah | MAGNETOX

5つ星のうち1の評価

Nog steeds geen reactie van de…

Nog steeds geen reactie van de klantenservice. Al 4x aangeschreven.
Treurig. Bij dit bedrijf bestel ik echt niks meer.
Beloftes maar niks nakomen.

2022年10月21日
Magnetox ロゴ

Magnetox からの回答

Goedendag,

Bedankt voor uw review. Allereerst onze excuses voor het feit dat u niet eerder per e-mail een reactie heeft mogen ontvangen. Wij proberen normaal binnen twee werkdagen te antwoorden en weten niet waar het mis is gegaan. Wij vermoeden dat uw e-mails in een verkeerde map terecht zijn gekomen. Onze excuses hiervoor.

Inmiddels is het ons duidelijk wat het probleem is. U heeft de oorspronkelijke armband mogen ontvangen, maar u gaf per e-mail aan dat u de gratis hematiet armband nooit had mogen ontvangen. Wij gaan daarom de eerstvolgende werkdag direct kosteloos een nieuwe hematiet armband opsturen.

Wij hopen dat u tevreden bent met deze oplossing en onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groeten,
Noah | MAGNETOX

5つ星のうち5の評価

Mijn andere armband was ik…

Mijn andere armband was ik kwijtgeraakt, hij zat ineens niet meer aan mijn pols. Was hierdoor erg van streek en heb daarna een nieuwe uitgezocht. Met de derde dag was deze er ook en direct om gedaan en werd direct al rustig . Qua doen en in mijn hoofd. Het een aanrader.

2022年10月8日

hele slechte service

hele slechte service, ik moest eerst meerdere weken wachten op mail terug voordat ik kon bestellen dan meerdere weken wachten op mijn armband en vervolgens krijg ik er allemaal bulten van en stuur verschillende mail en contact formulieren en krijg geen een reactie dit is een hele slechte zaak ook telefonisch niet bereikbaar al met al waardeloze klantenservice!!!!!!!!

2022年10月12日
5つ星のうち1の評価

Ik heb al 2x een mail gestuurd.

Ik heb al 2x een mail gestuurd.
Kreeg niet fatsoenlijk met het apparaatje wat er bij zit een schakel ertussen uit, mijn armband is te smal daarvoor..
Een oplossing? Hoor ik niet van jullie, vind ik niet netjes.
Vriendelijke groet
Caroline Rink