Fantastisk service når man skal bruge det helt rigtig farve slips til en ungmand og ekspres levering bestilt fredag efter Kr.Himmelfart fik leveret i dag via DAO i dag lørdag I burde få mindst ⭐️⭐️⭐... もっと見る
企業が回答しました
Har kun godt at sige.... Overskueligt - effektivt - god tone ... det gik så fint med at bestille. Bekkræftelse og levering gik hurtigt og så kom den lille, fine og “miljøbevidste” æske. I den ligger m... もっと見る
企業が回答しました
Tilfreds! Jeg bestilte en slipsenål hos Men's Classics og fik hurtigt varen leveret til postkassen. Jeg er dog lidt usikker på kvaliteten af selve slipsenålen - men det er vel hvad man kan forven... もっと見る
企業が回答しました
Pakke ikke leveret før i spørg om jeg vil bedømme jer
企業が回答しました
Men's Classics er en dansk virksomhed, som leverer alt inden for accessories til den klassiske mands garderobe. Vores udvalg af produkter dækker bl.a. over flotte ure, solbriller, læderbælter, stilfulde slips og butterflies samt diverse tilbehør som slipsenåle og manchetknapper. Alt dette i en høj kvalitet og til en fornuftig pris! Vores accessories er minimalistisk i sin stil, idet Men's Classics netop har fokus på enkeltheden i den mandlige garderobe.
Kaltoftevej 24, 7000, Fredericia, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Men's Classics からの回答
Hurtig levering og varen levede op til forventningerne.

Men's Classics からの回答
Efter mange forsøg har endelig fundet en maske behagelig at have på og i øvrigt hurtigt levering 👍

Men's Classics からの回答
jeg er ikke tilfreds. bad om største mundbind og de tilsendte passer ikke til mit grødhoved

Men's Classics からの回答
Hurtig levering og skarpe priser!
Jeg har nu to gange bestilt ved Men's Classic. Begge gange har der væres lyn hurtig levering. Priserne er skarpe og fragten virkelig billig også.

Men's Classics からの回答
Men's classics har en rigtig god hjemme side og leve op til deres forventninger, der for giv jeg dem fem stjerner for deres produkter

Men's Classics からの回答
Fin service hurtig levering meget overskueligt at finde produkterne

Men's Classics からの回答
Jeg har flere gange købt ved Men’s Classics, det fungerer upåklageligt og produkterne er af god kvalitet, kæmpe ros herfra
- Jeppe

Men's Classics からの回答
Jeg oplevede super service og hurtigt levering på min ordre

Men's Classics からの回答
Super tilfreds og levering til tiden og fantastisk positiv dialog med svar på alt hvad man spørger om. Kan helt sikkert anbefales

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。