Manandshaving.nl レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik heb alle artikelen in perfecte staat en redelijk snel toe gekregen. Ik had 4 artikelen besteld waarvan er één niet voorradig was. Daar had men mij direct per mail van verwittigd. Ik heb het artikel... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち4の評価

Fijne overzichtelijke site, echter een probleem met producten online is dat het niet kan uitproberen, ruiken b.v.

5つ星のうち5の評価

Ik ben al een paar jaar klant, tot volle tevredenheid. Ze hebben een goede producten tegen een goede prijs. Wat ik ook belangrijk vind is dat ze uitgebreid assortiment hebben, in elke prijsklasse.

5つ星のうち5の評価

Eerste keer op besteld, website is overzichtelijk en alles is duidelijk qua informatie. De levering verliep ook zoals beloofd het werd dezelfde dag nog verstuurd en de volgende werkdag mocht ik het in... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 化粧品店
  2. 理髪用品店
  3. 毛髪製品店

当該企業による記述

Manandshaving.nl, is de online aanbieder van de beste scheer- en baardproducten voor mannen. Nu bestellen, morgen in huis. Vanaf € 35,- gratis thuisbezorgd!

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 67

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

TOP produkten en order afhandeling

De bestelde (herhaal) bestelling van ProRaso after shave balm en scheerzeep opnieuw naar volle tevredenheid ontvangen. Dit geldt zowel voor de produktkwaliteit alsook voor de verzending.

TOP ! Manandshaving......

2026年4月4日

Manandshaving.nl からの回答

Bedankt voor je top beoordeling. Veel plezier met je aankoop.

Goede producten

Goede producten, snelle levering

2026年4月10日

Manandshaving.nl からの回答

Bedankt voor je positieve beoordeling. We doen ons best. Veel plezier met je aankoop.

Helemaal goed

Mühle scheerkwast gekocht. Beste prijs die ik op internet kon vinden. Dinsdag besteld, donderdag ochtend geleverd. Helemaal goed!

2025年9月11日

Manandshaving.nl からの回答

Bedankt voor je positieve beoordeling. Veel plezier met je aankoop.

Straks 1 maand wachttijd

Op 18 december twee items besteld. Is nu, bijna een maand later, nog steeds in bestelling. Geen antwoord ontvangen op mail. Chatfunctie reageert ook niet. Ik ga eens opzoeken of en hoe ik mijn 55 euro terug kan krijgen.

2025年1月12日
5つ星のうち1の評価

Webshop niet aan te raden

Items die online worden aangeboden niet op stock.
Nadat ik een bestelling plaatste
niet op de hoogte gehouden hiervan, pas een antwoord nadat ik zelf achter mijn bestelling vroeg die reeds 6 dagen geleden geplaatst werd(weekend inbegrepen). Na een antwoord gekregen te hebben met een oplossing en hierop te hebben geantwoord nog steeds geen weet van mijn order. Uiteindelijk dan maar zelf order geannulleerd. Al bij al een negatieve ervaring, is een zaak die ik in de toekomst gewoon liever vermijd door gebrek aan communicatie. Ter vergelijking hetzelfde order ergens anders geplaatst, dezelfde dag nog een antwoord gekregen ivm met voorraad en dezelfde dag nog opgelost en opgestuurd.

2024年9月19日
5つ星のうち4の評価

Tevreden maar enkele verbeterpunten

Bestelling geplaatst op 4 augustus 2024 en ontvangen op 15 augustus. Dat is een stuk langer dan de 'verzending binnen een werkdag' die op de website wordt beloofd maar voor mij was het geen probleem. Het zou echter beter zijn als dit bedrijf geen claims op de website doet die het niet kan waarmaken en zelf initiatief neemt om de klant te informeren over vertraging van een levering. Dat zal in de toekomst ongetwijfeld slechte beoordelingen voorkomen.

Wat betreft de bestelde producten. In een eerdere beoordeling spreekt iemand het vermoeden uit van 'drop shipping'. Dat vermoeden kan ik met mijn bestelling niet bevestigen. Ik heb de prijzen van de vier door mij bestelde producten vergeleken met de prijzen op bolpuntcom: een product had dezelfde prijs, twee waren bij Man and Shaving beduidend goedkoper en een was er fors duurder. Het is natuurlijk altijd verstandig om prijzen te vergelijken alvorens tot aanschaf over te gaan maar mijn vergelijking achteraf valt per saldo niet in het nadeel van Man and Shaving uit.

Over de producten zelf. Deze zijn door mij in goede staat ontvangen. Het viel mij echter op dat drie van de vier producten niet waren 'geseald' waardoor bij retourneren discussie kan ontstaan over de vraag of het product wel of niet is geopend en gebruikt. Dat is natuurlijk niet in het voordeel van de koper. Aangezien ik tevreden ben over mijn aankopen zal ik niets retour sturen. Ik kan over retourneren dus geen oordeel geven.

Samenvatting. Ik ben tevreden over de kwaliteit en de prijs van de producten die ik heb besteld. Verbeterpunten zijn communicatie over vertraging van de levering en het sealen van producten.

Tot slot een tip voor online kopers. Betaal met creditcard indien mogelijk (en niet via ideal) zodat je gebruik kunt maken van de (geld terug) service van de creditcard maatschappij als je een geschil hebt met een verkoper.

2024年8月4日
5つ星のうち3の評価

Lange levertijd.

Ik bestelde een Truefitt and Hill shaving scuttle bij Manandshaving. Er stond op de website vermeld dat de levertijd tussen 1 en 10 werkdagen zou zijn. (Dit werd de dag erop ook nog eens in de bevestiging email vermeld. 10 werkdagen later was er nog niks verstuurd en wilde ik de order annuleren. Toen kreeg ik een mailtje met excuses. En het artikel zou deze week binnenkomen. Uiteindelijk arriveerde het na 14 werkdagen. Het zou netjes zijn als de shop zelf contact op neemt met de klant als het wat langer gaat duren. Maar ik ben zeer tevreden met het artikel zelf. En hoewel niet vermeld op de website, komt de scuttle met een stuk Truefitt and Hill scheerzeep.

2024年2月8日

Waardeloos

Waardeloos, product niet op voorraad. En maar aan het lijntje gehouden met als info volgende week komt het binnen en ontvang je je producten. Niet dus!

2023年11月13日

Waarschuwing

Verkopen producten die zij helemaal niet op voorraad hebben, dropshipping.
Klantenservice neemt telefoon niet op.
Website ziet er netjes en professioneel uit, eenmaal een bestelling gedaan en betaald blijft er van het professionele niet veel meer over. Ik ben mijn geld waarschijnlijk kwijt, laat dit een waarschuwing zijn voor een ander.

2023年6月13日

Slechte ervaring na defect

Ik heb afgelopen kerst een DOVO open scheermes starterspakket van Manandshaving.nl cadeau gedaan aan mijn man. Hij besloot via dezelfde organisatie een cursus te volgen waar hij onder andere zou leren hoe het mes te onderhouden. Helaas werd het slijpen m.b.v. de slijpsteen en testen van de scherpte niet behandeld terwijl dit wel in de omschrijving op de website stond. In plaats daarvan werd hem geadviseerd gebruik te maken van de slijpservice á €28,95. Tot overmaat van ramp bleek na de cursus het lemmet van zijn scheermes gebarsten te zijn, vermoedelijk is deze beschadigd geraakt toen de cursusleider deze bij de overige messen in het alcoholbad gooide.

Ik heb mijn klacht bij Manandshaving.nl neergelegd waarop de eigenaar telefonisch reageerde, stemverheffend zijn relaas deed en zonder een weerwoord af te wachten het gesprek beëindigde. Vervolgens lieten zij via e-mail het volgende weten:
"In onze ogen is het scheermes in uw bezit defect geraakt."

Uiteindelijk bood Manandshaving.nl een scheermes aan met 50% korting. Dit aanbod heb ik afgeslagen omdat ik gewoonweg geen vertrouwen meer heb in dit bedrijf. Ik besloot een beroep te doen op de fabrikant en zij hebben het mes kostenloos gerepareerd.

2014年4月17日

Trustpilot エクスペリエンス