レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Super betjening. indkÞbet var perfekt og i den fineste kvalitet. Blusen kom hurtigt og der var alt med til at bytte, men det var ikke nÞdvendigt. Kan kun give mine varmeste anbefalinger

5぀星のうち5の評䟡

Enkelt og effektivt. Masai har lavet forsendelserne i solide Êsker, sÃ¥ man kan vÊre tryg ved at varen kommer uskadt. Varernes kvalitet er som regel ok og returforsendelser er nemme da der er en for... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Jeg ville gerne give flere stjerner. Efter at have kÞbt en del Masai tÞj det sidste Ã¥rs tid mÃ¥ jeg sige, at kvaliteten umiddelbart fÞles god, men sÞmmene i to bluser er allerede gÃ¥et op ved hhv. Êrme... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

De burde have 0 i bedÞmmelse, men 1 erdem laveste. Har klaget ove to ting, der simpelthen er Þdelagt pga for dÃ¥rlig kvalitet. Har sendt billeder & oplysning om, hvornÃ¥r tÞjet er kÞbt. De vil... もっず芋る

3.5

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち3の評䟡

Jeg ville gerne give flere stjerner

Jeg ville gerne give flere stjerner. Efter at have kÞbt en del Masai tÞj det sidste års tid må jeg sige, at kvaliteten umiddelbart fÞles god, men sÞmmene i to bluser er allerede gået op ved hhv. Êrme og halsstykke. Så du skal regne med, at du selv skal sy tÞjet sammen igen relativt ofte... (og ja, tÞjet er vasket efter anvisningerne).

2025幎9月27日

Fantastisk god service.

Masai har vÊret utrolig hjÊlpsom. Jeg fik returneret en bluse til Boozt i stedet for til Masai. Boozt fandt den 👍, og Tove hos Masai har vÊret sÃ¥ flink i vores korrespondence og har nu sendt en ny returlabel - gratis. (Tak Tove).

2025幎1月24日
5぀星のうち1の評䟡

Jeg afgav en ordre igår mandag kl

Jeg afgav en ordre igår mandag kl 13.20
 Ringer til kundeservice idag tirsdag da i åbnede kl 9.00. Jeg ville annullere ordren men fik at vide at det kunne jeg ikke da ordren allerede var under behandling og at I derfor ville afsende idag.
Jeg er fuldstÊndig mÃ¥llÞs over denne sagsbehandling
.sÃ¥ eneste mÃ¥de jeg kan annullere ordren er at modtage pakken-Ã¥bne den for at kunne benytte medsendte label og sÃ¥ sende retur
.samtidig med at I hÊver hele belÞbet og at jeg sÃ¥ skal vente 1 uges tid med at fÃ¥ belÞbet tilbage. Det er jo komplet idioti og unÞdvendig brug af resurser pÃ¥ mange mÃ¥der.
Og ovenikÞbet har I IKKE ENGANG AFSENDT PAKKEN IDAG
SOM DER BLEV PÅPEGET KL 9.00 IMORGES I KUNDESERVICE SOM GRUNDEN TIL AT JEG IKKE KUNNE ANNULLERE MIN ORDRE.
UANSTÆNDIG SERVICE.

2024幎9月17日
5぀星のうち2の評䟡

Undermmålig kvalitet

Jag har genom åren köpt ett flertal plagg, vilka jag tyckt mycket om. Det senaste inköpet Àr en klÀnning jag kÀnner mig fin i, men pga sjukdom endast anvÀnt n handfull gånger. Jag har förstås skött den enligt instruktioner, då jag tycker om den och den inte var billig.
NÀr jag nu skulle anvÀnda den för kanske femte gången (och 1 tvÀtt) upptÀckte jag att resåren i ena Àrmen (vilken Àr en viktig del av modellen) har slÀppt. Jag kan inte se något enkelt sÀtt att sjÀlv laga.
Jag Àr förstås starkt besviken, klÀder i denna prisklass förvÀntar jag mig hålla.
Att betyget blir en tvåa Àr för att jag Àlskar designen och tidigare köp inte på samma tydliga sÀtt varit undermåliga

2024幎3月22日

Tak til Masai på Østerbrogade

Ville egentlig bare kigge på et par sorte bukser til USA rejse - og kom ud med to par. Et med smalle ben, ét med vide ben. Lidt dyrere end jeg plejer. Men alle pengene vÊrd. Smart facon. Perfekt pasform. LÊkre materialer.
Tak til sÞde, dygtige, modne medarbejdere hos Masai ved Trianglen i Kbh.

2024幎3月15日
5぀星のうち5の評䟡

Den allerbedste service jeg nogensinde har fået!

Stor ros til Masai!! Inden for halvanden uge bestilte jeg varer på Masai's hjemmeside. Alle tre gange havde jeg varerne dagen efter!!! Den ene gang måtte jeg sende en vare retur, da jeg havde valgt en forkert stÞrrelse. 4 dage efter stod pengene på min konto. Jeg har ALDRIG handlet med så professionelt et firma på internettet fÞr. Tak til Masai!!! Og så er det de skÞnneste tÞj, de handler med!

2024幎2月14日

Wollte gerne 1 Bluse umtauschen ,nicht

Wollte gerne 1 Bluse umtauschen ,nicht möglich , kein RÌckschein ,keine Reaktion ,nichts ,weder nach Anrufen ,noch nach Bescherden, 0 Reaktionen ,Kundendienst nichts keine Reaktionen,nun hab ich eine zu kleine Bluse 139
Euro Lehrgeld bezahlt ,nie wieder ,,es ist der letzte Verein

2023幎12月1日

UopmÊrksomt personale

Jeg var en tur i butikken ved store torv i Aarhus. Min oplevelse var desvÊrre ikke sÊrligt god, imens vi prÞvede tÞj snakkede 3 personaler lÊnge og hÞjt om en “besvÊrlig” kunde! Vi var de eneste i butikken og de spurgte ikke en gang om vi kunne bruge hjÊlp

2024幎2月3日

DÃ¥rlig lagerstyring

Jeg ved ikke hvorfor Masai har den funktion der hedder påmind mig om når varen kommer på lager igen, når de så bare annullerer kÞbet 4 dage senere med melding om at vare alligevel ikke er på lageret

2023幎8月15日

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, lynhurtig levering til Masai i Roskilde, hvor jeg hentede mit tÞj og fik en skÞn og imÞdekommende service. Jeg er nybegynder udi Masai, jeg er så begejstret og glad for de 3 stk tÞj jeg har kÞbt online og i Ringsted butikken i denne uge. ALLE steder er jeg mÞdt af smil og hjÊlp i verdensklasse

2023幎7月13日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ