Har gennem mere end 10 år købt og anvendt bukser, t-shirts, skjorter, underwear, sko og shorts med stor fornøjelse og tilfredshed - design og kvalitet er perfekt. Har købt flere gange online på j... もっと見る
企業が回答しました
Heb een aantal keren besteld bij Matinique en ben zeer tevreden. Het zijn Zeer mooie producten, goede kwaliteit, er gaan wel een paar dagen overheen tot het geleverd wordt.
企業が回答しました
Det tok lang tid før pakken kom, bestilte for to nesten to veke sida, og det sto at den skulle komme ganske så raskt da eg bestilte. Hadde også vert lettere å handle om størrelsane va oppgitt på varen... もっと見る
企業が回答しました
Jeg er meget imponeret over Matinique MApete jeans. Jeg har nu haft otte par gennem mere end tre år og kan kun give mine varmeste anbefalinger. Det er bemærkelsesværdigt, at de – selv efter regelmæs... もっと見る
企業が回答しました
Matinique provides the modern man with the wardrobe to lead a confident and enjoyable life in the city. We create fashionable collections blending formal and casual looks with high quality and affordability. This provides him with a modern style that enables him to express his individuality.With over 40 years of experience, Matinique is the urban mans preferred brand. Our designs are masculine, sharp, modern and functional with great attention to fabrics, a perfect fit and craftsmanship. Visit matinique.com now.
Kanonbådsvej 10, 1437, København, デンマーク
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Bestilte søndag aften et par bukser som jeg straks opdager er i forkert størrelse. Er overbevist om det selvfølgelig ikke er noget problem da jeg blot ringer dagen efter Mandag for at annullere ordren. Her får jeg at vide at alle ordre bliver løst i systemet efter et par minutter og de intet kan gøre, så med andre ord ingen har en jordisk chance for at annullere hvis de bestiller forkert. Har aldrig oplevet noget lignende, verdens dårligste og ligegyldige service jeg nogensinde har oplevet bestiller aldrig herfra igen.

Hurtig levering god service
Lækker kvalitet god pasform
Kan klart anbefales

Matinique からの回答
Pengene er trukket, men varen er ikke leveret her otte dage efter ordren. Martinique har bedt om en anmeldelse, før varen er leveret og har i øvrigt ikke kontaktet os om den fejlslagene levering. Først da jeg ringer, får jeg at vide, at varen er forsvundet i forsendelsen, og at jeg selv må starte forfra med at bestille varen. Pengene får vi forhåbentlig tilbage. Martinique kunne/måtte ikke bare sende en ny vare.
Det kan næsten ikke være dårligere.

Matinique からの回答
Jeg købte en rigtig flot overshirt og i fin kvalitet, og fik den endda til favorabel halv pris. Og handel og transport foregik ukompliceret og hurtig og helt uden problemer

Matinique からの回答
lækker kvalitet, perfekt pasform, og hurtig levering. Nem returnering, men ikke aktuel i dette tilfælde. Nemt at handle på Matinique´s hjemmeside.

Matinique からの回答
Väntat länge på leverans och inte fått återkoppling varför det dröjer. Har ändå fått mejl om att ge ett omdöme.

Matinique からの回答
Matinique och Schenker verkar skylla på varandra, när man med gemensamma ansträngningar lyckats slarva bort min beställning.
Enligt Matiniques kundtjänst på telefon finns skjortan hos Schenker, men Schenker säger sig inte ha fått något att frakta från Malmö till Göteborg ännu.
Dessutom får jag mail om att jag fortfarande kan köpa produkten jag redan beställt till samma reducerade pris, vilket inte höjer förtroendet för Matinique, vars kundtjänst för övrigt inte svarar på mail heller.

Matinique からの回答
Rigtig god kvalitet, nem hjemmeside og yderst hurtig ekspedition.

Matinique からの回答
Lovade snabb leverans, nu väntat i 12 dgr och inte hjälpsamma i sökandet efter rocken. 2700kr i julklapp som är på vift.

Matinique からの回答
Lysande och perfekt snabb service utav leverans av högkvalitativa produkter till rätt pris.

Matinique からの回答
Den rigtige kvalitet til den rigtige pris til den aftalte tid! Perfekt pasform og look.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。