Malermark & team レビュー 113

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

MalerMark stod for indvendig genopfriskning af vægge, lister, træværk og lofter. Sent i processen kom vi på idéen, at få flere vægfarver i spil, end blot hvid. Denne ændring i opgaven klarede de... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hurtigt og effektiv, samt et flot resultat. Vi havde et mindre rum med 3 vægge der skulle males, vi havde forespurgt flere steder, men priserne var 3 gange højere, nogen endda 4 gange, af hvad vi ha... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Når man står med en opgave, man ikke selv kan overskue, så er det virkelig rart, at der findes professionelle man trygt kan overlade ansvaret til. Det var her på Trustpilot jeg fandt frem til MalerMar... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk service både før og under malerarbejdet, så jeg ikke skulle bekymre mig om noget. Selve overleveringen var perfekt med udførlig gennemgang af alle rummene og arbejdet, og alle forskellige d... もっと見る

企業情報

1. 画家
  2. リフォーム業者

当該企業による記述

Et malerfirma med stolte traditioner indenfor alt maler arbejde i Aarhus. Danske uddannet maler svende.

4.9

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Arbejdet blev udført til perfektion, men…

Arbejdet blev udført til perfektion - dog havde jeg en ubehagelig oplevelse med maleren. Dagen inden hun skal komme, bliver min dør pludselig låst op (jeg ligger på min altan og soler mig🫣) og ind træder hun uden at have banket på ved hverken hoveddøren eller min egen dør. Hun havde lige et hul i sin kalender, så hun tænkte bare at hun ville gå igang dagen før… Til en anden gang, havde det været rart med et opkald inden ☺️ Ellers har jeg kun gode ting at sige!

2023年5月25日

Super professionelle

Super professionelle. Udover at have udført et godt stykke arbejde, var Mark også utroligt hjælpsom, da det kom til at få ordnet rekvisition med boligforeningen. Kan på det varmeste anbefale ham til alt privat malerarbejde.

2023年2月10日

Godt arbejde

Jeg vil give malermark og team de varmeste anbefaleringer. Mark reagerede hurtigt på vores henvisning, og gav et tilbud meget hurtigt efterfølgende. Selve arbejdet er udført rigtig godt.

2023年3月3日
5つ星のうち5の評価

Yderst glade og tilfredse kunder

Vil give MalerMark & team de varmeste anbefalinger. Jeg behøvede et hurtigt tilbud, og han så lejligheden og gav mig et godt tilbud samme dag, jeg ringede. Det udførte malerarbejde kan man ikke sætte en finger på - min kæreste og jeg er meget tilfredse med det! Vi vovede os ud i flere farver på vægge og lofter, som Mark hjalp os med at sammensætte, og det er bare blevet spot on og bedre, end vi havde turde håbe på! Så alt i alt 5 stjerner fra os. Vi vil helt sikkert kontakte MalerMark & team igen, når vi skal have malet senere :)

2022年11月20日
5つ星のうち5の評価

Malermark er sku dygtige!!!

Malermark kom med sit team og istandsatte min lejlighed til perfektion! Jeg var sgu bare svært tilfreds med hele processen - nem at snakke med, han kom også med forslagsløsninger og ideer til farve/materiale. Ja! Enormt dygtig maler som vil anbefale til enhver. De er sku til at regne med - de er ikke tilfredse før du er ;)

2022年10月1日
5つ星のうち5の評価

Super resultat og professionelt udført

Super resultat og professionelt udført. En-etages hus på 176kvm malet indvendigt med flere lag maling. Teamet gjorde et klasse stykke arbejde, og blev færdig til lovet deadline, på trods af at denne var stram.
Så en klar anbefaling herfra.

2022年10月7日

Super resultat og proces

Maler mark er yderst kompetent og service minded. Arbejdet påbegyndes og afsluttes til tiden. De er meget fleksible, venlige og imødekommende. God faglig rådgivning og meget kompetent udførelse. Jeg kan sagtens anbefale dem.

2022年10月28日

Super arbejde

Professionelt, og hurtigt udført arbejde ved maling af hus i Risskov. Havde kun 4 dage fra overtagelse til indflytning, men Mark og team fik det hele til at gå op, så kan kun anbefale herfra. Fair pris også.

2022年10月4日

Trustpilot エクスペリエンス