レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Jag Àr bara tillfÀlligt hÀr i Jönköping pÃ¥ grund av jobbet. Testade Max drive-thru och oj, vilken lÃ¥ng kö! Det gick vÀldigt lÃ¥ngsamt och det var inte mÃ¥nga bilar som fick plats i kön. NÃ¥gra bilar fram... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde 2 hamburgare pÃ¥ max (takeaway). Nordstan Göteborg. VÀl hemma sÃ¥ öppnar jag förpackningarna och blir helt förvÃ¥nad dÃ¥ sjÀlva burgarna saknas.! Det Àr bara bröd sallad osv med. Ringer dem... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Idag köpte vi burgare pÃ¥ Max och drickan var okolsyrad pommesen var kalla. Jag sa tydligt vilken hamburgerbröd jag skulle ha och fick en helt Annan vegetarisk burgare med chese fries som jag bad om... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Tidigare har det 9/10 gÃ¥nger saknats delar av bestÀllningen via driven vilket Àr otroligt surt nÀr man kommer hem. Trots att jag av denna anledning brukar dubbelkolla har det saknats delar av sallad... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン
  2. ハンバヌガヌ店
  3. 持ち垰りサヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Max startade redan 1968. Ambitionen Àr den samma som för över 40 år sedan - med de bÀsta råvarorna ska vi servera de godaste hamburgarna. VÀlkommen in!

1.5

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Max i Skellefteå pommes man fick va

Max i SkellefteÃ¥ pommes man fick va gröna vi fick nya samma dÀr dÃ¥ orkade man inte klaga man fick med skal pÃ¥ och sÃ¥ maten va inte alls bra som den var innan sÃ¥ kommer gÃ¥ dit att Àta mer om det inte förbÀttras

2025幎6月30日

Snusk burgare

Snusk burgare.

Skickade en bild på vad jag blev serverad till kundtjÀnst för 2 veckor sedan. Inget svar... tycker Max borde anvÀnda den i max reklamen så slipper dom fler besvikna kunder.

2025幎6月15日

Becoming so bad

Max is one my favourite restaurants. However, what they are doing lately made me hate them. Rude employees + unclean restaurants + they increased the prices and made the hamburger smaller + and now they are asking for 5Kr for tape water.
Only god know what is next, maybe you gonna pay for the seat really disappointed....

2025幎6月26日
5぀星のうち1の評䟡

Appen Àr just nu ett dåligt skÀmt.

Appen Àr just nu ett dåligt skÀmt.
För att byta lÀsk kommer inte automatiskt, och de har en edit knapp som enbart tar en till flergångs glas eller ej. Denna edit knapp ligger över lÀsken vilket gjorde att jag trodde att man inte kunde Àndra från zero på ett enkelt sÀtt. Så jag antog att man får fylla på lÀsk sjÀlv.
Så var det inte och jag fick odrickbar lÀsk med sötningsmedel så den var det bara att hÀlla ut.

Bli bÀttre MAX.

2025幎6月24日

Max scammade mig.

Max scammade mig.

Jag bestÀllde en chicken nuggets 6 pack + en chicken nuggets 9 pack för att få 15. Men de packade 6 packet med 5 nuggets och 9 packet med 8 nuggets.
Jag förstår att de kanske missar en, men en från VARJE Àr ju medvetet fusk.

2025幎6月19日
5぀星のうち1の評䟡

Tycker att de har varit usla lÀnge

Tycker att de har varit usla lÀnge, så jag slutade handla dÀr (24/7 Max nÀra), men tÀnkte att de kanske skÀrpt sig lite. NÀ, bestÀllde en lyxshake (utan grÀdde), tog ca 20 minuter att få (lite folk). Sa till och de skulle ordna en ny, tog nÀstan 10 min till och sen kom den och den såg riktigt trött ut (förmodligen bara skrapat bort grÀdden). Gick dÀrifrån utan shake, orkade inte bråka. BestÀllt via automat inne i lokalen.

2025幎5月10日

Avocado Brioche-mål, aldrig mer MAX

Jag bestÀllde en Avocado Brioche-mål , norr om Stockholm och aldrig igen! Burgaren hade bara så lite avokado och såsen med salladen bara lÀckte ut ur burgaren, burgaren var så mosig att det var Àckligt att Àta den, sÀrskilt brödet var så tunt och tÀckte inte köttet med salladen. Köttet var brÀnt, vad ska jag göra? Jag åt Àndå och kÀnde ingen smak.

Sedan kom lyxshaken mint, men numera finns den inte lÀngre tillgÀnglig, de Àndrar milkshaken och fortfarande inget speciellt. De har hÀllt i för mycket mjölk och haft så lite grÀdde med glass, ibland med de andra lyxiga shakesen får man knappt mjölken med och bara glassen med mycket vispgrÀdde, hur Àr det godkÀnt?

Kycklingvingar och pommes frites godkÀndes, men hur kan en hamburgare inte bli godkÀnd?

Jag betalade 215 spÀnn på Foodora och hoppas att den hÀr hamburgerkedjan aldrig finns kvar i framtiden, det kommer bara att bli vÀrre.

2025幎6月1日
5぀星のうち1の評䟡

Pengarna drogs men ingen mat

Jag gjorde en bestÀllning pÃ¥ mat i Max-appen. Jag fick ett felmeddelande. Pengarna drogs, men ingen bestÀllning blev genomförd. Enligt chefen pÃ¥ Max Behrn arena Örebro, skulle Ã¥terbetalning ske "efter ett par dagar". Nu har det gÃ¥tt över en vecka, och inga pengar. Har mailat upprepat men hÀr tar det tid!

2025幎5月28日
5぀星のうち1の評䟡

Snålt och ovÀlkomnande !!!!

Det Àr för dåligt att erbjuda en hamburgare med avokado och så Àr direktivet till personalen att det bara skall vara 4 små ynka bitar avokado till varje hamburgare. Snålt och tråkigt
Dessutom fick vi inte ens sitta kvar o Àta för de skulle stÀnga prick 22 istÀllet för att låta gÀster sitta kvar 10 min medans de Àndå stÀdar och gör i ordning
Sista gången jag gör ett stop hos Max

2025幎5月28日

Var pÃ¥ Max i RÃ¥gsved och bestÀllde i

Var på Max i Rågsved och bestÀllde i Drive. Tjejen som tar emot bestÀllningen Àr så nonchalant. NÀr vÀl bestÀllningen kommer Àr det helt fel, inte alls vad vi bestÀllde. Fick åka tillbaka och få den bestÀllningen vi ville ha... Colan som kommer med i bestÀllningen har inget passande lock utan rinner ut i bilen....

2025幎5月12日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ