Mariagerfjord Kommune レビュヌ 9

TrustScore 5段階評䟡の2

9件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

da borger mesterjesperskovmikkelsenikke

da borger mesterjesperskovmikkelsenikke vil svar på mail fra en nÞde borger der mangle mad i flere dag ,og fik ikke hjÊlp vil jeg anmeld ham til politi og i avise blade og vider ,for han er ikke egen til vÊre borgermester da han ikke vil lytte til en borger der havde brog for hjÊlp så jeg anmeld mariagerfjord komunner og borgemester og havde der elller er flytte aldrig til mariagerfjord kommune man for dårlig behandling ikke hjÊlp borgmeste gider ikke hjÊlp nÞde stede borger

2026幎5月27日
自発的なレビュヌ

Mariagerfjord kommune nÊgter mig at

Mariagerfjord kommune nÊgter mig at komme på dagsbeskÊftigelse i ondsild, de vil havde jeg skal bruge deres eget tilbud. Det vil jeg ikke, det ene tilbud i hadsund er for lang tid for mig at bruge i offentligt transport, man skal bruge 3 timer om dagen. Det andet beskyttet beskÊftigelse, tager de ikke hensyn til mine skånehensyn. Kan i få kommunen til at bevilge mig dagsbeskÊftigelse i ondsild. De overholder ikke lovgivningen, for lovgivningen står der at kommunen skal opfylde ens Þnsker, behov. Håb.

2025幎5月8日

Okay kommune

KÊmpe ros til min vejleder i Mariagerfjord Kommune han vil gÞre alt for dem han hjÊlper i kommunen

Men det er lidt Þv at kommunen kun tÊnker på penge og ikke på hver borger de har

Nogen gange tÊnker de bare på at få borgerne vÊk fra deres system så de ikke skal tÊnke mere på dem

Mvh en med autisme

2024幎12月1日
自発的なレビュヌ

Den vÊrste kommune man kan få

Den vÊrste kommune man kan få. En sagsbehandler der ikke lytter på en er flÞjte ligeglad med en. De skal bare tjene nogle penge og så er jeg tvunget til at bo i deres kommune selvom jeg bor i BrÞnderslev Og så betaler de en bondegård på jeg bor på et botilbud som der ikke er tid til mig og fuldstÊndig ligeglad med mig og sådan noget det gider de ikke engang lytte på

2024幎9月3日
自発的なレビュヌ

I har vÊret med til at ÞdelÊgge mit

I har vÊret med til at ÞdelÊgge mit liv!!! 8,5 år på kontanthjÊlp i jeres kommune, imens jeg var berettiget til fÞrtidspension! I ledtog med den penge begÊrlige lÊge Vibeke Manniche og hendes forbandede lÊge konsulent virksomhed. Hvor kommunen tier ens klager ihjel og overdÞver lÊgefaglige upartiske eksperters råd. Men istedet lader inhabile kvaksalvere som Vibeke Manniche erklÊre syge mennesker raske på kommunens befordring. Min davÊrende sagsbehandler Ole Sander Michelsen er en skÊndsel uden lige. Han rykkede i graderne så lÊnge han kunne holde folk nede. Ingen hÊder Êre eller empati var der at hente i kommunen overhovedet i den årrÊkke jeg havde bopÊl hos jer. Måske nogle af de vÊrste år i mit liv, hvor janteloven og bondeknolde retorikken fra kolonitidens rÊdsler herskede og blev passet og plejet til punkt og prikke. Et hvidt overherredÞmme, der sparker på minoritetterne der ligger ned så de ikke har en chance for at rejse sig. Et fejt flertals diktatur der kuer minoritetsdanskere i flok og hÊvder i et selvretfÊrdigt manifest at det er retfÊrdighed. KlientgÞrelse klientgÞrelse klientgÞrelse og når man så bukker under til sidst og vedkender at man vitterligt ikke kan mere, ja så bliver man slÊbt mere rundt i manechen som en klovn der er til grin for alle. Jeg hader jer for det og vil aldrig tilgive jer for det i har udsat mig for. Hilsen Yoldas Akkaya

2022幎3月18日
自発的なレビュヌ

Hold dig langt vÊk fra Mariager kormune hvis du har brug for hjÊlp.

Det er flere år siden det her skete, jeg er sindslidnde med flere diagnoser. Jeg blev simpelthen behandlet så dårligt da jeg boede i mariagerfjord kormune, jeg havde problemer med mine tÊnder og levede med konstante smerter og dårlig Þkonomi, så jeg var nÞdt til at sÞge om hjÊlp, jeg kan simpelthen ikke tÊlle hvor mange gange de "kom til" at smide mine ansÞgninger vÊk, det hele kulminerede da en af dem bag skranken råbte efter mig, at "jeg f@ndme aldrig ville få noget ved dem" imens det her stod på, var jeg blevet parkeret i en praktikplads, hvor der var ingen opfÞlgninger og i konstante smerter. Det var et levende mareridt, det hele endte med at jeg flygtede til en anden kormune, hvor jeg lidt efter ankomsten modtog et brev med tilbud om en ordentlig udredning, fordi de også havde haft mig sendt til Arne Mejlhede og de var bange for at blive sagsÞgt. Og det var simpelthen det der gjorde udslaget, så jeg blev taget alvorligt, og efter ti yderligere år sad jeg endelig for enden af et bord og blev indstillet til pension. Det har taget så lÊnge, at da jeg begyndte at gå efter pension var min niece nyfÞdt, og den dag jeg modtog de sidste parpier om pension, der modtog hun sit kÞrekort. Jeg har ikke ord til at beskrive hvor hårdt det her har vÊret, sindslidende og syge bliver ofte beskrevet som "de svage" men det er mildest talt en grotesk fejltagelse, for intet normalt menneske ville kunne holde det her ud, og det er med garanti. Mit råd er at hvis du er almindelig lÞnmodtager kan man godt bo i Mariager kormune, men har du brug for hjÊlp såforlad stedet hurtigst muligt, de hader dig.

2022幎2月26日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ