レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkeligt hyggeligt sted, god mad og venlig betjening. Havde kÞbt middagen som en del af et hotelophold. DesvÊrre havde tjeneren ikke styr pÃ¥ aftalen med hotellet og krÊvede derfor dobbeltbetaling, fo... もっず芋る

Only stayed one night at The Bournemouth Carlton Hotel. Positives...friendly,helpful staff in all departments, large quiet room, comfortable bed, nice linen. Negatives...tired interior in need of re... もっず芋る

DÃ¥rligste oplevelse. Vi havde booket et ophold pÃ¥ hotel Oasis med tilhÞrende menu fra Carlton. Vi blev placeret “under” baren, med meget lidt plads. Forretten var god. Hovederetten som var bÞf bearn... もっず芋る

䌁業情報

2.1

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

48件のレビュヌ

Virkeligt hyggeligt sted, men dårlig afslutning

Virkeligt hyggeligt sted, god mad og venlig betjening. Havde kÞbt middagen som en del af et hotelophold. DesvÊrre havde tjeneren ikke styr på aftalen med hotellet og krÊvede derfor dobbeltbetaling, for noget der allerede var afregnet, og det Þdelagde en ellers god oplevelse. Jeg prÞvede at forklare, at det var en fejl, men det blev overhÞrt. Hotellet har dog lovet at lÞse problemet, men det burde restauranten have haft styr på. 3 stjerner da alt andet fungerede.

2026幎1月2日

“Pighvar WienerbrÞd “
 wft

Vi bestilte fisk, “Turbot” bedre kendt som pighvar
. Klassisk fransk brasserie, det kunne ikke gÃ¥ galt., tÞrt og kedeligt, ingen smag. Manglende hummmerbisque som i den klassiske version 🙈 jeg har sjÊldent oplevet noget vÊrre
 pas pÃ¥ hvad i bestiller det var aldrig sket i gamle dage, ikke i Jan Rodes

2025幎12月18日

vi kommer ind ca kl 16:55

vi kommer ind ca kl 16:55, tjeneren spÞrge om vi skal spise , og vi siger ja til.
Han siger kÞkkenet er fÞrst åbent ca kl 16:00 eller 17:00
Jeg siger det er ok , vi drikker fÞrst og vi venter indtil kÞkkenet åbner og han siger at han skal bruge bordet igen kl 19:00.

Jeg siger det er ok for os .

Kl 17:00 giver , giver jeg tegn til tjeneren at vi er klar til bestille og sÃ¥ siger tjeneren igen “ desvÊrre , jeg har fÃ¥et besked at , kÞkken Ã¥bner fÞrst kl 17:30 og jeg skal ogsÃ¥ brug bordet om en halv time , ellers er jeg nÞd til at flytte jer til et andet bord”

Så bliver jeg lidt irriteret at efter en time vi ventede til at bestille mad , så får vi det melding fra tjeneren .

Derfor genfortÊller det ,han fortalte os til starte med ang kÞkkenet og bordet, derfor er du nÞd til at give os et bord !

Og så kommer der en anden tjener og siger til ham den anden , at det er ok og vi kan blive siddende .

Og så bestiller vi and og så den her gang kommer tjeneren tilbage igen og siger , desvÊrre anden er ikke klar og I bliver nÞd til at bestille noget andet fra menuen!!

Efter 1 1/2 time hvor vi ventede for det forbande mad !!!!

Derfor får jeg nok og siger “ det er lige meget og vi skal bare betale for vores drik” og så går vi uden at spist noget .

Som om de gad slet ikke have os der

Virkligt nederen og uprofessionelle Og det fÞles at deres opfÞrelse var meget rasistisk !

2025幎11月6日

Dårlig dårlig service

Dårlig dårlig service

Man kan ikke sige man lukker, ingen borde har ledige, og vÊre sÃ¥ ubehÞvlet
 NÃ¥r klokken er 00.00, og en anden tjener siger de lukket 01.30
 masser af ledige borde og stole.. Vi havde endda fundet et bord med 6 stole, 4 ledige, og de 2 ved bordet gav grÞnt lys for vi mÃ¥tte sidde der, men blev smidt vÊk ..

Der er intet godt ved det sted, kun uforskammethed

Det ender med at ÞdelÊgge jeres forretning!

2025幎9月6日
自発的なレビュヌ

Advarsel: kom ikke med baby eller bÞrn

Jeg gik ind på Carlton i dag for at spise en frokost som enlig mor med min baby i sin vogn. Vi bliver mÞdt med en dÞr i hovedet stort set idet vi forsÞger at trÊde ind ad restauranten, tjeneren ser dette men hjÊlper os ikke ind. Vi bliver derefter mÞdt med en slags arrogant attitude hvor det fÞles som om vores eksistens er et irritationsmoment for restaurationen. Det er min holdning at dette skyldes min baby, da de godt kunne finde den gode service frem til de resterende gÊster uden bÞrn.

Vi bliver sat til bords. Min baby lå og skulle sove i sin vogn, den ene tjener efter den anden knalder ind i vores vogn gentagende gange, hvori min sovende sÞn ligger. Ingen undskyldning kommer der. Det skal siges at vognen absolut ikke står til hindring for nogle af de Þvrige gÊster. SelvfÞlgelig ender det med at min sÞn vågner af dette.

Der er en hel anden tjener, der nÊvner (i åben forum og nÊrmest ud i luften) at vi må flytte os lidt og normalt er det slet ikke tilladt at have en klapvogn med ind. Dette er en forbipasserende kommentar som var absolut unÞdvendig og sagt nÊrmest til min ryg. Velkommen til.

Derudover sad jeg desvÊrre tÊt ved baren hvor der ofte stod et par tjenere og snakkede lÞst, og dette kunne hÞres. Hvad man ikke skulle lÊgge Þre til af “f’ing” “fanme” “kraftedme”. Dybt uprofessionelt af et sted man ellers bÞr opleve som high end.

Generelt en Þv oplevelse. Jeg kommer aldrig igen med mit barn og jeg vil bestemt ikke anbefale stedet til nogen.

Maden var middelmådig.

2024幎12月3日

The Carlton hotel

The Carlton hotel, Great Yarmouth
I have stayed at this hotel many times over the the last 20 years, but oh my how things have changed!!!
Arrived at check in only to be told there is no alcohol served at the bar!
There is also no evening entertainment although we were told on booking last year that there was!
The breakfast was awful and dried up! And whoever heard of an English breakfast with no bacon or pork sausage?
The evening meals were also awful..
There was no bread rolls with the soup (run out!)
One morning no orange or apple juice (run out!)
Asked for a coffee in the bar (machine is broken!)
I honestly felt sorry for the staff, Marie on reception was amazing, as was Jess in the dining room! I don’t know how they managed to keep smiling!!!
WE WILL DEFINITELY NOT BE GOING BACK!!!

2024幎9月6日

TrÊls afslutning på fÞdselsdag

Min kÊreste, min mor og jeg skulle holde min fÞdselsdag på Carlton d. 21/08/24. Vi har fejret min fÞdselsdag der to gange fÞr, og det har begge gange vÊret en rigtig god oplevelse. Det var det desvÊrre ikke denne gang. Fra det Þjeblik vi kommer ind af dÞren, virker den mandlige tjener irriteret over vores tilstedevÊrelse og er utrolig arrogant. Han vil knap nok se på os eller tale til os. Da vi får vores mad, går han med det samme, uden at prÊsentere maden. Vi taget kontakt til den kvindelige tjener, som derefter betjener os. Hun er venlig og imÞdekommende. Da vi forlader Carlton og siger farvel, svare han os ikke og han vil ikke engang se på os. Det var en meget ubehagelig oplevelse, og en rigtig trÊls måde at afslutte sin fÞdselsdag på. Vi har vÊret flere gange på Carlton fÞr i tiden, og personalet har altid vÊret sÞde og imÞdekommende. Derfor gÞr det mig ked af, at det ikke var sådan denne gang. Mvh Kristoffer

2024幎8月21日

Fik pariserbÞf

Fik pariserbÞf, den var kold ved serveringen. Dette klarer man ved at smide den i ovnen, Êg som var ovenpå, blev til stegt Êg, som skulle skrabes af. Resultatet af en bÞf, der bliver ekstra stegt i ovn er ikke god. Det er ikke valuta for pengene

2024幎6月4日

UhÞflig og arrogant

Stedet sÃ¥ meget hyggeligt ud, men virkelig dÃ¥rlig betjening, uhÞflig og arrogant tjener. Maden var heller ikke god. Blev mÞdt af en tjener som virkede meget sur, adspurgt om vi mÃ¥tte finde et bord, fik vi et kontant nej - han var ved at tÊnde for terrasse varmere og vÊrdigede os ikke et blik! Vi mÃ¥tte selv finde en anden der kunne hjÊlpe. Vi fik tatar, serveret med en lille tallerken, med udefinerbar salat, revet ost og tÞrt brÞd. En kedelig og dyr affÊre 😔 Pommes frites var super gode - det bedste ved det besÞg. Kan ikke anbefales

2024幎5月2日

Konfirmation

Meget hyggelige rammer til konfirmationsfest. Yderst kompetent, opmÊrksomme, og venligt personale. Velsmagende mad i rigelige mÊngder.
Kan kun anbefale dette sted til selskab.

2024幎4月20日
自発的なレビュヌ

Only stayed one night at The

Negatives...tired interior in need of refurbishment, small indoor pool with lots of screaming children next to the jacuzzi which was for adults only but so noisy next to the indoor pool- not the relaxing experience I was hoping for! Gym OK but very small and limited equipment.

2023幎7月13日

Frokost i Januar

Var tilbage i Januar inde og spise på Carlton.
Vi bestilte “Plat du jour” hvilke var helt vildt lÊkkert.

Servicen var i total topklasse, tjenerne var opmÊrksomme og var virkelig sÞde!

Vi kommer helt sikkert igen!

2023幎1月24日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ