Mens Room レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Bryder markedsførings lovgivningen, efter min opfattelse. Udsender mail med rabat kode med den pågældende tekst: og få 20% på produkter by Men's Room. På messen og her på shoppen. Men n... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Har lavet en aftale, var det 10 minutter for tidlig fik en kop kaffe. After 15 minutter fik jeg at vide at behandlingen er aflyst. Det er ikke i orden.

5つ星のうち5の評価

Har prøvet mange cremer, men aldrig med succes. Faldt over serien fra Mens Room, og for første gang fundet en simpel hudplejerutine, hvor serum og dagcreme trænger ordentlig ind i huden, uden at fedte... もっと見る

企業情報

1. スキンケア クリニック
  2. 美容製品提供業者
  3. 美容製品卸業者
  4. フェイシャル スパ

さまざまな外部ソースから提供された情報

Men`s Room er Danmarks første hudplejeklinik og frisør kun for mænd. Klinikken åbnede i 1998 og har med mere end11 års erfaring et grundigt kendskab til behandling af hudtilstande og problematikker relateret til mænds specifikke behov. Gavekort udstedes.

まあまあ

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 3

レビューを書く

Bedste hudplejeprodukter

Bedste hudplejeprodukter! De virker!
Selvom de er udviklet til mænd, kan de kun anbefales til kvinder også. Jeg har aldrig haft så pæn hud som nu.

2024年10月5日

Mens Room からの回答

Hvor er vi glade for at læse det. Så mange tak for ros og stjerner. Mange tak.

5つ星のうち1の評価

STAY AWAY FROM THEM!!!!!!

STAY AWAY FROM THEM!!!!!!! No even worth a star. Cheap products from China, Shoes look lovely on the website, but in all honesty they are a classic example of cheaply made shoes from China! This company is based in Denmark therefore why is it called Mens Room UK, and the returns are sent to the warehouse in China at a very costly price! There is no advance warning of this on their website. Customer service replies within a couple of days offering you to keep the products but if you spend more money with them they will send you a better product!! What a scam of a company. STAY AWAY!!!

2024年7月22日

Mens Room からの回答

Dear Linda. WE DO NOT SELL SHOES We are a Skin Care Clinic in Copenhagen. Since 1998. Our higly efficient skin care line is made by us in Denmark/EU and I think, you might confuse us with someone called Mens Room UK? We are not in the shoe business. Could I kindly ask you to remove this review? Thank you. It would mean a lot.Kind regards by Men's Room

By mensroom produktserien

By mensroom produktserien har været mine klare favoritter i efterhånden flere år! Jeg oplever stor forskel i min hud ift urenheder og acne fra inden jeg brugte produkterne og til nu. Især “control serum” er super effektiv, synes jeg. Klart worth it ift prisen selvom jeg er på SU -for går altså ikke på kompromis med hvad jeg smider i ansigtet! Så stor tilfredshed herfra både mht produkter og oplevelsen med behandling i selve klinikken.

2024年7月21日

Tak. Det betyder meget. På glædeligt gensyn <3

Prima

Voor de eerste keer binnen gelopen en op een zeer prettige en vriendelijk manier geholpen, zelfs het korter maken van de broek was gratis. Dacht altijd dat het een winkel was voor de jongere generatie, maar ik iets ouder heb het als heel prettig ervaren.

2024年5月17日
5つ星のうち5の評価

Lækker hud og lækkert skæg

Efter en lang og kold vinter havde jeg fået skæl i mit fuldskæg. Efter mange forsøg med skælfjernende shampoos, faldt jeg over en facewash fra ByMensRoom. Deres Control Cleanser fik taget det meste af min skæl (og samtidigt gav mig meget renere hud), og så tog deres Repair Oil det til et nyt niveau ved at give huden under skægget noget velfortjent pleje.

Kan klart anbefales til alle mænd derude, som døjer med uren hud eller skæl i skægget.

2024年4月21日

Tak, Lukas. Det er vi godt nok glade for at høre :-) hilsner by Men's Room

5つ星のうち5の評価

Jeg havde købt et gavekort men fandt ud…

Jeg havde købt et gavekort men fandt ud af at det var til produkter. Men skriv så til mensroom og fik det byttet uden problemer til en behandling som ønsket. Og virkelig sød betjening. Elsker iøvrigt at komme derinde lækkert sted

2024年4月23日

Mens Room からの回答

Mange tak, Allan. Det betyder mere, end du tror. På glædeligt gensyn. Forårssol og gode hilsner

Kan varmt anbefale mensroom

Kan varmt anbefale mensroom.
Jeg fik den mest behagelige ansigtsbehandling af en sød behandler der hed Julie. Det kan varmt anbefales, 5 stjerner her fra.

2023年6月24日

Mens Room からの回答

Kære Jamal. Tusind tak. Det betyder meget for os. Sender fluks rosen videre til Julie og lover, vi vil gøre vores bedste for at leve op til stjernerne. Kæmpetak og god sommer din vej. Kh Men's Room

5つ星のうち4の評価

Dejligt gensyn!

Dejligt gensyn!
Efter ca 20 års fravær testede jeg igen konceptet af. Det holder stadig. Lokalerne er lidt nedslidte men indholdet er super fint. Fin velkomst og ikke mindst en god professionel behandling hvor jeg undervejs blev informeret og vejledt. God service - dejlig atmosfærde og ikke mindts et godt resultat med blød hud som en barnenumse og diverse hår fjernet. Et lille minus er at de ikke forsøger at sælge mig produkter efter behandlingen - der ligger et mersalg.
HB

2023年4月8日

Mens Room からの回答

Kære Henrik. Velkommen tilbage. Tak for de fire stjerner. Det betyder meget. Vi vil bestræbe os på at leve op til dem og til fortjene den sidste også :-) by Men's Room

Mangelfuld på flere parametre

Dårlig stil at I ikke vender tilbage på skriftlig feedback efter en relativt mangelfuld behandling.

Mail sendt d 8/1 og har endnu ikke fået svar til trods for at flere elementer ved behandlingen manglede

2022年1月17日

Mens Room からの回答

Kære Lise. Vi har ikke fået din mail. har nu ledt i alle postkasser og fundet dig i spamfilter. Det er ikke ligegyldighed eller dårlige intentioner at vi ikke har svaret dig. Men irriterende for os alle den er blevet syltet der. det er jeg ked af.
Det er da klart en fejl, han ikke fik resultatet af hudanalysen og produktanbefalingen med. Jeg tjekker lige op med den pågældende kollega, men uanset hvad årsagen måtte være, må vi jo helst have det rettet. Vi vil gerne tilbyde Rasmus en fokuseret hudanalyse og gennemgang af hans hud, og hvad kunne være godt for lige ham at gøre og ikke gøre. Book gerne og henvis til vores aftale her. Fejl sker, og det er så vigtigt, du skriver, så vi kan få rettet ind og forbedret. Tak for det. Har I spørgsmål, skriv da gerne til mig direkte på marie@mensroom.dk. Gode hilsner Marie Marcuslund-Reuss, Men's Room

5つ星のうち5の評価

Empatisk, varm og top professionel behandling

Super god oplevelse. Jeg blev taget i mod af en meget varm og empatisk medarbejder (Sussi) som guidede mig godt igennem oplevelsen. Det var min første af slagsen, så det var rart at blive taget i hånden. Top professionelt, hyggeligt og god service, uden påduttet mersalg. Rigtig god snak med både plads til latter og ro. Absolut anbefalelsesværdig.
Kommer helt sikkert igen.

2022年1月11日

Mens Room からの回答

Tak, sikken dejlig overraskelse. Vi vil arbejde hårdt på at leve op til stjernerne, Ian. Sender straks ros i den rette retning. På glædeligt gensyn :-)

Hej Mens Room

Hej Mens Room
Jeg synes jeres produkter er super gode, de hjælper på min hud 🙂👍🏻

Hilsen Allan 15 år.

2020年5月28日

Mens Room からの回答

Kære Allan. Det er vi vel nok glade for at høre. Det er lige den slags, der inspirerer os til at lave produkter. Tak! Bedste hilsner by Men's Room, Professional Skin Care for Men since 1998

5つ星のうち5の評価

Har været der for første gang i dag

Har været der for første gang i dag. Jeg fik den helt store tur af Sussi, og jeg må sige at jeg er imponeret! Hun guidede hele vejen igennem, forklarede hvad hun brugte, og hvad det gjorde for min hud. Hun var enormt nem at snakke med (om alt). Hun prøvede ikke at oversælge nogle af produkterne, men var enormt reel og guidende, hvilket gjorde at jeg købte hele serien. Jeg ser frem til det videre forløb, og mit næste besøg.

2020年4月27日

Mens Room からの回答

Kære Oliver. Tak. Din ros er bragt videre. Det er så dejligt, du tager dig tid til at anmelde noget, du kan lide. Ofte er folk mere motiveret af utilfredshed ved tasterne :-) Mange tak. Kh

…al for dyrt

Jeg startede med at få vokset min ryg hver 4 uge, det er simpelhen blevet for dyrt nu! Jeg har valgt dem hel fra, og for behandling et andet sted! Søde piger, og god behandling, men total overpris!!

2020年4月17日

Kære Frederik.
Det er vi kede af, du synes. Beklager. Vi har ikke haft fornøjelsen af dit selskab siden 2017. Nu ved jeg ikke, hvad du synes er en fair timepris for en faguddannet håndværker inklusiv moms og materialeforbrug, men vi kan desværre ikke gøre det billigere, hvis vi skal kunne lønne rimeligt. Skulle du en dag få mod på at komme igen, er du velkommen. Vi er, så du er forberedt, steget 15 kr. på voks, siden du var der sidst. Gode hilsner Men's Room.

DO NOT GO THERE

DO NOT GO THERE. It is in a converted apartment with doors left open to anyone seeing you. The owners believe they don't need to comply with the law regarding refunds. I don't want the treatment as I can see the standard is very low. The owners don't even know you have to provide T&C by law!!!! These guys will steal your money!!!!!

2019年12月9日

Mens Room からの回答

Dear Omar. We are sorry, you will not use your voucher from last year. We checked by authorities, that we follow all laws. We still hope to see you in here. We have lots of products and your vouchers lasts 36 months from purchase. Kind regards by Men's Room

very irresponsible

The worst experience so far i have seen..very irresponsible persons are working in the reception all the time.

i took a large facial appointment like 15 days back when i go there they are saying simply sorry sir today the girl is not working . because of that i waste my time to go there and i didn't book any appointment in other places.i have a very important function to attend on next day.

If some body those who have a very important functions i will sincerely tell them please don't book there they are not responsible for their appointments.because its happens 2 times to me.

Even they didn't call to update their information to the customers after we go there then they will tell you sorry sir today the girl is not working.that much importance they are giving to the customer.

so guys this is my experience from men's room . why i am updating is those who really need facial treatment for the functions or party's weddings please choose some other option ..

2017年7月22日

Mens Room からの回答

Hi Rotu Prasad. I am sorry for your experience. We tried all, we could, to find you. Even via facebook. Luckily you reached us on phone before arriving. It is very inconvenient for all, when sudden illness occeurs. We thought, we did not have any contact information on you. Not phone number nor emailadress. But today we realized, you were twice in our system. One place with contact info and one without. We tried all we possible could. I wish, you would have tried to contact us first before rating us bad. I am sorry for your inconvenience. If you ever forgive us and come back, at least now we have your contact information, to make sure this will never happen again.
Kind regards Marie Marcuslund-Reuss, Men's Room

Viden om mænds hudproblemer

Startede med at komme der for 15-17 år siden og de hjalp mig af med min acne - ikke billigt, men ALLE pengene værd! Hvis du skal i bund med dine hudproblemer skal du hænge i - det/de forsvinder ikke ved kun én behandling.

2015年10月17日
5つ星のうち4の評価

Prof. og god behandling

Har kommet flere gange får at få vokset ryg og ansigt behandling og begge dele har været udført meget professionelt og jeg har været meget tilfreds

2013年11月7日

Trustpilot エクスペリエンス