Jeg har hatt en utelukkende positiv opplevelse hos memira. Fra første stund ble jeg møtt med meget god informasjon, og jeg følte meg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen. Kommunikasjonen er i en... もっと見る
企業が回答しました
Hadde linsebytte-operasjon i 2024. Da var det kjempeservice både på første samtale og under selve operasjonen. Så begynte jeg og få problemer med det ene øyet etter et par måneder. Ser en svart... もっと見る
企業が回答しました
Jeg hadde synsbehandling hos Memira, og livskvaliteten min har blitt mye bedre etter operasjonen. Hverdagen min, både på jobb og privat, er blitt enklere og mer komfortabel. Jeg slipper nå å bruke... もっと見る
企業が回答しました
Jeg følte meg svært godt ivaretatt hos Memira og opplevde trygghet gjennom hele prosessen. Før den fysiske forundersøkelsen var jeg usikker på om jeg skulle gå videre med operasjon, men personalet var... もっと見る
当該企業による記述

ノルウェー
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Så begynte jeg og få problemer med det ene øyet etter et par måneder. Ser en svart flekk mitt i synsfeltet.
Fikk med meg masse øyedråper med beskjed om at dette er helt vanlig. Blir dessverre ikke bra av dette.
I brosjyren du får med deg før operasjonen, står det:
"Gratis kontroller i løpet av de 5 første årene".
Ringer og ber om kontroll. Nei det gjelder bare hvis det er noe galt, og det jeg har er helt vanlig, fikk jeg beskjed om av hun som tar telefonen.
Veldig enig med flere her. De skal selge deg dyre operasjoner, men oppfølging er de elendige på. Styr unna Memira.

Memira からの回答
Jeg tok FS-LASIK og ble underkorrigert så jeg ser ikke tydelig etter operajonen. Jeg sa i fra om dette på alle etterkontroller, men så ble jeg bare gaslightet og fortalt at jeg hadde like godt syn som om jeg hadde briller med riktig styrke før operasjonen og at det ikke er noe de fikser. Garanti er bare noe de har på papiret og ikke noe som gjennomføres i praksis. En stor sum rett ut vinduet som er veldig irriterende.

Memira からの回答
Veldig fornøyd etter linsebytte! Har aldri sett bedre og jeg er helt ferdig med linser og briller. Burde gjort dette for mange år siden.

Har gjennomgått en linsebutteoperasjon
Desverre mislykket. Har vært tilbake 4-5 ggr og fått mengder av øydråper med meg hjem. Desverre uten resultat. Ber om å få behandlingen annulert og pengene refundert.

Memira からの回答
Følte meg trygg ,fikk god informasjon og følte meg godt ivaretatt

Memira からの回答
God behandling og god service, helt til man får komplikasjoner og trenger oppfølging etter operasjon. Da blir det ekstra tydelig at Memira driver med salg i større grad enn øyehelse, og man blir ikke verken prioritert eller ivaretatt som pasient.
Ville ikke valgt Memira igjen, til verken øyelaser eller noe annet som har med øynene mine å gjøre.

Memira からの回答
Meget godt mottatt med en god forklaring og oppfølging etter operasjonen.

Memira からの回答
Opplevelsen av Memira har kun vært positiv. Både informasjonen før, underveis og etter operasjonen, og selvfølgelig resultatet.

Memira からの回答
Rask respons og behandling på forespørselen (gjennom helseforsikring). Byttet begge linser i samme konsultasjon. Skjeve hornhinner ble også justert i samme inngrep. Så som er "ørn" allerede samme kveld som inngrepet ble foretatt.

Memira からの回答
Ble veldig godt ivaretatt både før og etter operasjonen.

Memira からの回答
God informasjon og oppfølging før, under og etter operasjonen.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。