Mammas Pizzeria レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Odense Meget skuffende, Trods hele 3 forskellige tjenere,lykkedes det at glemme den ene pizza, der heller ikke var til at slÊbe fra hinanden,da den endelig kom efter en henvendelse ved skranken!

5぀星のうち5の評䟡

Jeg bestilte 2 pizzaer, hvor de lavede den ene forkert. De lavede lyn hurtigt en ny igen, + jeg fik den forkerte med gratis. Super service

5぀星のうち1の評䟡

Bestilte pasta med rÞget laks, desvÊrre var der stort set ingen tomater eller grÞntsager i, som kunne modvirke flÞdenog purlÞgene manglede. Vi havde desuden bestilt deres pasta nr 43 -pasta med kalvek... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Vi bestilte 2 sandwich a 69 kr stk. i Mammas specialiteter i Odense. Ventetiden var meget lang, og da vi kom hjem, og sÃ¥ hvad vi havde fÃ¥et udleveret var det en stor skuffelse. BrÞdet skulle nok h... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. レストラン

圓該䌁業による蚘述

Hos Mammas mÞder du Italien med alle sanser: Her dufter og smager af det autentiske Italien. Det hele startede, da Franco i 1976 tog en lille del af hjemlandet med til Odense. I 2015 Ã¥bnede Mamma’s ogsÃ¥ restauranten i Esbjerg. Og konceptet er stadig det samme: Vi bruger kun nÞje udvalgte rÃ¥varer til vores klassiske, italienske opskrifter. Vi stiller hÞje krav til vores rÃ¥varer. Og derfor bruger vi de samme leverandÞrer, som vi startede samarbejdet med i 1976.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 22ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Hvis Mammas skal forestille at skulle sÊlge italienske specialiteter, skal der vist steppes op.

Vi bestilte 2 sandwich a 69 kr stk. i Mammas specialiteter i Odense.
Ventetiden var meget lang, og da vi kom hjem, og så hvad vi havde fået udleveret var det en stor skuffelse.
BrÞdet skulle nok have vÊret varmet, for det virkede ubagt og kedeligt. Alt for meget mayonnaise og intet, absolut intet salat, men kun et par skiver tomat som lå og råbte til hinanden. Ikke meget specialitet over den oplevelse. Hvis det skal forestille en italiensk specialforretning skal der vist steppes op!!

2025幎10月10日
Mammas Pizzeria ロゎ

Mammas Pizzeria からの回答

Hej Hanne

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er kede af at hÞre, at din bestilling ikke levede op til forventningerne – det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores gÊster.

Vi får som regel rigtig positiv feedback på vores sandwich, så vi tager det til os, når nogen oplever noget andet. Det giver os mulighed for at se nÊrmere på, hvad der kan forbedres.
Du er derfor meget velkommen til at skrive direkte til mig på dea@mammas.dk, så vi kan hÞre lidt mere om situationen og tage en god dialog derom.

Mvh Dea fra Mammas

5぀星のうち2の評䟡

Kedelig og tÞr pizza

En fin forret i form af antipasto. Dog var det en meget skuffende oplevelse da fÞrst pizzaerne blev serveret. Helt uden smag, og en meget tÞr pizza som helhed.
Forstår ikke man kan kalde det for god italiensk mad. Bunden var flad i kanterne og ikke blÞd eller luftig. FÞltes mest som en kedelig frysepizza. Og så til en meget hÞj pris..

2025幎9月8日
Mammas Pizzeria ロゎ

Mammas Pizzeria からの回答

Hej Emma

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er kede af at hÞre, at pizzaerne ikke levede op til dine forventninger – det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores gÊster.

Vi får som regel rigtig god feedback på vores pizzaer, men det lyder til at der desvÊrre har vÊret noget der ikke har fungeret som det skulle den dag. Vores pizzadej er hjemmelavet og langtidshÊvet, og ud fra din beskrivelse tyder det på, at der har vÊret en fejl i hÊvningen, som kan give prÊcis den type resultat du beskriver.

Vi vil meget gerne hÞre lidt mere om besÞget. Du er derfor meget velkommen til at skrive direkte til mig på dea@mammas.dk.

Venlig hilsen
Dea fra Mammas

5぀星のうち3の評䟡

Irriterende og provokerende!

Jeg har atter engang bestilt mad fra Mammas og ja har spist der flere gange fordi deres mad faktisk er god 👍🏻

MEN grunden til de ikke får 5 stjerner er der to grunde til

1 deres priser for maden er lidt dyrt ift det er en lille by Sindal som den er og derfor misser en stjerne der

2 det har irritereret mig lÊnge at nÃ¥r man nu betaler nogen gange 95 kr plus ekstra ting og sager og vi runder over 100er kroner for en pizza sÃ¥ provokere det mig de aldrig skÊrer pizzaen ud og har spurgt hvorfor de ikke gÞr det og de mener det tager for lang tid og skÊrer en pizza ud som hvad? Tager max 10 sek og gÞr 😳 det provokerende i det er som sagt man betaler dyrt og sÃ¥ kan de ikke finde ud af og skÊrer pizzaen ud...

Men ellers er maden lÊkker og god også en af grundene til jeg bliver ved med og komme der til trods for de 2 ting så det bliver 3 stjerner herfra ⭐⭐⭐

2025幎7月9日
5぀星のうち3の評䟡

Mammas Esbjerg

Spiste på Mammas igår aftes.
Maden var som ventet ganske fremragende.
Til gengÊld var betjeningen nÊrmest fravÊrende. Ingen ulejligede sig med at spÞrge om maden var ok ej helle om vi Þnskede flere drikkevarer, kaffe eller dessert.

2025幎5月1日

DÃ¥rlig kundeservice

Da vi skulle have veninde aften, og ikke gad at madlavning skulle fylde vores aften. Valgte vi at bestille tapas. Vi har i vores vennegruppe en som er allergisk overfor ruccola og derfor blev der i bestillingen, gjort klart at dette skulle byttes ud med spinat, da ruccola lukker hendes luftveje.
Da vi pakker ud, er fadet smurt ind i ruccola, så vi skal bruge lang tid på at pille fra, for at sikre aftenen ikke ÞdelÊgges af en allergisk reaktion.
Vi kontakter derefter Mammas som efter nogle dage vender tilbage med at vi kan få en tiramisu eller en sandwich som kompensation. Dette synes vi er urimeligt. For aftenen kunne vÊre brugt på sygehuset, hvis vi bare havde glemt et lille stykke.

2025幎2月15日

plastik i pizza

Bestilte en pizza i går, og der var et kÊmpe stykke plastik i pizzaen som var glemt at tage af parmaskinken. Fy for f*nden. Ringede så ind til mammas i klaregade og får bare af vide de ikke kan gÞre noget, andet end jeg skal kontakte wolt! Ikke så meget som en undskyldning men bare at jeg ikke kan få pengene tilbage. Bestiller aldrig herfra igen, og vil ikke anbefale jer.

2024幎11月17日

Autentisk italiensk oplevelse

Intet at klage over. Smagfuld pizza og god service.

Kom ind til frokost, hvor jeg blev mÞdt af en let summen og god stemning. Der er krÊset om hyggen med stearinlys, italiensk musik og indretning. Jeg vil til en hver tid anbefale Mamma’s Pizzeria til andre, der Þnsker en autentisk italiensk oplevelse i Odense.

Tak for mad!

2024幎11月6日

Bedste oplevelse i Odense lÊnge

Jeg og min sÞn på 5, spiste en aften på mammas, uden reservation, og var heldige at få bord i en summende og halvtravl restaurant.
Vi er begge glade for både pizza og pasta, så hvor fantastisk at man kan dele så man kan få begge dele, 1 store point.
Pigen der betjente, Alberte, var sÞd og hjÊlpsom med at korrigere lidt i fyldet på pizzaen så min 5 årige ikke fik nedsmeltning, 2 kÊmpe point.
Skud ud til Alberte som tog sig tid selvom der var en fyldt restaurant. 3 store point.
Maden kom efter ca. 20 min, men med tegneredskaber og fisk i ventetiden var det perfekt. 4 point.
Maden var varm, dejlig velsmagende, og pizzaen som jeg faktisk har smagt den i Italien. 5 point allerede her.
Jeg kunne blive ved om stemning, smilende og venlige piger, eros ramazotti i hÞjtaleren og brÞdsticks på de rÞd og hvidternede duge.
Bedste oplevelse i Odense lÊnge.

2024幎10月16日
5぀星のうち1の評䟡

Normalt skriver jeg kun positive

Normalt skriver jeg kun positive anmeldelser, sÃ¥ jeg kan sige at betjeningen var sÞd og venlig. MÊrkeligt nok var stedet ogsÃ¥ godt besÞgt, men pizzaen, det var den ringeste jeg nogensinde har fÃ¥et pÃ¥ en restaurant. TÞr bund der mÃ¥ske havde vÊret forbagt, sÞlet til med klistret ost. Efter to minutter var den sÃ¥
 at jeg lod 3/4 af den ligge tilbage under servietten, betalte og sagde tak for i dag. Jeg kommer aldrig tilbage. Beklager.

2024幎10月25日

Ringe, ringe pizza🀬

Fik idag en takeaway pizza (nr. 24 Pizza Gongonzola) fra Mammas Pizza i Klaregade, i Odense, som jeg hentede selv til tiden. MÃ¥ske den hidtil dÃ¥rligste pizza jeg nogensinde har fÃ¥et. Bad om deeppan. Kunne ikke smage Gongonzolaen, alt for meget tomatsovs pÃ¥ (smagte neutralt som fra en ringe dÃ¥setomat), meget sparsomt med oksekÞd og brÞdet var ringe (kan ikke lave deeppan). NÊsten uspiselig. En skÊndsel for Italien🀬

2024幎9月16日

Glemt en glutenfri NYBORG

Glemt en glutenfri . SÃ¥ de andre 4 pizzaer var ikke sÊrlige varme. Kunne ikke fÃ¥ dem slejset pga. travlhed - 😡😡. Lad vÊre med at ta’ for meget ind - sÃ¥ tror jeg ikke dette problem opstÃ¥r

2024幎8月2日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス