Den bedste matcha jeg nogensinde har kÞbt. Elsker smagen og deres fantastiske kundeservice. Altid hurtig levering og som sagt virkelig lÊkker matcha. Vil anbefale dem til alle:)
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
SÃ¥ lÊkker et produkt. Hurtig levering. Dejligt med en quick guide og mange flere opskrifter pÃ¥ insta âºïžððŒ
Nu skulle det vÊre ð€© Jeg ville prÞve selv at lave matcha og det skulle vÊre hÞj kvalitet- cerimonial grade, sÃ¥ valget faldt pÃ¥ Matchacha. Jeg bestilte et sÊt med matcha, piskeris og holder dertil sa... ãã£ãšèŠã
Havde kun fÃ¥ og mindre gode erfaringer med matcha inden jeg kÞbte fra websiden her. Er efterfÞlgende blevet meget glad for den grÞnne drik, og smagen er virkelig i top til prisen pÃ¥ dette produkt. KÞb... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ãkologisk Matcha fra Japan. Ceremonial grade matcha til drikke som Matcha latte og smoothies, eller til at komme i desserter og snacks. Smagfuld superfood der bÃ¥de smager godt og er super sund. KÞb fuldt Matcha sÊt med Matcha, bambuspisk- og ske, MatchaskÃ¥l og piskholder.
é£çµ¡å
Halmtorvet 29A, 1700, KÞbenhavn V, ãã³ããŒã¯
- kontakt@matchacha.dk
- www.matchacha.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Så lÊkker et produkt
KÊmpe fan!
Startede med at kÞbe 30 gram dåse og udstyr; blandt andet den smukke brune håndlavede skål med hÊldetud, og den i sig selv elsker jeg at se på. Matchaen er den bedste jeg har smagt, og Nanna er sÞd til at vejlede når man lige skal Þve sig på rette blandingsforhold. Elsker også Instagram tips og tricks, som Matchacha lÊgger op. Nu har jeg bestilt en 100 grams pose og yderligere to 30 grams dåser med god rabat, så når dåserne er tomme, kan jeg fordele posens indhold i dem, for det tÊnker jeg er nemmere at stå med, og måske bedre opbevaring af matchaen? Er kÊmpe fan!
Den bedste matcha
Jeg kÞbte et startset og er megetâŠ
Jeg kÞbte et startset og er meget tilfreds med hele oplevelsen. Kvaliteten af matcha er hÞj, leveringen var hurtig, og kundeservicen var både professionel og meget venlig.
Kan klart anbefales - og jeg kÞber helt sikkert min matcha her igen âš
HÞj kvalitets matcha
HÞj kvalitets matcha! Virkelig dejlig smag og smuk farve. Dertil hurtig levering ð«¶
Rigtig lÊkkert produkt og lynhurtigâŠ
Rigtig lÊkkert produkt og lynhurtig levering.
God og velsmagende oplevelse
Jeg lÊste en god introduktion pÃ¥âŠ
Jeg lÊste en god introduktion på hjemmesiden og fik lyst til at prÞve det. Jeg fik en pakke hurtigt med alt hvad jeg skal bruge til at lave en lÊkker kop matcha latte når jeg kommer hjem fra arbejde. Det glÊder jeg mig til hver dag.
God oplevelse
Det var ikke sidste gang jeg kÞbt herigennem.
Hurtig levering og smager dejligt.
Tak for god service
Damaged item â not suitable for a time-sensitive gift
I purchased a matcha set here as a gift. When I checked the contents, I noticed what looked like a hole or a crack in one of the tea bowls, so I contacted customer service immediately, but even after three days, I have not received a response.
The order was placed two weeks ago, and it may not arrive in time for the date I need it. Since this was meant to be an important gift, others may want to consider alternative optionsâŠ
Update: I was contacted by Nanna, and she promptly sent a replacement for the defective tea bowl afterward. Thank you.

Matchacha ããã®åç

Matchacha ããã®åç
En af de bedste matcha jeg har prÞvet
En af de bedste matcha jeg har prÞvet; lÊkker smag og flot farve. Dog en smule dyr.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ