De har et af de bedste udvalg af kvalitetstÞj og accessories, som ellers kun fÃ¥es i udlandet. Stor anbefaling herfra. âšâšâšâšâš
Fyndade vÀrldens finaste klÀnningar pÃ¥ rean! Jag Àr sÃ¥ nöjd och leveransen till Sverige var supersnabb! Dessutom fick jag en liten gÃ¥va pÃ¥ köpet :) Jag kommer definitivt att bestÀlla frÃ¥n Melange de L... ãã£ãšèŠã
Fantastisk butik med vidunderligt tÞj. Samtidig et engageret og vedkommende personale/ ejere I min sidste pakke modtog jeg en fin lille gave ...bestÃ¥ende af et par fine Þreringe. Jeg kan kun varmt... ãã£ãšèŠã
Havde jeg kunne nÞjes med nul stjerner havde de fÃ¥et det! Helt urimelig behandling i dag af en arrogant ekspedient/ejer. Jeg har den sÞndag den 25/8 lagt en ordre, fortryder skriver med ejer og f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Please klik at the link https://www.youtube.com/watch?v=fVUczamJxIs We also have that kind of security so beware. You may come in but not out!
Dronningens TvÊrgade 28, 1302, KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯
- Mdl@melangedeluxe.dk
- www.melangedeluxe.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Elsker at jeg har "opdaget" Melange deâŠ
Elsker at jeg har "opdaget" Melange de Luxe. Så lÊkkert tÞj, flotte designs, som man ikke ser alle vegne. Fantastisk kundeservice - Êrlig, konstruktiv og ikke leflende. Jeg er fan!
Den lÊkreste butik i KÞbenhavn
Den lÊkreste butik i KÞbenhavn. Indehaveren Chris og hans medarbejdere Clara og Line er sÞde og imÞdekommende. Man fÞler sig hjemme i deres butik. Man skal opleve den.
Har modtaget en skÞn trÞje hurtigt ogâŠ
Har modtaget en skÞn trÞje hurtigt og fint. Super service.
Kender ikke kÞbeloven og kundeservicen er meget flabet
Jeg skulle sende en gave retur, og det gik fint og nemt. Fik en mail med hvad jeg fik retur - men fik ikke min fragt retur.
De var meget uforstående overfor hvorfor jeg skulle have min fragt retur. Det har de aldrig gjort i deres mange år som butik - de burde med deres erfaring kende kÞbeloven/forbrugeraftaleloven.
Da jeg havde forklaret dem om loven, fik jeg resten af mine penge tilbage - og et flabet svar om, at det var "middle class problems", at jeg, retmÊssigt, ville have alle mine penge retur.
SÃ¥ blev jeg lige placeret der... Og som om jeg bare skulle lade en "upper class" virksomhed beholde mine penge.
De får 1 stjerner for i det mindste, at give mig pengene retur.
EDIT 1 efter svar fra Melange:
Jeg ville ikke have givet en kundeservice-anmeldelse, men jeg tÊnkte over, at så flabet et svar med, at jeg havde "middle class problems" og det at I kun fÞlger kÞbeloven, hvis man minder jer om det - det fik mig til at anmelde jer alligevel.
EDIT 2 efter endnu et svar fra Melange:
I graver da hullet dybere og dybere.
Det kan man tydeligt se og hÞre på den måde I svarer kunderne.
Kundeservice, not so much...

Super service - pragtfuld butik
Jeg handler (nÊsten) aldrig på nettet så denne bedÞmmelse er for den super gode og personlige service I altid giver i Jeres dejlige butik. Fede mÊrker og stylings - glÊder mig allerede til nÊste besÞg
God og hurtig service
De lÊkreste styles, mÊrker og god service.
Altid hurtige og hjÊlpsomme på Instagram.
Har senest kÞbt et par super lÊkre jeans, der viste sig at vÊre syet skÊvt i det ene ben. Hurtig respons og kontakt med leverandÞr der på baggrund af billede og beskrivelse har sendt et nyt par.
Jeg glÊder mig til at modtage dem og vender snart tilbage efter flere lÊkkerier fra en skÞn butik.
Tak for virkelig god service.
Very fast delivery and kind service!
Very fast delivery and kind service!
Ordered a Lala Berlin Bikini online and I'm very happy about it.
Elendig og arrogant kundeservice
Om muligt så skulle der gives et rungende 0 stjerner.
Modtager strik og efter 1 dags brug går den op i det ene Êrme og billeder og henvendelse ryger afsted samme dag.
FÞrst skal min henvendelse via deres leverandÞr, hvilket i sig selv er crazy, nu handler jeg jo med dem og ikke deres leverandÞr. LeverandÞren vurderer sÃ¥ - via dette billede - at jeg som minimum mÃ¥ haâ hÊngt fast et sted, da de tjekker deres tÞj inden afsendelse - og pÃ¥ baggrund af dette afviser butikken min reklamation. Jeg har overhovedet ikke hÊngt fast nogen steder! Jeg har brugt strik en dag og opdager om aftenen, at den gÃ¥r op.
Det er sku da det nemmeste i verden og blot afvise med formodningen om, at man har hÊngt fast! Har aldrig hÞrt noget så vanvittigt. Hvordan hÊnger man fast i strikken Aller yderst på Êrmet?
Det er den mest arrogante facon, tror aldrig jeg har oplevet noget tilsvarende.
Når nu tilgangen til deres kunder er som her opleves, så bÞrstes denne anmeldelse ganske sikkert nemt af - for han er så fuldstÊndig ligeglad - men opråb til potentielle nye kunde el. Tilbagevendende - stay away - når man så let som ingenting afviser en reklamation, som er så indlysende, så er der sku nok ikke noget som kommer igennem.
Hvis man lÊser de dårlige anmeldelser, som kan lÊses her, så ses det tydeligt, at tilgangen er den samme. Dårlig stil!
... og ikke så overraskende, som kom der er glat svar tilbage. Bluse er brugt sammen med lÞse bukser - så go figure - jeres afvisning giver stadig ingen mening. Som min. - når jeres kunde ikke bor i nÊrheden - skulle I have bedt om at få den fremsendt til nÊrmere gennemsyn.

Melange de Luxe ããã®åç
God service til online koeb
Jeg bor i udlandet, men koeber stadig gerne toej hos MdL. Pandemien goer, at jeg ikke kan komme til Kbh og proeve og koebe, som jeg ellers har gjort. De har via deres chat og sms vaeret saa gode til at hjaelpe mig med at finde den rigtige stoerrelse og jeg har hver gang modtage ordrene hurtigt.
Tak for jeres gode service!
Rodet og dyr returproces
Ãv! Rodet returproces. Man skal fÞrst finde sin mail med ordrenummer, sÃ¥ skal man skrive en mail om at varen returneres. Derefter ned til GLS og fÃ¥ servicemedarbejder til at taste den rette adresse. Og sÃ¥ 60kr for returporto. Alle de webshops, som jeg bruger har en helt vildt nem returproces, med returlabel (gratis selvfÞlgelig) i pakken. Det er synd for butikkens udvalg er ellers fint. Mvh

Ufleksibel og arrogant kundeservice
Jeg fik en flot fÞdselsdagsgave af min kÊreste d. 4. maj 2020 - en poncho fra missoni. Hun havde, i disse coronatider - bestilt i god tid og modtaget pakken d. 24. april. IfÞlge kÞbeloven har man 14 dages returret. Dvs. at vi skulle have henvendt os inden d. 8. maj (som var st.bededag). Reelt d. 7. maj 2020 - 13 dage efter modtagelsen, hvis vi Þnskede at returnere.
Jeg fik som sagt gaven d. 4. maj 2020 og havde reelt 3 dage til at beslutte om jeg ville beholde gaven. Jeg har lÊnge set på en kjole hos Melange de Luxe, som jeg gerne ville prÞve inden jeg besluttede mig for at beholde den dyre poncho som jeg har fået i gave. Vi kontakter Melange de Luxe mandag d. 11. maj 2020 pr. telefon - for at hÞre om jeg kan komme forbi og prÞve kjolen på fredag (bor i Aalborg). Det kunne ikke lade sig gÞre. "Det var kÞbeloven". "De kunne ikke gÞre undtagelser". "Der er så mange dårlige undskyldninger mv".!! En dag over! Og endda en helligdag. Og der er ikke tale om, at jeg vil have penge retur eller lign. Blot muligheden for at prÞve den kjole jeg har set på. Jeg skriver ligeledes en mail hvor jeg forhÞrer mig om, om vi kan finde en vej i det her sammen.
Jeg har aldrig oplevet så ufleksibel en betjening. Og så "glat" og ligeglad respons.
Og ja, I har helt klart kÞbeloven på jeres side. Men måske ikke kunderne...
Hvis jeg var butiksejer ville jeg nok gå mest op i det sidste...

Melange de Luxe ããã®åç
Hurtig levering og fedt sortiment
Fed webshop med et lÊkkert sortiment, hurtig levering og smuk indpakning!!
SkÞnneste butik med den fedeste stil
SkÞnneste butik med den fedeste stil. Endelig man ikke behÞver tage til udlandet for at shoppe ! Sublim service og de mest cool mÊrker ! Love it
Hurtig levering
Hurtig levering, smuk indpakning med en lille overraskelse i og min jakke var lige som den skulle vÊre!
Vackra plagg och supersnabb leverans!
Fyndade vÀrldens finaste klÀnningar på rean! Jag Àr så nöjd och leveransen till Sverige var supersnabb! Dessutom fick jag en liten gåva på köpet :) Jag kommer definitivt att bestÀlla från Melange de Luxe igen. Super!
Har tidligere kÞbt den finesteâŠ
Har tidligere kÞbt den fineste blazer-jakke og har netop bestilt en supersmuk kimono som er forudbetalt. Får e-mail om at min kimono er i butikken nu- og glÊder mig til at hente den. Super fin butik, service og korrespondance.Kan kun anbefale Melange de Luxe *****
Hurtig levering,fin indpakning
Super hurtig levering, lÊkkert tÞj...ð¥ð
Thank you
Thank you for sending the lovely coat so quickly, and for adding the little extra hat!
Alt perfekt...lÊkre vare...hurtigâŠ
Alt perfekt...lÊkre vare...hurtig levering :)
Jeg har modtaget min pakke 1 1/2 dagâŠ
Jeg har modtaget min pakke 1 1/2 dag efter bestilling. Det hele fungere bare helt fantastisk. ððð