MalerMark stod for indvendig genopfriskning af vÊgge, lister, trÊvÊrk og lofter. Sent i processen kom vi pÃ¥ idéen, at fÃ¥ flere vÊgfarver i spil, end blot hvid. Denne Êndring i opgaven klarede de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
NÃ¥r man stÃ¥r med en opgave, man ikke selv kan overskue, sÃ¥ er det virkelig rart, at der findes professionelle man trygt kan overlade ansvaret til. Det var her pÃ¥ Trustpilot jeg fandt frem til MalerMar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk service bÃ¥de fÞr og under malerarbejdet, sÃ¥ jeg ikke skulle bekymre mig om noget. Selve overleveringen var perfekt med udfÞrlig gennemgang af alle rummene og arbejdet, og alle forskellige d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Et malerfirma med stolte traditioner indenfor alt maler arbejde i Aarhus. Danske uddannet maler svende.
Jyllands alle 10, 8000, Aarhus C, ãã³ããŒã¯
Fantastisk service både fÞr og under malerarbejdet, så jeg ikke skulle bekymre mig om noget. Selve overleveringen var perfekt med udfÞrlig gennemgang af alle rummene og arbejdet, og alle forskellige detaljer var taget hÞjde for. Kan kun anbefale MalerMark.

Malermark & team ããã®åç
Sent i processen kom vi på idéen, at få flere vÊgfarver i spil, end blot hvid.
Denne Êndring i opgaven klarede de uden problem, men naturligvis mod ekstra betaling.
Da alt var fÊrdigt fandt vi enkelte bitte små skÞnhedsfejl. Dette blev rette promte og uden brok.
Kan varmt anbefale MalerMark

Malermark & team ããã®åç
Hurtigt og effektiv, samt et flot resultat. Vi havde et mindre rum med 3 vÊgge der skulle males, vi havde forespurgt flere steder, men priserne var 3 gange hÞjere, nogen endda 4 gange, af hvad vi har betalt her.
God kommunikation, effektivt og flot udfÞrelse.
Klar anbefaling herfra

Malermark & team ããã®åç
Når man står med en opgave, man ikke selv kan overskue, så er det virkelig rart, at der findes professionelle man trygt kan overlade ansvaret til. Det var her på Trustpilot jeg fandt frem til MalerMark. Og jeg må sige, vi blev ikke skuffede. Vi fik hurtigt svar på vores forespÞrgsel og fik indhentet tilbuddet. Kommunikationen omkring opgaven var prÊcis. Selve malerarbejdet er blevet super flot! Der blev pÊnt ryddet op og alt blev som lovet indenfor den aftalte tid. Vi vil helt klart bruge MalerMark igen en anden gang!

Malermark & team ããã®åç
Det er god service og godt arbejde.
Super tilfreds ð

Malermark & team ããã®åç
God kommunikation - og virkelig godt udfÞrt arbejde. 145 m2 malet fejlfrit over 2,5 dage. Det er imponerende.

Malermark & team ããã®åç
Mark & Team malede hele vores hus, inkl. lofter, og karme. De leverede et meget flot stykke håndvÊrk, og hjalp også med at få styr på det sidste "klat" maler arbejde der var tilbage når alle vores håndvÊrkere var fÊrdige. Derudover er de meget serviceminded - Vi stod lige med en muggen malerbÞtte fra den gang der blev malet hos os, der skulle bruges i dag og MalerMark tilbÞd os en gratis bÞtte til afhentning. Virkelig god service :-)

Malermark & team ããã®åç
Vi har haft MalerMark ude hos os ad to omgange. FÞrst sidste Ã¥r, hvor vi fik malet hele vores stueetage - super og detaljeorienteret arbejde. Denne gang var det âlappe-arbejdeâ efter vi har fÃ¥et vÊltet en vÊg samt reparation af fodlister efter gulvarbejde - igen, helt igennem godt arbejde.
Mark er nem at få fat i og koordinere med, og kommer altid med gode forslag til, hvordan arbejdet kan lÞses på bedst mulig vis (også når der skal koordineres med andre håndvÊrkere). Kan klart anbefale MalerMark.

Malermark & team ããã®åç
Super service og godt maler arbejde. MalerMark har har vÊret meget fleksibel, da der opstod uforudset ting undervejs i arbejdet. Dejligt med en håndvÊrker som også ser tingene fra kundens side.

Malermark & team ããã®åç
Mark & Team har malet hele vores villa, inkl. trÊlofter. De leverede et fremragende stykke håndvÊrk, gav os kompetent rådgivning, samt hjalp med at koordinere med elektrikeren. Det var over forventning - og umiddelbart til den bedste pris jeg kunne finde. Derudover er de meget flinke.

Malermark & team ããã®åç
Der var en god lÞbende dialog med Mark, og det udfÞrte arbejde er rigtig flot. En klar anbefaling herfra!

Malermark & team ããã®åç
Stor tilfredshed med arbejdet udfÞrt i to rum, der trÊngte til en kÊrlig hånd.

Malermark & team ããã®åç
Der er ikke en finger at sÊtte nogen steder. Fair pris. Startede til aftalte tid og ikke mindst var fÊrdig som aftalt. Dygtigt arbejde. Alt stod perfekt. Lignede nÊrmest noget fra en tv reklame. Som min mand sige "happy wife happy life". Kan ikke andet end KLART anbefale MalerMark

Malermark & team ããã®åç
Fik fuldspartlet, sat vÊv op og malet stue, 2 vÊrelser og entre med hÞjt til loftet og en masse kanter/hjÞrner. Resultatet blev supert med skarpe linier og Þje for godt håndvÊrk

Malermark & team ããã®åç
Super flot malerarbejde til rimelig pris. Kreative ideer og lÞsninger. Fleksible aftaler og kompetente, effektive, flinke og behagelige malere. Vi er meget tilfredse med processen og resultatet og giver gerne vores bedste anbefaling.
Godt arbejde, og det var ikke så svÊrt at arrangere aftalen.

Malermark & team ããã®åç
Har brugt MalerMark flere gange nu. Har altid lavet et top professionelt arbejde. Kan klart anbefale dem.

Malermark & team ããã®åç
Aldrig har jeg set et så plant og hvidt loft som efter Malermarks maler havde vÊret forbi og lave vores loft efter flere reparationer af gipspladerne. Jeg vil varmt anbefale Malermark.
Maleren der udfÞrte opgaven var kompetent, grundig og betÊnksom i forhold til at vi skulle kunne bruge kÞkkenet mens malerarbejdet stod på (det tog 3 dage pga. tÞrretider da loftet skulle fuldsparles). Han gjorde også pÊnt efter sig hver dag.
Malermark er serviceminded, god til at rådgive og svarer lynhurtigt når man skriver til ham. Prisen er bestemt også meget rimelig. Jeg vil helt klart bruge Malermark nÊste gang jeg har brug for en maler.