Memira レビュヌ 1,536

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

5぀星のうち5の評䟡

Hela upplevelsen frÃ¥n att sÀtta sig i vÀntrummet första gÃ¥ngen, till att komma ut frÃ¥n operationen Àr klockren och helt klart en investering för livskvaliteten. Memiras personal har gjort att jag som... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har for 14 dage siden fÃ¥et en edof linse operation med monovision hos Memira i Kolding og en hel ny skarp verden har Ã¥bnet sig, som at blive fÞdt pÃ¥ ny. Skulle dog lige vÊre tÃ¥lmodig i 8 dage me... もっず芋る

䌁業情報

1. 県科センタヌ
  2. 県鏡屋
  3. 怜県医

Memira に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Memira Àr ledande inom ögonlaser och linsbyte (RLE) i Norden och NederlÀnderna.

Vi genomförde den första laseroperationen av nÀrsynthet i Norge redan år 1990. Vi var först med att behandla astigmatism år 1994 och år 1996 började vi behandla översynthet med laser. Sedan år 2007 erbjuder vi linsbytesoperationer (RLE).

Detta Àr Memira

Memira har haft förmånen att hjÀlpa 100.000-tals personer till en vardag med ökad frihet utan glasögon och kontaktlinser. Under vår mer Àn 30-åriga resa har vi haft många milstolpar.

Idag Àr vi Nordens ledande kedja inom refraktiv kirurg.

Totalt finns vi på mer Àn 60 orter i Sverige, Norge, Danmark och NederlÀnderna. Det gör att det aldrig Àr långt för dig att åka till oss.

Om Memira

圓該䌁業による蚘述

Varför Memira?
Med en ögonoperation kan Memira behandla nÀrsynthet, översynthet, astigmatism och ålderssynthet. Memira Àr inte bara Nordens ledande kedja inom synskorrigerande kirurgi, utan Àven en av de ledande aktörerna i vÀrlden på linsbytesoperationer (RLE). I och med Memiras storlek har Memira resurser och kompetens som mindre kliniker saknar. Memiras kirurger har tillsammans en samlad erfarenhet av över 900 000 ögonoperationer. Memira har ett kliniskt råd och en kvalitetsgrupp som kontinuerligt följer och utvÀrderar ny teknik och nya metoder. Memira nyttjar några av marknadens mest beprövade och vÀldokumenterade tekniska hjÀlpmedel och metoder.
Nöjda kunder
Memira arbetar systematiskt med kvalitet och patientsÀkerhet. I och med vår storlek har vi resurser och kompetens som mindre klinker saknar. Vi arbetar systematiskt och sÀger nej till var fjÀrde kund som vill operera sig - vi chansar aldrig. Allt detta gör att vi har fantastiskt hög kundnöjdhet. LÀs gÀrna berÀttelserna från några av alla de kunder som velat dela med sig. https://www.memira.se/vara-kunder/

Trygghetsgaranti

Som kund hos Memira vill vi att du alltid ska kÀnna dig trygg.

Som kund hos Memira vill vi att du alltid ska kÀnna dig trygg.
Trygghetsgaranti vid linsbyte: - Fria återbesök under 5 års tid. Fria kompletterande behandlingar under 5 års tid om behov uppstår. Jourtelefon för snabb hjÀlp om något kÀnns fel efter operationen. Fri mottagning på alla våra 45 kliniker i Norden. Trygghetsgaranti vid ögonlaser: 1 eller 10 års garanti för ögonlasermetoden Lasek eller 10 års garanti för andra ögonlasermetoder. 1 års garanti: InnebÀr att du får fria kompletterande behandlingar under 1 års tid om behov uppstår. Jourtelefon för snabb hjÀlp om något kÀnns fel efter operationen. Fri mottagning på alla våra 45 kliniker i Norden 10 års garanti: InnebÀr att du får fria kompletterande behandlingar under 10 års tid om behov uppstår. Du får 10 000 kr rabatt på framtida linsbytesoperation nÀr du drabbas av ålderssynthet (vanligtvis efter 45 års åldern). Jourtelefon för snabb hjÀlp om något kÀnns fel efter operationen. Och fri mottagning på alla våra 45 kliniker i Norden.

4.6

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち3の評䟡

Jag valde lasek och infon innan OP var

Jag valde lasek och infon innan OP var inte sÃ¥ detaljerad speciellt om lÀkningen. PÃ¥ OP dagen uttryckte jag min rÀdsla och fick en panikattack men varken lÀkaren eller assistenten bemötte det bra ”lÀgg dig det kommer gÃ¥ fort” sa dem.
Efter OP så var smÀrtan bland det vÀrsta jag kÀnt och man fick inte tillrÀckligt med bedövningsdroppar med sig hem.
Även sagt att man kan jobba efter 7 dagar vilket absolut inte stÀmde och det tog mig 3 veckor tills jag kunde jobba igen.
Hade jag kört bil efter 1 v som ni sÀger att man kan så hade nog varit med om en olycka.
Hade jag vetat om allt detta så hade jag avstått. Inte vÀrt den stora summan.

2026幎1月21日

Jeg har for 14 dage siden fået en edof

Jeg har for 14 dage siden fået en edof linse operation med monovision hos Memira i Kolding og en hel ny skarp verden har åbnet sig, som at blive fÞdt på ny. Skulle dog lige vÊre tålmodig i 8 dage men så blev det hele skarpt, både på langt og nÊrt hold. Tak til Lars hos Nyt syn i Svendborg for at råde mig til denne linse samt god rådgivning Þvrigt.

2026幎4月2日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち5の評䟡

Hela upplevelsen frÃ¥n att sÀtta sig i

Hela upplevelsen från att sÀtta sig i vÀntrummet första gången, till att komma ut från operationen Àr klockren och helt klart en investering för livskvaliteten. Memiras personal har gjort att jag som skeptiker, kÀnde mig vÀl och tryggt behandlad löpande. Tack Ànnu en gång.

2025幎12月18日

Det bÀsta jag gjort

Det bÀsta jag gjort. Äntligen slipper jag Linser och glasögon. Jag kan bara vakna och kliva upp utan att behöva leta fram glasögonen. Jag kan Ã¥ka och bada med mina barn utan att behöva sÀtta i Linser och vara rÀdd att de ska Ã¥ka ur nÀr man dyker. Det enda jag Ã¥ngrar Àr att jag inte gjorde det tidigare. Trevligt bemötande och blev vÀl omhÀndertagen pÃ¥ memira och under operationen. Perfekt alltihopa :)

2025幎11月25日

Lasek hos memira

Gjorde Lasek/ytbehandling för 4 månader sen hos memira i stockholm och Àr jÀttenöjd.

Memira var vÀldigt noggrann med mÃ¥nga förkontroller och genomförde operationen bara nÀr allting sÃ¥g verkligen bra ut (hade lite ögonlockinflammation, nÃ¥got som Lirema missade totalt). Även vÀldigt noga med mÃ¥nga efterkontroller nÀr jag hade lite för högt tryck och blev kontrollerat varje vecka. Det kÀndes som att dom höll koll pÃ¥ allting, vilket var viktigt för mig som var jÀtte nervös och hade tok-googlat alla worst case scenarios som kunde ske efter ögonlaserbehandlingar.

Hade inte så mycket synfel och tjock hornhinna, men valde lasek Àndå pga att jag inte ville ha en flap (som på lasik och smile). KÀmpig första veckorna efter lasek och man behöver verkligen ha tålamod med processen, men Àr Àndå vÀldigt nöjd med valet och hade 100% gjort om det. Bara lite sÀmre syn i mörkret med ena ögat (kan fortf bli bÀttre), och liiite ögontorrhet.. men mina ögon mår så mycket bÀttre av att slippa linser!

2026幎3月18日
自発的なレビュヌ