ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
ZamówiÅam na sklepie zestaw produktów i jestem naprawdÄ bardzo zadowolona. Szczególnie krem ceramidowy Åwietnie siÄ u mnie sprawdza. Skóra jest bardziej miÄkka, spokojniejsza i duzo lepiej nawilÅŒona.... ãã£ãšèŠã
KupiÅam krem ceramidowy skuszona wieloma pozytywnymi opiniami i...nie zawiodÅam siÄ! 𥰠JuÅŒ po kilku uÅŒyciach stosowania skora byla zdecydowanie przyjemniejsza w dotyku, bardziej komfortowa i jakby... ãã£ãšèŠã
Jedna z nielicznych na tym rynku marek, przy której uwaÅŒam, ze ktoÅ naprawdÄ przemyÅlaÅ pielÄgnacje. Nie kupuje produktów dlatego, ze sÄ modne tylko dlatego ze wiem, po co ich uÅŒywam, jaka funkcje p... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
KupiÅam krem ceramidowy skuszonaâŠ
JuÅŒ po kilku uÅŒyciach stosowania skora byla zdecydowanie przyjemniejsza w dotyku, bardziej komfortowa i jakby mniej sie przesuchaÅa. Bardzo mi sie podoba jego konsystencja - trudno to dokladnie opisaÄ, ale jest jednoczesnie lekka, ale o treÅciwa, nie daje tego uczucia ciÄÅŒkoÅci, co wystÄpuj w wiÄkszoÅci podobnych produktów.
ZamówiÅam na sklepie zestaw produktów iâŠ
PielÄgnacja jest konkretna, a produkty dajÄ
uczucie komfortu juÅŒ od pierwszych uzyc. Paczka byÅa Åadnie zapakowana, a kontakt z obsÅugÄ
bardzo pomocny i szybki. Bardzo udane zamówienie, bÄdÄ wracaÄ.
Jedna z nielicznych na tym rynku marek
modne tylko dlatego ze wiem, po co ich uÅŒywam, jaka funkcje peÅnia w mojej rutynie i czego konkretnie od nich oczekuje.
DuÅŒy plus za konkretne skÅady i brak obiecywania cudów po kilku dniach stosowania. Takie podejÅcie bardzo sobie cenie
Zamowienie zostaÅo zrealizowane bardzoâŠ
Zamowienie zostaÅo zrealizowane bardzo sprawnie. Paczka dotarÅa do mnie szybciej niÅŒ siÄ spodziewaÅam, wszystko byÅo starannie zapakowane i odpowiednio zabezpieczone. Sam produkt to juÅŒ zupeÅnie inny wymiar - nigdy nie uÅŒywaÅam lepszego kremu ceramidowego, totalny TOP!!! Na pewno wrócÄ po kolejne zakupy
Wszystko ok
Wszystko ok, caÅy etap od wyboru produktów po zakup, monitoring i finalnie odbiór dobrze zapakowanej i zabezpieczonej paczki. Polecam! ð
KupiÅam serum dippy i jestem bardzoâŠ
KupiÅam serum dippy i jestem bardzo zadowolona zarówno z produktu, jak i caÅego procesu zakupu. PrzesyÅka dotarÅa bardzo szybka, a gdy miaÅam kilka pytaÅ dotyczÄ cych produktu i jak go wÅÄ czyÄ do pielÄgnacji, otrzymywaÅam szybkie i pomocne odpowiedzi od biura obsÅugi. Samo serum jest bardzo, bardzo dobre. Super nawilÅŒa, nie lepi siÄ i daje uczucie komfortu skórze.
KupiÅam balancy krem trochÄ w ciemno
KupiÅam balancy krem trochÄ w ciemno, bo potrzebowaÅam czegoÅ nawilÅŒajÄ cego na codzien i bardzo pozytywnie mnie zaskonczyl. Krem jest lekki, szybko siÄ wchÅania i nie zostawia tÅustej warstwy, a jednoczeÅnie daje otulenie i uczucie komfortu przez caÅy dzieÅ. Zostaje ze mnÄ na dÅuÅŒej! ð
Mam od nich dwa podukty
Mam od nich dwa podukty, po ktore regularnie wracam - serum z witamina c i krem ceramidowy. Rzadko wracam po ten sam produkt, wiÄc sam fakt ponownego zakupu mowi chyba wszystko. Przesylka zawsze szybko i bezproblemowo.
Zdecydowanie polecam zarówno sklep
Zdecydowanie polecam zarówno sklep, jak i sama markÄ. Ja najpierw zamówiÅam serum sheeny i efekty byÅy na tyle zadowalajÄ ce, ÅŒe postanowiÅam siÄgnÄ Ä po kolejne produkty. SzukaÅam w tym samym czasie kremu regenerujÄ cego i po konsultacji z obsÅugÄ klienta zdecydowaÅam siÄ na ten fioletowy, ceramidowy. Teraz czekam na przesyÅkÄ i wierzÄ, ÅŒe sprawdzi siÄ równie dobrze jak pierwszy produkt
Dobrze zapakowane zakupy i solidnie
Dobrze zapakowane zakupy i solidnie. Kupilam z polecenia kolezanki, teraz sama polecam dalej. Jakosc pierwsza klasa. Obsluga chetnie pomaga w kazdej chwili.
ZaczÄÅam od jednego produkty na próbÄ
ZaczÄÅam od jednego produkty na próbÄ, a dzisiaj tak naprawdÄ caÅa moja pielÄgnacja opiera siÄ o nuuni.
Aktualnie uÅŒywam BALANCY, AZELY i C-GLOWY i jestem bardzo zadowolona z dziaÅania produktów. WidzÄ u siebie duÅŒa zmianÄ - skóra jest bardziej nawilÅŒona, spokojniejsza i wyglÄ
da o niebo lepiej niÅŒ wczeÅniej. Dodatkowo, duÅŒy plus za wydajnoÅÄ produktów. Zdecydowanie polecam!
Jestem bardzo zadowolona z kremu zâŠ
Jestem bardzo zadowolona z kremu z ceramidami i serum z witaminÄ C (uÅŒywaÅam razem). Produkty Åwietnie siÄ uzupeÅniajÄ , skóra jest Åwietlista, bardziej wyrównana i wyglÄ da zdrowiej. Na duÅŒy plus zasÅuguje równieÅŒ kontakt z obsÅugÄ klienta - szybkie i konkretne odpowiedzi, realna chÄÄ pomocy. Bardzo miÅe doÅwiadczenie zakupowe.
Produkty majÄ Åwietne skÅady
Produkty majÄ Åwietne skÅady, sÄ ultradelikatne, bezzapachowe, nie zapychajÄ porów i Åwietnie sprawdzajÄ siÄ pod makijaÅŒ (podkÅad mi siÄ nie roluje). Na przesyÅkÄ czekaÅam chyba 3 dni, kupiÄ ponownie.
WziÄÅam dla córki nastolatki zestawâŠ
WziÄÅam dla córki nastolatki zestaw produktów, które sobie wybraÅa bo miaÅa straszny ostatnio wysyp i mocno podraÅŒniona buziÄ. Produkty super jej to wyciszyÅy, skóra juÅŒ nie piecze i Åadnie wyglÄ
da. Warto byÅo zamówiÄ, produkty sÄ
genialne wiÄc polecam
KupiÅem produkt cicacare w styczniu naâŠ
KupiÅem produkt cicacare w styczniu na podraÅŒniona skórÄ po mrozie i goleniu. ZrobiÅ co miaÅ, skóra szybko przestaÅa piec, a paczka przyszÅa bez problemów
Ten krem cicacare to jest jakiÅâŠ
Ten krem cicacare to jest jakiÅ absolutny kosmos! ð SzukaÅam czegoÅ mocno regerencyjnego, a jednoczeÅnie lekkiego ÅŒebym mogÅa stosowaÄ pod makijaÅŒ, co nie zapcha mi cery w ciÄ gu dnia i w koÅcu trafiÅam na nuuni. UÅŒywam go regularnie od jakichÅ 3 tygodni. Zostaje z tÄ markÄ na dÅuÅŒej. Skóra w koÅcu jest wyciszona, gÅadka i przestaÅa siÄ ÅuszczyÄ pod podkÅadem.
To juÅŒ moje drugie zamowienie na nuuniâŠ
To juÅŒ moje drugie zamowienie na nuuni i jestem tak samo zachwycona jak za pierwszym. Kosmetyki sÄ bardzo delikatne, nie zapychajÄ mojej skÅonnej do trÄ dziku cery i genialnie koja. MiaÅam maÅe pytanie odnoÅnie kolejnoÅci nakÅadania produktów i dziewczyny na instragramowym czacie odpisaÅy mi bÅyskawicznie i bardzo miÅo. Produkty przyszÅy bezpiecznie i estetycznie zapakowane. Polecam z caÅego serca!
ZamówiÅam w lutym u nich zestaw doâŠ
ZamówiÅam w lutym u nich zestaw do pielÄgnacji , gÅównie zaleÅŒaÅo mi na serum zÅuszczajÄ cym sheeny i kuracji regenerujsco-rozswietlajacej, bo moja skóra bardzo potrzebowaÅa odnowy. Produkty majÄ Åwietne, przemyÅlane skÅady i po pierwszych tygodniach stosowania widzÄ super efekty,. Na paczkÄ czekaÅam 3 dni, na pewno wrócÄ
Jestem za popieraniem polskichâŠ
Jestem za popieraniem polskich przedsiÄbiorstw, a ta marka naleÅŒy do tej które wedÅug mnie warto wspieraÄ. Nie podrazniaja, nie zapychajÄ
, daja efekty i maja efektywne opakowania. WysyÅka w ciÄ
gu dwóch dni w paczkomacie gotowa do odbioru.
Nie polecam totalnie
Nie polecam totalnie. Zamówienie zÅoÅŒone 19 marca dotarÅo do mnie 21 maja po meilu, ÅŒe ÅŒÄ dam zwrotu pieniÄdzy oraz zgÅaszam sprawÄ do odpowiednich sÅuÅŒb. W moim przypadku teÅŒ wina przewoźnika ð¥Ž. Nigdzie nie miaÅam jednak nawet utworzonej paczki. Scam totalny. ChciaÅam zrobiÄ zwrot, ale obawiam siÄ, ÅŒe pieniÄdzy nie zobaczÄ a produkt wróci do "sklepu"... A czy yo przypadek, ÅŒe nie majÄ profilu na Google? Nie sÄ dzÄ.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ