レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Finger weg von diesem VerkÀufer! Ich habe nach der Inbetriebnahme Bilder und Videos der Dokumentation des defekten Artikels gemacht und mehrfach versucht einen Kontakt aufzunehmen. Weder ÃŒber die E-Ma... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

De levertijden zijn misleidend op de website van Megapool, overal moet jezelf achteraan , Ik heb langer dan 1 Maand gewacht op mijn wasmachine ,niets heb ik gehoord van ze uit zichzelf ,telkens wanne... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Fornuis half maart besteld en betaald via internet. Kreeg bevestigingsmail met voorsteldatum voor uitlevering. Op de dag van uitlevering kreeg ik alleen een stekker en de bezorger wist niks van een fo... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Het apparaat doet niet wat het belooft. Mijn haren zijn hartstikke statisch! Rowenta pakt het wel goed op want het apparaat is inmiddels wel op weg terug naar de fabriek! Jammer want nu ben ik m dus m... もっず芋る

䌁業情報

1. テレビ販売店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

TV, Audio, Huishouden, etcetera...

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Finger weg

Finger weg von diesem VerkÀufer! Ich habe nach der Inbetriebnahme Bilder und Videos der Dokumentation des defekten Artikels gemacht und mehrfach versucht einen Kontakt aufzunehmen. Weder Ìber die E-Mail noch Ìber das Reklamation Dokument gibt es hier eine Möglichkeit, mit jemand von der Firma Kontakt aufzunehmen.

2026幎7月2日

makkelijk bestellen, snelle levering

He, ik heb laatst online een tv gekocht bij Megapool. Binnen 5 minuten had ik hem besteld en betaald. ik kon hem thuis of in de buurt bij een afleverpunt laten leveren. omdat ik overdag altijd werk is dat wel zo handig.
na twee dagen heb ik hem al op kunnen halen. ben er super blij mee. Geen stress in de winkel enzo. groetjes , ik ga nog even genieten van het beeld.

2015幎10月17日

Krachtige stofzuiger

Dit is de tweede keer dat ik deze stofzuiger heb aangeschaft. De eerste moest ik helaas wegens de scheiding achterlaten. Ben nog steeds erg tevreden over de zuigkracht. De motor is vrij stil en hij zwenkt heel licht. Niet te hard achter je aan trekken want dan knalt ie tegen je enkels. Als ik de borstel niet gebruik op de gladde vloer zuigt ie vacuum op de vloer. Zo krachtig is de motor. Prijs en kwaliteit verhouding is goed n balans.

2015幎9月20日

een super apparaat

Het apparaat werkt uitstekend.

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat van de producten.

De enige minpunten:

Aan de hoge kant en daardoor moeilijker op te slaan.
Snoer is aan de korte kant waardoor je hem dicht bij een stopcontact moet plaatsen.

2015幎8月16日
5぀星のうち5の評䟡

Eerlijk, betrouwbaar, snel en de laagste prijs!!!

Ik ben bijzonder tevreden over Megapool!

Ik had er nog nooit eerder besteld maar kwam deze site bij de vergelijkingssites tegen en kwam als beste uit de test.

Ik was op zoek naar een voordelige maar toch betrouwbare en degelijke broodrooster voor mijn dochter die sinds kort studeert in Breda.

Aangezien ze bijna jarig was, wilde ik zo snel mogelijk een goed apparaat bestellen tegen een zo laag mogelijke prijs.

Bij veel andere aanbieders was de prijs wel lager maar kwam er zo'n groot bedrag aan verzendkosten bij, dat het totaal bedrag veel hoger lag.

Bij Megapool dus niet, echt super!!!

Mijn dochter is er erg blij mee en de volgende keer ga ik zeker weer bij Megapool bestellen!!

2015幎3月4日
5぀星のうち4の評䟡

Aanrader

Goede prijs, makkelijke online afhandeling en snelle levering. Product (elektrische luchtontvochtiger) kwam in eigen productverpakking, zonder nog extra verpakking eromheen. Doos was een beetje gedeukt, maar het product zelf had geen mankementen verder.
Mocht ik weer iets nodig hebben, dan zal ik zeker opnieuw Megapool overwegen.

2015幎3月1日

Megapool.nl

Hallo.

Wij hebben vroeger ook een megapool bij ons in de buurt gehad in leeuwarden.
Waar ik vaste klant was .nu weer gevonden via internet.
Wat besteld en de dag erna keurig bij ons thuis bezorgt.
Ik heb megapool.nl toe gevoegd aan mijn favorieten .
Als we weer wat nodig hebben is megapool.nl een AANRADER.

Groeten anton uit leeuwarden

2015幎1月23日

Prima service: aanrader

Bij Megapool gekocht vanwege prettig lage prijs. Maar ook service was prettig: aardige bezorgers, wasmachine 2 trappen op geen probleem, ze hebben de zaak snel aangesloten en gecheckt om te zien of alles werkt. Verpakkingmateriaal en oude wasmachine worden opgeruimd en meegenomen. Enige verbeterpuntje: tijdvenster voor levering ("morgen tussen 9 en 14 uur") is wel erg groot - alhoewel je op de dag zelf kunt bellen voor preciezer tijdstip.
Al met al een aanrader.

2015幎1月16日
5぀星のうち4の評䟡

prima

korte wachttijd, snelle en goede hulp bij mijn vraag en snelle levering, de volgende dag het product al in huis!

2015幎1月16日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス