Maskinpunkten Àr verkligen enastÃ¥ende nÀr det gÀller försÀljning, kommunikation och service. Deras professionalism och dedikation till kundernas behov Àr överlÀgsen. Samarbetet med dem Àr smidigt och... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi hade kontakt med Daniel och Tommie nÀr vi sÃ¥lde av en grÀvmaskin. Allting gick otroligt smidigt och engagemanget var vÀldigt stort! Kommunikationen mellan oss o köparen var snabb och noggrann!... ãã£ãšèŠã
Tog kontakt med maskinpunkten för att fÃ¥ hjÀlp att sÀlja av lite fordon samt redskap, vÀldigt trevlig personal samt ett mycket bra kundbemötande. AffÀren gick jÀtte smidigt inga konstigheter alls. VÀl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãªã³ã©ã€ã³åžå Ž
- èªåè»è²©å£²ä»£çåº
- å»ºèšæ©æ¢°è²©å£²æ¥è
- æ©æ¢°å å·¥æ
- äžå€ãã©ã㯠ãã£ãŒã©ãŒ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Maskinpunkten Àr ett ledande företag som specialiserar sig på att förmedla högkvalitativa maskiner och lastbilar över hela vÀrlden. Utöver att erbjuda en bred portfölj av objekt till försÀljning, står vi också till tjÀnst med förmånliga finansieringsalternativ genom flera finansbolag för att skapa en så smidig upplevelse som möjligt för våra kunder. Med en global nÀrvaro och omfattande expertis inom branschen, strÀvar vi alltid efter att tillhandahålla objekt av högsta kvalitet, och vi lÀgger stor vikt vid att erbjuda en pålitlig och smidig service som övertrÀffar våra kunders förvÀntningar. Oavsett om du letar efter en specifik maskin eller lastbil eller om du behöver hjÀlp med finansiering, så kan du lita på Maskinpunkten för att möta dina behov. Vi arbetar stÀndigt för att förbÀttra våra tjÀnster och göra det lÀttare för våra kunder att göra affÀrer med oss. Besök gÀrna vår hemsida för mer information om vårt företag och vad vi kan erbjuda dig
é£çµ¡å
Slottsmöllan 10E, 30231, Halmstad, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- 0760804150
- Info@maskinpunkten.se
- www.maskinpunkten.se
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
JÀtte bra kundservice,perfekt bemötande!
Bra service och beskrivningen stÀmdeâŠ
Bra service och beskrivningen stÀmde vÀl överens vid leveransen.
Trevligt och professionellt!
Trevlig och tillmötesgÃ¥ende försÀljare (Andreas)! Ãr nöjd med mitt köpt!
Everything went very fluently
Everything went very fluently. Communication with seller was easy, even though I was abroad. Seller helped to transport the truck to port. Truck was in described condition. In every aspect very pleasant to do business with them.
Polecam tÄ firmÄ
Polecam tÄ firmÄ. Rzetelne informacjÄ na temat sprzedawanych maszyn. Kilka transakcji juÅŒ za nami i zawsze wszystko w porzÄ dku.
Tack för en smidig affÀr.
Tack för en smidig affÀr.
Mvh Magnus CME Ã
keri.
Bra att ha att göra med
Bra att ha att göra med. Trevlig sÀljare.
Trevliga sÀljare och snabb betalning
Trevliga sÀljare och snabb betalning. Blir inte bÀttre Àn så hÀr
Enkelt och bra kommunikation.
Trevlig och kunnig personalâŠ
Trevlig och kunnig personal rekommenderas
Good job with Tommy
Det var en enkel kontakt och en smidigâŠ
Det var en enkel kontakt och en smidig affÀr
Positiv sÀljare och vÀldigtâŠ
Positiv sÀljare och vÀldigt tillmötesgående.
Köpte en grÀvmaskin och Àr vÀldigt nöjd med professionellt och seriöst bemötande.
Kommer fortsÀtta köpa maskiner hÀr, smidigt, enkelt.
/Roger Andersson
Enkel försÀljning
Maskingrupen ringde och frågade om vi hade något att sÀlja och dem fick info om MinigrÀvare.
Två dagar efter var dem redan på plats tog bilder och all fakta hittade dem sjÀlva för annonsering. Maskinen såldes efter två veckor och allt gick smidigt utan många samtal eller konstiga frågor.
Dem verkar vara duktiga på det dem gör.
Enkel och smidig försÀljning
Enkel och smidig försÀljning! Kan varmt rekommendera. Ãr sÀkert inte min sista affÀr med dem.
Enkelt och smidigt bra jobbat :-)
Enkelt och smidigt bra jobbat :-)
Proffesionellt bemötande
Proffesionellt bemötande, insatta i branschen. Snabb administration och en bra dialog mellan sÀljare och köpare.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ