Super betjening. indkÞbet var perfekt og i den fineste kvalitet. Blusen kom hurtigt og der var alt med til at bytte, men det var ikke nÞdvendigt. Kan kun give mine varmeste anbefalinger
Enkelt og effektivt. Masai har lavet forsendelserne i solide Êsker, sÃ¥ man kan vÊre tryg ved at varen kommer uskadt. Varernes kvalitet er som regel ok og returforsendelser er nemme da der er en for... ãã£ãšèŠã
Jeg ville gerne give flere stjerner. Efter at have kÞbt en del Masai tÞj det sidste Ã¥rs tid mÃ¥ jeg sige, at kvaliteten umiddelbart fÞles god, men sÞmmene i to bluser er allerede gÃ¥et op ved hhv. Êrme... ãã£ãšèŠã
De burde have 0 i bedÞmmelse, men 1 erdem laveste. Har klaget ove to ting, der simpelthen er Þdelagt pga for dÃ¥rlig kvalitet. Har sendt billeder & oplysning om, hvornÃ¥r tÞjet er kÞbt. De vil... ãã£ãšèŠã
Super betjening
Mobilpay på webshop
VÊr opmÊrksom på, at i deres webshop, kan der kun betales med Mobilpay, hvis der er tilknyttet et kort - ikke en konto, som det er muligt i andre webshops.
LÊkker webshop
LÊkker webshop, hurtig levering, lÊkre produkter, nem retur. Det er uden sammenligning Danmarks bedste webshop...
Jeg ville gerne give flere stjerner
Jeg ville gerne give flere stjerner. Efter at have kÞbt en del Masai tÞj det sidste års tid må jeg sige, at kvaliteten umiddelbart fÞles god, men sÞmmene i to bluser er allerede gået op ved hhv. Êrme og halsstykke. Så du skal regne med, at du selv skal sy tÞjet sammen igen relativt ofte... (og ja, tÞjet er vasket efter anvisningerne).
Fremragende service.
Tusind tak for en god behandling og jeres Êrlighed.
Til butikken i Vejle.
Disgraceful customer service âŠ
When you buy an item for nearly £100 you donât expect a flaw in the fabric and you donât expect to email 4 times with photo and message over Facebook and receive no reply. Customer service is abysmal. They should be ashamed.
Size true to sizing in great colours
Size true to sizing in great colours. Slightly different designs that I have bought for several years.love them
For the most part I love this company'sâŠ
For the most part I love this company's clothes. However, on several occasions I have received the wrong item. Apparently the person who puts the website together is incompetent. Very very annoying. I call and then I get told I'm wrong. Not a good way to treat your customers.
Fantastisk god service.
Masai har vÊret utrolig hjÊlpsom. Jeg fik returneret en bluse til Boozt i stedet for til Masai. Boozt fandt den ð, og Tove hos Masai har vÊret sÃ¥ flink i vores korrespondence og har nu sendt en ny returlabel - gratis. (Tak Tove).
Jeg afgav en ordre igÃ¥r mandag klâŠ
Jeg afgav en ordre igår mandag kl 13.20⊠Ringer til kundeservice idag tirsdag da i åbnede kl 9.00. Jeg ville annullere ordren men fik at vide at det kunne jeg ikke da ordren allerede var under behandling og at I derfor ville afsende idag.
Jeg er fuldstÊndig mÃ¥llÞs over denne sagsbehandlingâŠ.sÃ¥ eneste mÃ¥de jeg kan annullere ordren er at modtage pakken-Ã¥bne den for at kunne benytte medsendte label og sÃ¥ sende returâŠ.samtidig med at I hÊver hele belÞbet og at jeg sÃ¥ skal vente 1 uges tid med at fÃ¥ belÞbet tilbage. Det er jo komplet idioti og unÞdvendig brug af resurser pÃ¥ mange mÃ¥der.
Og ovenikÞbet har I IKKE ENGANG AFSENDT PAKKEN IDAGâŠSOM DER BLEV PÃ
PEGET KL 9.00 IMORGES I KUNDESERVICE SOM GRUNDEN TIL AT JEG IKKE KUNNE ANNULLERE MIN ORDRE.
UANSTÃNDIG SERVICE.
Genuine complaint blue FantasiâŠ
Genuine complaint with a blue Fantasi sweater- worn once, washed once. Big water marks makes it look blotchy & unwearable. Complaint rejected completely. Totally unfair treatment & I am surprised.
Undermmålig kvalitet
Jag har genom åren köpt ett flertal plagg, vilka jag tyckt mycket om. Det senaste inköpet Àr en klÀnning jag kÀnner mig fin i, men pga sjukdom endast anvÀnt n handfull gånger. Jag har förstås skött den enligt instruktioner, då jag tycker om den och den inte var billig.
NÀr jag nu skulle anvÀnda den för kanske femte gången (och 1 tvÀtt) upptÀckte jag att resåren i ena Àrmen (vilken Àr en viktig del av modellen) har slÀppt. Jag kan inte se något enkelt sÀtt att sjÀlv laga.
Jag Àr förstås starkt besviken, klÀder i denna prisklass förvÀntar jag mig hålla.
Att betyget blir en tvåa Àr för att jag Àlskar designen och tidigare köp inte på samma tydliga sÀtt varit undermåliga
Tak til Masai pÃ¥ Ãsterbrogade
Ville egentlig bare kigge på et par sorte bukser til USA rejse - og kom ud med to par. Et med smalle ben, ét med vide ben. Lidt dyrere end jeg plejer. Men alle pengene vÊrd. Smart facon. Perfekt pasform. LÊkre materialer.
Tak til sÞde, dygtige, modne medarbejdere hos Masai ved Trianglen i Kbh.
Den allerbedste service jeg nogensinde har fået!
Stor ros til Masai!! Inden for halvanden uge bestilte jeg varer på Masai's hjemmeside. Alle tre gange havde jeg varerne dagen efter!!! Den ene gang måtte jeg sende en vare retur, da jeg havde valgt en forkert stÞrrelse. 4 dage efter stod pengene på min konto. Jeg har ALDRIG handlet med så professionelt et firma på internettet fÞr. Tak til Masai!!! Og så er det de skÞnneste tÞj, de handler med!
Wollte gerne 1 Bluse umtauschen ,nichtâŠ
Wollte gerne 1 Bluse umtauschen ,nicht möglich , kein RÌckschein ,keine Reaktion ,nichts ,weder nach Anrufen ,noch nach Bescherden, 0 Reaktionen ,Kundendienst nichts keine Reaktionen,nun hab ich eine zu kleine Bluse 139
Euro Lehrgeld bezahlt ,nie wieder ,,es ist der letzte Verein
UopmÊrksomt personale
Jeg var en tur i butikken ved store torv i Aarhus. Min oplevelse var desvÊrre ikke sÊrligt god, imens vi prÞvede tÞj snakkede 3 personaler lÊnge og hÞjt om en âbesvÊrligâ kunde! Vi var de eneste i butikken og de spurgte ikke en gang om vi kunne bruge hjÊlpâŠ
MASAI Lyngbyhovedgade
MASAI Lyngbyhovedgade. Super service og venlighed hele vejen igennem. Tager gerne fra NordsjÊlland for at opleve butikken på Lyngbyhovedgade og handle der. Fair priser, smukt udvalg af tÞj.
DÃ¥rlig lagerstyring
Jeg ved ikke hvorfor Masai har den funktion der hedder påmind mig om når varen kommer på lager igen, når de så bare annullerer kÞbet 4 dage senere med melding om at vare alligevel ikke er på lageret
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, lynhurtig levering til Masai i Roskilde, hvor jeg hentede mit tÞj og fik en skÞn og imÞdekommende service. Jeg er nybegynder udi Masai, jeg er så begejstret og glad for de 3 stk tÞj jeg har kÞbt online og i Ringsted butikken i denne uge. ALLE steder er jeg mÞdt af smil og hjÊlp i verdensklasse
Fik så god betjening i Roskilde idag.
Fik så god betjening i Roskilde idag.
Kan kun anbefales. Altid tÊnkt det så lidt gammeldags ud, men prÞv det, super lÊkkert når man får det på.