Vi kom i prime time lÞrdag aften. Personalet var der fra vi trÃ¥dte ind af dÞren. SÞde, venlig og tog sig tid til at prÊsentere hver ret og drikkevare. Maden smagte fantastisk og i passende stÞrrel... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Den helt rigtige à rhus hygge med casual vibe, gammeldags cafestemning med levende lys og musik i baggrunden. Pizzaerne er helt i top i smag og i en kreativ fortolkning. Service af smilende og opmÊr... ãã£ãšèŠã
En ovenud fantastisk oplevelse! LÊkkert og veltilberedt mad, hvor oplevelsen af gode rÃ¥varer tilfredsstiller alle sanser. Trods fuld booket restaurant, var servicen i top⊠pÃ¥ intet tidspunkt fÞlte... ãã£ãšèŠã
Skandale pÃ¥ en mandag. BÃ¥de personalet pÃ¥ gulvet samt i kÞkkenet trÊnger til en gevaldig opstramning. Maden var direkte elendig. Tuncarpaccioen var isende kold og rejerne til rejemaden var hÊldt dire... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Velkommen til Mefisto  à rhus' hyggeligste Gourmet Restaurent & Café  Volden 28  8000 à rhus C  Se vores lÊkre hjemmeside og God fornÞjelset
é£çµ¡å
Vrinners Bygade 45, 8420, Knebel, ãã³ããŒã¯
- www.mefisto.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
"Mefisto i Aarhus er efter min meningâŠ
"Mefisto i Aarhus er efter min mening en af byens absolutte perler. Jeg har spist her rigtig mange gange over de sidste par år, og oplevelsen er altid prÊcis, som den skal vÊre: uformel, hyggelig og med mad i absolut topklasse.
Det, jeg elsker mest ved stedet, er deres alsidighed. Uanset om man er i humÞr til deres fantastiske, friske fiskeretter eller et perfekt tilberedt stykke oksekÞd, så bliver man aldrig skuffet. Råvarerne er altid i orden, og man kan mÊrke, at der er krÊset for detaljerne i kÞkkenet.
Betjeningen er et kapitel for sig â man bliver altid mÞdt af et smil og en sÞd, opmÊrksom service, der gÞr, at man fÞler sig hjemme med det samme. Uanset om det er en hurtig frokost eller en hel aften i deres hyggelige gÃ¥rdhave, er Mefisto altid et sikkert valg. Fem store stjerner herfra!"
Pour le retour MEFISTO c'est l'ENFER
Pour le retour MEFISTO c'est l'ENFER! Impossible de joindre au téléphone, impossible d'obtenir un bon de retour. A déconseiller
God aften
Vi kom i prime time lÞrdag aften. Personalet var der fra vi trådte ind af dÞren. SÞde, venlig og tog sig tid til at prÊsentere hver ret og drikkevare.
Maden smagte fantastisk og i passende stÞrrelser . Vi fik menuen. Gode vine .
Lokalet er hyggeligt. Ã
rsagen til 4 stjerne er : vores placering . Vi sad ved et 2 mands bord lige ved siden af kasse apparat. Så der var var meget uro omkring os. Og det var også der tjenerne kom ud med deres mad.
Vi kommer gerne igen : nÊste gang vil vi i kommentar feltet skive at vi Þnsker at sidder ved vinduet .
Smagsoplevelse med atmosfÊre og fantastisk service
Den helt rigtige Ã
Pizzaerne er helt i top i smag og i en kreativ fortolkning. Service af smilende og opmÊrksom personale klar til at give en god oplevelse.
Vi kommer klart igen!
SkÞn restaurant i afslappet atmosfÊre
SkÞn restaurant i afslappet atmosfÊre.
SÞde og opmÊrksomme tjenere og en kok der leverede fantastiske og smukke smagsoplevelser på stribe. Vi vil helt sikkert komme igen.
En ovenud fantastisk oplevelse!
En ovenud fantastisk oplevelse!
LÊkkert og veltilberedt mad, hvor oplevelsen af gode råvarer tilfredsstiller alle sanser.
Trods fuld booket restaurant, var servicen i top⊠på intet tidspunkt fÞlte vi os overladt til os selv.
Min stÞrste og varmeste anbefaling :-)
TÞrre fiskefileter hos fiskespecialisten
I dag besÞgte vi for fÞrste gang Mefistos nye restaurantlokaler.
Hyggelig indretning i stil med de gamle kÞbenhavnske smÞrrebrÞdsbevÊrtninger, der gav en god stemning, dog synes jeg, at de vinrÞde flÞjlsgardiner foran vinduerne trak kraftigt ned.
Vi fik et stykke smÞrrebrÞd med to små pankopanerede fiskefileter, mayonnaise og rejer. De var desvÊrre så tynde og tÞrstegte, at man kun kunne smage paneringen...hvorfor man bruger panko overalt nu, fatter jeg ikke, det er jo fisken, der skal spille hovedrollen, ikke paneringen. Til 158 kr var den da også betalt, må man sige, de små fileter taget i betragtning.
Op trak en god alkoholfri hvedeÞl fra Mikkeler, den var fantastisk.
Servicen var i orden, men vi gik skuffet derfra, og det er ellers mit yndlingsfrokoststed i Aarhus, fordi man altid har et stort udvalg af klassiske fiskeretter til frokost. Men hvis man ikke lÊngere kan stege en almindelig fiskefilet, hvordan er kvaliteten så på resten af retterne på menukortet?
VÊr sÞde at få rettet op på det, så kommer vi igen og nyder de fine nye lokaler og den sÊdvanligvis gode mad :)
âââââ
âââââ
Jeg havde en meget skuffende oplevelse på Mefistos pizzabar i Aarhus. Servicen var desvÊrre under al kritik.
Vi ventede lÊnge bare på at få lov at bestille og måtte flere gange selv gå op og bede om at få en tjener ned til bordet. Det tog 45 minutter, fÞr vi fik de fÞrste drikkevarer, og maden kom fÞrst efter halvanden time. Vi forsÞgte at bestille flere drikkevarer undervejs, men da vi ikke kunne få fat i en tjener, måtte vi selv i baren. Alligevel blev det vi havde bestilt glemt, så vi måtte rykke for det igen. Oven i det måtte vi efter et kvarter lave vores madbestilling om, fordi den ikke var tastet korrekt ind i systemet. Imens kunne vi se, at andre gÊster, som kom samtidig med os, både fik deres mad og var fÊrdige lÊnge fÞr os.
Det positive er, at Þllene var gode, og pizzaerne smagte fint â men de blegnede desvÊrre fuldstÊndig i forhold til den dÃ¥rlige service og den lange ventetid.
Alt i alt en rigtig frustrerende oplevelse, som jeg ikke har lyst til at gentage.
Studentergilde
Så gjorde Lars og hans personale det igen. Vi fik for 5 år siden mad fra dem hvor det var helt i top. Så da vores datter skulle holde studentergilde bestilte vi studentermenuen med et par tilfÞjelser.
Vi bÞjer os i stÞvet, hvilket vores gÊster også gjorde, maden var fantastisk, så 5 store stjerner herfra
LÊkker mad og dejligt sted
Vi havde en god oplevelse hos Mefisto Restaurant & Gårdhave. Personalet var sÞde og gav service fra start til slut. Maden var lavet af gode råvarer og smagte helt fantastisk, isÊr den fÊrÞske laks, som var en sand fornÞjelse. Stedet er mega hyggeligt og der var roligt og ingen stÞj, da vi var der, hvilket gjorde oplevelsen endnu bedre. Kan varmt anbefales!
VadehavsÞsters er ikke LimfjordsÞsters
PÃ¥ Mefistos menu kort under overskriften "Ãsters" finder man "Danske fra Limfjorden" og da de er dyrere end "Franske fine de claire" bestiller man dem i den tro, at det er de gode, danske, runde limfjordsÞsters. Det er imidlertid en stillehavsskal og senere fik jeg ogsÃ¥ vist fustagen med pÃ¥skriften "Vadehavs Ãsters". Det kan da godt vÊre, at de har vÊret transporteret via Limfjorden, men merprisen er de ikke vÊrd, sÃ¥ pas pÃ¥, hvis du er en gammeldags kender af LimfjordsÞsters. At skrive "Ãsters fra Limfjorden" er rent bondefangeri.
DÃ¥rlig service, god mad
Maden var god, men der var ikke rigtig noget service. Det var svÊrt at få tjenernes opmÊrksomhed. Vi sad og ventede på at få fjernet vores tallerkner, som var fyld med hummerskaller. Det var irriterende at skulle sidde så lang tid ved et bord fyldt med skaldyrsaffald. Ingen bord omkring har fået deres beskidte tallerkner fjernet, men flere tjener har gået frem og tilbage mange gange uden at have noget i hÊnderne. Vi ville have bestilt dessert, men det blev for frustrerende at vente i så lang tid med beskidte tallerkner, så vi blev nÞdt til at gå op til baren for at betale. Det var virkelig umuligt at få fat i en tjener. Kan ikke anbefale, hvis man gerne vil have lidt mere end bare maden.
Perfekt Brunch!
Perfekt Brunch!
Jeg fik brunch på Mefisto Restaurant & Gårdhave i fÞdselsdags gave og vi havde en rigtig god oplevelse med det.
God mad, god service ... Ja, så enkelt og klart var det og kommer gerne igen.
Og de kom flag på bordet :-)
"Musak" ÞdelÊgger atmosfÊren - også her
Mad: Dagens tre retters menu, 498-. Rimelig pris; maden på det jÊvne. Min kones mad er absolut meget bedre.
Betjening: UdmÊrket; måske lidt ydmyghed over for kunderne ville klÊde tjeneren. (PS! Måske et generelt problem med nogle unge mandlige tjenere).
Omgivelser: Lokalet er alt for småt til oven i kÞbet så mange aldeles små borde og den valgte vÊgudsmykning er absolut intetsigende. Belysningen er helt til hest.
AtmosfÊre: Baggrunds "musak" hÞrer ikke hjemme på nogen restaurant- helt forfejlet. VÊr så venlig at lytte til kunderne.
Priser: for den billigste flaske vin ca. 500 kr. Vi valgte en Tysk Weissburgunder til 628 kr, som var aldeles dejlig.
Om vi kommer igen: nÊppe.
God mad og meget venligt personale,
Takker for en virkelig dejlig aften . Personalet var venlige og omhyggelige med at spÞrge ind til allergener. Fik hjÊlp til at komme ind i restauranten da jeg er gangbesvÊret og bruger rollator.
Maden i top . Kommer igen.
Calidad de los zapatos son muy buenos
Calidad de los zapatos son muy buenos, pero tardan mucho en mandar los zapatos casi un mes.
Eso no es normal.
Super oplevelse. Holdte mit jubilÊum for 28 kollegaerâŠ
Holdte mit jubilÊum for 28 kollegaer inde på Mefisto, og fik mad, service og vine i Verdensklasse. Deres sommelier Mads ved hvad han har med at gÞre, og deres service er super. Mit favorit "go to place" i Aarhus.
Madforgiftning
Stedet har en god atmosfÊre og en rigtig behagelig betjening.
Dog bliver det, som jeg vil huske Mefisto for, den vÊrste madforgiftning jeg i mit liv har oplevet.
Hold jer fra blåmuslingerne.
Madforgiftning!!
Egentlig et rigtig fint sted, men deres forret med blåmuslinger, gav en slem madforgiftning!!!!
Ãdelagt juleaften
Vi bestilte bord på Mefisto til juleaften da vi er på ferie i Aarhus. Ve bestilte d.30 august for at vÊre sikre på at få et bord. Mefisto ringede d.17 december og sagde der havde vÊret en fejl og vores booking er aflyst fordi de har slet ikke åbent juleaften. 7 dage fÞr juleaften står vi uden et sted at spise. Jeg fik en undskyldning men ikke så meget som et tilbud om en gratis drink en anden gang. Vi kan nu sidde på vores hotel juleaften og spise ostemadder fordi alt i byen er udsolgt.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ