Przestrzegam was diabeÅ stworzyÅ ten zestaw z MAC nuggetsami ten nowy nie jedzcie tego szczególnie z sosem coÅ tam honey naprawdÄ to jest najwiÄksze gó*no jaki czÅowiek wymyÅliÅ przecieÅŒ to jakiÅ maso... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jedno jedyne pytanie... na wszystkich reklamach lodów McFlurry, wyglÄ dajÄ przepiÄknie. Do tego peÅ e pudeÅeczko po same brzegi. Gdzie bym nie kupowaÅa to dostaje zawsze ledwo póŠpudeÅeczka.... trosz... ãã£ãšèŠã
McDonalds (in Stalowa Wola) has extremely good fries, nuggets, burgers and ice cream. Their customer service also instantly takes acrion, when their order is wrong. The drinks are very good, much bett... ãã£ãšèŠã
Najzwyklejszy McDonald's. Personel nie wiedziaÅ, ÅŒe istnieje opcja zestawu z nowymi pikantnymi bryÅkami (zgodziÅ siÄ dopiero po upewnieniu siÄ, ÅŒe majÄ opcjÄ w Glovo) i wydaÅ niekompletne zamówienie,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
McDonaldâs Polska Sp. z o.o. Sprawdź informacje o produktach, najÅwieÅŒsze promocje, moÅŒliwoÅci dla franczyzobiorców, oferty pracy oraz aktualnoÅci.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Brak w zamówieniu
ZÅoÅŒyÅem zamówienie za poÅrednictwem Uber Eats dziÅ (19.06.2022 ok godz 19:45) z restauracji przy Grochowskiej 207. Gdy zamówienie dojechaÅo do mnie po ok 25 minutach okazaÅo siÄ, ze jest niekompletne. BrakowaÅo kanapki podwójny ostry mcroyal. Gdy tylko to zobaczyÅem próbowaÅem dodzwoniÄ siÄ do restauracji. ZajÄÅo to póŠgodziny i przeszÅo 15 poÅÄ czeÅ, zrzuconych na pocztÄ gÅosowa. Gdy w koÅcu jakÄ Å dziewczyna odebraÅa telefon to przedstawiÅem jej sytuacjÄ. StwierdziÅa, ÅŒe jest jej przykro ale ona niczego nie zrobi i zasugerowaÅa mi ÅŒebym zÅoÅŒyÅ reklamacjÄ na uberze. OdpowiedziaÅem, ÅŒe uber nie jest niczemu winny bo zamówienie otrzymaÅem w zamkniÄtych torbach. PowiedziaÅem, ÅŒe to jest wina restauracji i to restauracja ma jÄ rozwiÄ zaÄ. Pani chyba prowadzÄ ca zmianÄ stwierdziÅa, ÅŒe jak zÅoÅŒÄ kolejne zamówienie to ona mi doÅoÅŒy te kanapkÄ nastÄpnym razem. Kiedy odpowiedziaÅem, ÅŒe mnie to nie satysfakcjonuje bo chce otrzymaÄ swoje zamówienie dziÅ to stwierdziÅa, ÅŒe ona nic nie zrobi bo nie ma dostawców u siebie w restauracji. Po tym powiedziaÅem, ÅŒe jeÅli ona nie rozwiÄ ÅŒe tej sytuacji w satysfakcjonujÄ cy mnie sposób to zÅoÅŒÄ skargÄ i zajmie siÄ ta sprawa koordynator. Na to pani zaÅmiaÅa siÄ do sÅuchawki i dalej twierdziÅa, ÅŒe ona nic nie moÅŒe zrobiÄ. Nie dajÄ c za wygranÄ i w wielkim zdenerwowaniu nadal naciskaÅem, ÅŒe chcÄ otrzymaÄ swoje zamówienie. Na to ta dziewczyna stwierdziÅa, ÅŒe za chwilÄ do mnie oddzwoni. Po kilku minutach otrzymaÅem telefon zwrotny. Pani stwierdziÅa, ÅŒe zadzwoniÅa do ubera i zgÅosiÅa te sprawÄ a uber wysÅaÅ do mnie wiadomoÅÄ na którÄ ja mam odpowiedzieÄ. Powiedziala mi tez, ze uber nie wysle do niej nikogo ÅŒeby przywiózÅ moje zamówienie. Kiedy powiedziaÅem ponownie, ÅŒe to restauracja zawiniÅa i to ona ma sytuacjÄ rozwiÄ zaÄ to pani westchnÄÅa wymownie do sÅuchawki i nastÄ piÅ moment ciszy z jej strony. I na tym rozmowa siÄ w zasadzie skoÅczyÅa bo ona próbowaÅa jedynie powtórzyÄ to samo co wczeÅniej. Tym wÅaÅnie sposobem nie otrzymaÅem caÅego swojego zamówienia za które zapÅaciÅem ok 200 zÅ.
Available drinks disappointment
Having a good experience with McDonald's in Germany, I have chosen a big one includes Mc Cafe. I went to the cash register and I ordered a frappe with Oreo. Sadly, having a great disappointment, I was told that it does not figure in actual offer. How is it possible that during summer time I cannot chose a tasty cold brewed coffee, being able to do it just outside the Polish border. I strongly apply for reconsidering cold drinks menu. I had to order iced latte Carmel, what is not even in a half so tasty as frappe in Germany.
frytki z maka boÅŒe niebo
Czasem znajdÄ siÄ opryskliwi pracownicy lub jakieÅ wady w jedzeniu (np. braki w zamówieniu) ale tak to jest super kocham maka!!!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã