Melange de Luxe レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

De har et af de bedste udvalg af kvalitetstÞj og accessories, som ellers kun fÃ¥es i udlandet. Stor anbefaling herfra. ✹✹✹✹✹

Fyndade vÀrldens finaste klÀnningar pÃ¥ rean! Jag Àr sÃ¥ nöjd och leveransen till Sverige var supersnabb! Dessutom fick jag en liten gÃ¥va pÃ¥ köpet :) Jag kommer definitivt att bestÀlla frÃ¥n Melange de L... もっず芋る

Fantastisk butik med vidunderligt tÞj. Samtidig et engageret og vedkommende personale/ ejere I min sidste pakke modtog jeg en fin lille gave ...bestÃ¥ende af et par fine Þreringe. Jeg kan kun varmt... もっず芋る

Havde jeg kunne nÞjes med nul stjerner havde de fÃ¥et det! Helt urimelig behandling i dag af en arrogant ekspedient/ejer. Jeg har den sÞndag den 25/8 lagt en ordre, fortryder skriver med ejer og f... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

Please klik at the link https://www.youtube.com/watch?v=fVUczamJxIs We also have that kind of security so beware. You may come in but not out!

優良

通垞24時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

Kender ikke kÞbeloven og kundeservicen er meget flabet

Jeg skulle sende en gave retur, og det gik fint og nemt. Fik en mail med hvad jeg fik retur - men fik ikke min fragt retur.
De var meget uforstående overfor hvorfor jeg skulle have min fragt retur. Det har de aldrig gjort i deres mange år som butik - de burde med deres erfaring kende kÞbeloven/forbrugeraftaleloven.

Da jeg havde forklaret dem om loven, fik jeg resten af mine penge tilbage - og et flabet svar om, at det var "middle class problems", at jeg, retmÊssigt, ville have alle mine penge retur.
SÃ¥ blev jeg lige placeret der... Og som om jeg bare skulle lade en "upper class" virksomhed beholde mine penge.
De får 1 stjerner for i det mindste, at give mig pengene retur.

EDIT 1 efter svar fra Melange:
Jeg ville ikke have givet en kundeservice-anmeldelse, men jeg tÊnkte over, at så flabet et svar med, at jeg havde "middle class problems" og det at I kun fÞlger kÞbeloven, hvis man minder jer om det - det fik mig til at anmelde jer alligevel.

EDIT 2 efter endnu et svar fra Melange:
I graver da hullet dybere og dybere.
Det kan man tydeligt se og hÞre på den måde I svarer kunderne.
Kundeservice, not so much...

2021幎1月7日

Hej Martin.

VÊlger at sÊtte en kopi ind af din sidste e-mail du skrev til os:

Tak for det.

Jeg tror bare godt I pludselig kan risikere, at stÞde ind i én, som blev mere stÞdt og gik til Trustpilot, Facebook eller det som er vÊrre.
Det gÞr jeg selvfÞlgelig ikke. Jeg skal ikke gÞre det selvstÊndige liv svÊrere for nogen end det kan vÊre i forvejen.
Men vi bliver nÞdt til, at fÞlge loven :)

——————————————————————————-
Vi fÞlger skam loven og har indtil nyligt haft fri fragt ved kÞb på over 500kr,.
Da vi ikke har ret mange enheder til under 500kr var vi ikke klar over det -da 90% af vores kunder ikke betaler fragt ;-)

Opdatering kl 23.56

FÞrst 2 stjerner og nu 1 stjerne.
Hvis Trustpilot gÞr det muligt at vurdere med halv stjerne eller minus stjerne så husk at opdater.

God dag

Mvh

Super service - pragtfuld butik

Jeg handler (nÊsten) aldrig på nettet så denne bedÞmmelse er for den super gode og personlige service I altid giver i Jeres dejlige butik. Fede mÊrker og stylings - glÊder mig allerede til nÊste besÞg

2020幎11月19日

God og hurtig service

De lÊkreste styles, mÊrker og god service.
Altid hurtige og hjÊlpsomme på Instagram.
Har senest kÞbt et par super lÊkre jeans, der viste sig at vÊre syet skÊvt i det ene ben. Hurtig respons og kontakt med leverandÞr der på baggrund af billede og beskrivelse har sendt et nyt par.
Jeg glÊder mig til at modtage dem og vender snart tilbage efter flere lÊkkerier fra en skÞn butik.
Tak for virkelig god service.

2020幎10月22日

Elendig og arrogant kundeservice

Om muligt så skulle der gives et rungende 0 stjerner.
Modtager strik og efter 1 dags brug går den op i det ene Êrme og billeder og henvendelse ryger afsted samme dag.
FÞrst skal min henvendelse via deres leverandÞr, hvilket i sig selv er crazy, nu handler jeg jo med dem og ikke deres leverandÞr. LeverandÞren vurderer sÃ¥ - via dette billede - at jeg som minimum mÃ¥ ha’ hÊngt fast et sted, da de tjekker deres tÞj inden afsendelse - og pÃ¥ baggrund af dette afviser butikken min reklamation. Jeg har overhovedet ikke hÊngt fast nogen steder! Jeg har brugt strik en dag og opdager om aftenen, at den gÃ¥r op.
Det er sku da det nemmeste i verden og blot afvise med formodningen om, at man har hÊngt fast! Har aldrig hÞrt noget så vanvittigt. Hvordan hÊnger man fast i strikken Aller yderst på Êrmet?
Det er den mest arrogante facon, tror aldrig jeg har oplevet noget tilsvarende.
Når nu tilgangen til deres kunder er som her opleves, så bÞrstes denne anmeldelse ganske sikkert nemt af - for han er så fuldstÊndig ligeglad - men opråb til potentielle nye kunde el. Tilbagevendende - stay away - når man så let som ingenting afviser en reklamation, som er så indlysende, så er der sku nok ikke noget som kommer igennem.
Hvis man lÊser de dårlige anmeldelser, som kan lÊses her, så ses det tydeligt, at tilgangen er den samme. Dårlig stil!

... og ikke så overraskende, som kom der er glat svar tilbage. Bluse er brugt sammen med lÞse bukser - så go figure - jeres afvisning giver stadig ingen mening. Som min. - når jeres kunde ikke bor i nÊrheden - skulle I have bedt om at få den fremsendt til nÊrmere gennemsyn.

2020幎10月10日

Hej Marlene.

Nu har vi solgt tÞj i 11 år og i de 11 år gÞr at vi altså har stor erfaring -også med reklamationer og hvad der er en reklamation og hvad der i dit tilfÊlde ikke er en reklamation.

På det billede du sendte os er det tydeligt at se at Êrmet har hÊngt fast -evt i en lynlås.
Vi sender billede til vores leverandÞr, som også siger det samme, som os. Så vi er enige.
Derfor afviser vi din reklamation.

Vi har faktisk lige haft en anden reklamation ( et par jeans fra Closed) og her fik kunden pengene tilbage fordi produktet ikke var udfÞrt korrekt!

Er der fejl pÃ¥/i produktet vi sÊlger sÃ¥ lÞser vi det. ØdelÊgger I det selv fordi I er uheldige/hensynslÞse sÃ¥ afviser vi.

God aften

Mvh

MdL

God service til online koeb

Jeg bor i udlandet, men koeber stadig gerne toej hos MdL. Pandemien goer, at jeg ikke kan komme til Kbh og proeve og koebe, som jeg ellers har gjort. De har via deres chat og sms vaeret saa gode til at hjaelpe mig med at finde den rigtige stoerrelse og jeg har hver gang modtage ordrene hurtigt.
Tak for jeres gode service!

2020幎9月3日

Rodet og dyr returproces

Øv! Rodet returproces. Man skal fÞrst finde sin mail med ordrenummer, sÃ¥ skal man skrive en mail om at varen returneres. Derefter ned til GLS og fÃ¥ servicemedarbejder til at taste den rette adresse. Og sÃ¥ 60kr for returporto. Alle de webshops, som jeg bruger har en helt vildt nem returproces, med returlabel (gratis selvfÞlgelig) i pakken. Det er synd for butikkens udvalg er ellers fint. Mvh

2020幎7月26日

Hej Christina.

Rodet returproces...... -den har vi dog aldrig hÞrt fÞr (?)

Vi har mange web ordre hver dag og naturligvis også retur.
Derfor skal I self på vedlagte returseddel skrive jeres ordrenummer så vi kan udbetale pengene til den rigtige kunde.

Det står jer frit for at sende retur med hvem I vil.

Vi kan se på adressen det er 2.9 km fra os.
Retur modtages også gerne retur i vores fysiske butik så du kan prÞve en stÞrrelse mindre som du nÊvnte.

Gratis retur kommer vi ikke til at tilbyde.... -eller jo men så skal der handles for et hÞjere belÞb end de 1199,-

Har gennemgået dine andre anmeldelser på Trustpilot og kan se dem du har anmeldt er noget stÞrrere virksomheder end os....... ;-)

God sÞndag

Melange de Luxe

Ufleksibel og arrogant kundeservice

Jeg fik en flot fÞdselsdagsgave af min kÊreste d. 4. maj 2020 - en poncho fra missoni. Hun havde, i disse coronatider - bestilt i god tid og modtaget pakken d. 24. april. IfÞlge kÞbeloven har man 14 dages returret. Dvs. at vi skulle have henvendt os inden d. 8. maj (som var st.bededag). Reelt d. 7. maj 2020 - 13 dage efter modtagelsen, hvis vi Þnskede at returnere.
Jeg fik som sagt gaven d. 4. maj 2020 og havde reelt 3 dage til at beslutte om jeg ville beholde gaven. Jeg har lÊnge set på en kjole hos Melange de Luxe, som jeg gerne ville prÞve inden jeg besluttede mig for at beholde den dyre poncho som jeg har fået i gave. Vi kontakter Melange de Luxe mandag d. 11. maj 2020 pr. telefon - for at hÞre om jeg kan komme forbi og prÞve kjolen på fredag (bor i Aalborg). Det kunne ikke lade sig gÞre. "Det var kÞbeloven". "De kunne ikke gÞre undtagelser". "Der er så mange dårlige undskyldninger mv".!! En dag over! Og endda en helligdag. Og der er ikke tale om, at jeg vil have penge retur eller lign. Blot muligheden for at prÞve den kjole jeg har set på. Jeg skriver ligeledes en mail hvor jeg forhÞrer mig om, om vi kan finde en vej i det her sammen.
Jeg har aldrig oplevet så ufleksibel en betjening. Og så "glat" og ligeglad respons.
Og ja, I har helt klart kÞbeloven på jeres side. Men måske ikke kunderne...
Hvis jeg var butiksejer ville jeg nok gå mest op i det sidste...

2020幎5月12日

Hej Anna.

Handles en varer pÃ¥ vores web er det muligt at “klikke af til gave” ligesom det er muligt at skrive i kommentar hvis det er gave -sÃ¥ tager vi hÞjde for det.
Det gÞr andre kunder og det fungere udemÊrket.

Vi har efter mange gentagende gange med for sent retur/ombyt og diverse undskyldninger valgt at fÞlge kÞbeloven.

Det er 14 dage og det retter vi os efter.

Til din sidste sÊtning kan vi sige at vi har mange glade kunder, som godt kan forstå vi fÞlger de 14 dage og ikke Þnsker at vÊre forlÊnget klÊdeskab i de mere end 14 dage plus den den tid det tager for at varen kommer tilbage igen til os.

MdL

Har tidligere kÞbt den fineste

Har tidligere kÞbt den fineste blazer-jakke og har netop bestilt en supersmuk kimono som er forudbetalt. Får e-mail om at min kimono er i butikken nu- og glÊder mig til at hente den. Super fin butik, service og korrespondance.Kan kun anbefale Melange de Luxe *****

2020幎1月22日