Melange de Luxe レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

De har et af de bedste udvalg af kvalitetstÞj og accessories, som ellers kun fÃ¥es i udlandet. Stor anbefaling herfra. ✹✹✹✹✹

Fyndade vÀrldens finaste klÀnningar pÃ¥ rean! Jag Àr sÃ¥ nöjd och leveransen till Sverige var supersnabb! Dessutom fick jag en liten gÃ¥va pÃ¥ köpet :) Jag kommer definitivt att bestÀlla frÃ¥n Melange de L... もっず芋る

Fantastisk butik med vidunderligt tÞj. Samtidig et engageret og vedkommende personale/ ejere I min sidste pakke modtog jeg en fin lille gave ...bestÃ¥ende af et par fine Þreringe. Jeg kan kun varmt... もっず芋る

Havde jeg kunne nÞjes med nul stjerner havde de fÃ¥et det! Helt urimelig behandling i dag af en arrogant ekspedient/ejer. Jeg har den sÞndag den 25/8 lagt en ordre, fortryder skriver med ejer og f... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

Please klik at the link https://www.youtube.com/watch?v=fVUczamJxIs We also have that kind of security so beware. You may come in but not out!

優良

通垞24時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

Magen til ubehÞvlet og dÃ¥rlig service

Magen til ubehÞvlet og dårlig service skal man lede lÊnge efter...

2018幎10月3日
Melange de Luxe ロゎ

Melange de Luxe からの回答

UseriÞs anmeldelse vi overhoved ikke kan eller vil forholde os til.
Vi har forsÞgt at kontakte anmelder for at få en uddybning, uden held.

Vi har gjort indsigelse mod anmeldelsen og bedt om en uddybelse, men det kan Trustpilot ikke hjÊlpe med. Vi kan ikke få hverken dokumation eller brugernavn for bevis at brugeren har haft et reel kÞb hos os.
Dvs alle og enhver kan anmelde os "som vinden blÊser" -OGSÅ selvom de ikke har handlet, givet en grundig beskrivelse af deres oplevelse eller haft kontakt med os!

Trustpilot er kommet med et tilbud da vi gjorde indsigelse. De sagde de godt er klar over 90% af anmeldelserne er negative når deres brugere anmelder, men vi kan fra 1000kr om måneden blive aktiveret så de der handler online får et automatisk link de kan vurdere os på, så vi får flere positive anmeldelser.....

Det er på grÊnsen til gidselstagning.

UseriÞst!

Service i topklasse!

Jeg har kun haft gode oplevelser hos Melange de Luxe, og kan varmt anbefale denne butik til alle! Det er altid en skÞn oplevelse at komme forbi - service er virkelig god og der er så mange fine ting.
For kort tid siden kÞbte jeg et par bukser fra Closed, som jeg senere opdagede havde en fejl. Det var intet problem at lave en reklamation, og ejeren var utrolig sÞd og forstående :-) Fik både tilbudt pengene retur eller tilgodebevis. Det er netop hvad jeg forbinder med god service, og udover det har jeg sjÊldent mÞdt så venlig og personlig betjening som hos Melange de Luxe.

2018幎3月4日

Verdens bedste service

Verdens bedste service og med det skÞnneste cool interiÞr. Altid hjÊlpsom betjening bedre fås ikke. Den eneste butik i Danmark med fingeren på pulsen. Ejeren får de fedeste brands andre ikke har hjem. Hvis du ikke gider ligne alle de andre så er det her du skal gå eller hvis du bare vil have en god oplevelse og fÞlelsen af luxus.

2018幎3月4日

virkelig dårlig service

virkelig dårlig service, kÞber for ca. 6000 kr i butikken, heriblandt en trÞje på udsalg, som jeg selv vurderer er lige lille nok, men indehaveren overbeviser mig om at den er perfekt. Da jeg kommer hjem og prÞver trÞjen er den helt tydeligt for lille, specielt over skulderne så den sidder helt underligt. Jeg tÊnker at indehaveren har et dårligt boldÞje, og medtager den derfor da jeg skal afhente en bestilt vare. Her nÊgter man at tage den retur eller bytte den, da det er en udsalgsvare. Så nu er jeg så ejer af en trÞje til 700 kr. og helt overbevist om at så dårlig service kan jeg ikke risikere en anden gang. Indehaveren gjorde ikke opmÊrksom på at trÞjen ikke kunne byttes eller tages retur da jeg kÞbte den. Jeg har sidenhen modtage kedelige SMS fra indehaveren, der blot bekrÊfter ovenstående dårlige service.

2018幎2月16日
Melange de Luxe ロゎ

Melange de Luxe からの回答

Da du kÞbte trÞjen vidste du det var en udsalgsvarer og vi ikke tog den retur. Din mand stod ved siden af og synes også den var fin til dig.

Du handler en af vores parkaer til 4999,- plus en udsalgstrÞje til 699,-
Du betaler 1000,- i dep for parkaen og 699,- for trÞjen på udsalg. Se sidste 3999,- betales når parkaen er klar til afhentning
Fra du bestiller parkaen går der ca 10-12 hverdage.
Da du skal hente din parka har du udsalgstrÞjen med og vil modregne den i de 3999,- du skylder i rest for din parka.

Vi gÞr en undtagelse og prÞver at finde et andet stykke tÞj på udsalg -men det er heller ikke godt nok.
Du begynder ligeledes med at vi ikke har sat det rigtige foer i din parka og har “snydt”dig.
Derfor du modtager “kedelige sms” med billeder og dokumentation på at det er det rigtige pelsfoer vi har brugt og det er det samme pels foer, som er på demoen i butikken, du bestilte ud fra.

Vi har spillet med helt åbne kort hele vejen igennem.

Mvh

MdL