Marskramer レビュヌ

2,242
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

2 plantenpotten voor buiten besteld, waarbij er één een kleine beschadiging had. Contact met de klantenservice opgenomen en binnen korte tijd tot een nette oplossing gekomen. Snelle levering en uitste... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Alles verliep prima. Op tijd een waarschuwing gekregen, dat het pakket de volgende dag zou komen. Tijden van bezorging goed actueel gehouden. Dus totaal geen klachten.

5぀星のうち4の評䟡

Ik had bakjes gekocht voor CrÚme brûlée rond de kerst. Ze waren mooi op tijd binnengekomen, maar jammer genoeg waren er een aantal beschadigd. Hiervoor heb ik netjes mijn geld terug gekregen zonde... もっず芋る

䌁業情報

1. 電化補品店

圓該䌁業による蚘述

Al meer dan 50 jaar De Marskramer formule bestaat al sinds de jaren veertig van de vorige eeuw, en heeft altijd gestaan voor kwaliteit, klantgerichtheid en goede service. Bij de winkels van Marskramer kun je altijd terecht voor al je huishoudelijke benodigdheden. Met een ruim assortiment producten van verschillende grote merken vind je bij Marskramer altijd iets om jou leven makkelijker te maken. Als een artikel niet standaard aanwezig is zal altijd geprobeerd worden dit alsnog voor je te bestellen. Daarnaast vind je het volledige assortiment ook online op marskramer.nl. In onze webshop kun je veilig online betalen met iDeal, Marskramer cadeaukaart, VVV, creditcard of via Afterpay. Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur? Dan heb jij de bestelling de volgende werkdag al in huis! En als je niet 100% tevreden bent over je aankoop, kun je het altijd retourneren. Bekijk hier onze algemene voorwaarden. Tot snel bij Marskramer!

連絡先

(2,242)

過去12か月のレビュヌ数: 520ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

artikel wel op site, maar niet leverbaar

ik had besteld, maar het werd niet geleverd. Na een telefoontje bleek dat het niet op voorraad was en helemaal niet geleverd kon worden.

2026幎8月17日

Marskramer からの回答

Het spijt ons te horen dat uw bestelling niet geleverd kon worden door een voorraadprobleem. We begrijpen uw frustratie en zullen dit intern bespreken om onze communicatie te verbeteren.

Totaal geen klachten

Tijden van bezorging goed actueel gehouden.
Dus totaal geen klachten.

2026幎8月15日

Marskramer からの回答

We zijn erg blij te horen dat de bezorging van uw pakket zo soepel is verlopen en dat u tevreden bent met onze communicatie. Bedankt voor uw positieve feedback!

Goede assortiment

Goede assortiment, goede website, prima bezorging en informatie daarover

Marskramer からの回答

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons assortiment, de website en de bezorging! We waarderen uw positieve feedback over de informatie enorm.

5぀星のうち2の評䟡

Kunst hortensia

Had 1 kleur besteld, kreeg 2 verschillende kleuren
Heb verschillende keren gebeld, maar nam niet op

Marskramer からの回答

Bedankt voor uw review. De kunsthortensia wordt assorti geleverd, waardoor het mogelijk is dat u bij meerdere exemplaren verschillende kleuren ontvangt. Helaas stond dit op het moment van uw bestelling niet duidelijk bij het artikel vermeld. Dit hebben we inmiddels aangepast, onze excuses daarvoor.

Jammer dat u ons telefonisch niet heeft kunnen bereiken. Vanwege de vakantieperiode is onze telefonische bereikbaarheid momenteel wat beperkter. U kunt ons uiteraard ook altijd per e-mail bereiken, zodat we met u mee kunnen kijken.

Prima

Goed product, makkelijk te vinden op de site.
De verpakking had wat compacter kunnen zijn.

Marskramer からの回答

We zijn blij te horen dat ons product en de website goed bevallen. We nemen uw feedback over de verpakking zeker mee.

Prima ervaring

Prima ervaring, snelle service. Bleek 1 onderdeel te weinig geleverd zijn, kon makkelijk telefonisch met een echt ! mens ( dus geen chatbot) krijgen die het gelijk regelde en ik het de volgende dag in huis had 👍

2026幎8月11日

Marskramer からの回答

Wat fijn om te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad met onze service! We zijn blij dat we het ontbrekende onderdeel snel hebben kunnen leveren en dat u tevreden bent met de directe hulp van een medewerker. We waarderen uw feedback enorm.

Volgens afspraak

Volgens afspraak

Marskramer からの回答

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen. Veel plezier met uw aankoop! 😊

5぀星のうち4の評䟡

Snelle levering,mooie en goede kwaliteit,prettig geprijst.

Snelle levering,mooie en goede kwaliteit,prettig geprijst.Had me alleen vergist in de grote van het koffiezet apperaat(je) was Super klein.Dat is wel jammer.

Marskramer からの回答

Bedankt voor uw feedback. We zijn blij dat de snelle levering en kwaliteit bevallen. We begrijpen dat de grootte van het koffiezetapparaat een teleurstelling was. We zullen onze productinformatie hierop aanpassen.

Snelle levering!

Snelle levering!! Goed product

Marskramer からの回答

Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat u tevreden bent met het product! We waarderen uw positieve feedback enorm.

5぀星のうち5の評䟡

Precies gekregen wat ik besteld had

Precies gekregen wat ik besteld had, en op tijd bezorgd, en bij mij thuis. Geweldig een bedrijf om aan te bevelen.

2026幎8月6日

Marskramer からの回答

Wat fijn om te horen dat u precies heeft ontvangen wat u besteld had en dat de bezorging naar wens was. Wij waarderen uw aanbeveling enorm!

goed goed goed

goed goed goed

2026幎8月6日

Marskramer からの回答

Bedankt voor uw enthousiaste review! 😊 Fijn om te horen dat alles goed is bevallen. Veel plezier met uw aankoop!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。