Wij zijn bij Landelijk Label super geslaagd voor de totale make-over van onze boerderij. Het gemak waarmee alles ging en vooral de adviezen zijn goud waard. Van advies aan huis tot het even meeneme... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Wat een prachtige winkel𥰠zeer stijlvol. Leuk, lief personeel. Heel sociaal. Lekker cappuccino gehad. Zeker een aanrader!!ð€©ð¥°
Een aantal weken geleden hier geweest. Wat een lieve, behulpzame mensen werken hier.â€ïž Ze hebben zulke prachtige spullen. Ik raakte niet uitgekeken. Ons werd ook nog een heerlijk kopje koffie aange... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Is een super sfeervolle mooie winkel . Je kunt er uren lopen en telkens zie je weer nieuwe dingen en doe je veel inspiratie op. Vriendelijk personeel en ze hebben heerlijke koffie die je tussendoor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Klantvriendelijk
Klantvriendelijk, prachtige winkel! Aanrader!
Wat een prachtige winkel𥰠zeerâŠ
Wat een prachtige winkel𥰠zeer stijlvol.
Leuk, lief personeel.
Heel sociaal.
Lekker cappuccino gehad.
Zeker een aanrader!!ð€©ð¥°
Hele fijne winkel
Hele fijne winkel! Word goed geholpen met advies, al vele mooie dingen gekocht!
Hele mooie collectie
Hele mooie collectie. Prima service met een lekker bakkie koffie
Hele fijne winkel met geweldig mooieâŠ
Hele fijne winkel met geweldig mooie woonspullen! Fijne service! Wij komen hier graag terug.
Mooie winkel als je van de landelijkeâŠ
Mooie ruime winkel als je van de landelijke stijl houdt. Vriendelijk personeel.
Een super leuke winkel met heel veelâŠ
Een super leuke winkel met heel veel mooie accessoires en meubels, heel vriendelijk personeel. Ze denken met je mee en helpen je graag en goed. Ben super tevreden en echt een aanrader om deze winkel te bezoeken.
Goed advies
Goed advies, fijne sfeer, prachtige spullen! En snelle levering!
vriendelijke leuke winkelmensen en leukeâŠ
vriendelijke mensen en leuke accessoires en meubels
Ik ga hier graag naar toeâŠ
Zo mooie winkel en super goed geholpen
Zo mooie winkel en super goed geholpen!
Mooi kleed gekocht!
En hand gemaakte tegeltje voor onze badkamer gekocht!
Geweldige winkel !!
Een flinke poos geleden leuke kleienâŠ
Een flinke poos geleden leuke kleien potjes gekocht.
Na een poosje verkruimelde 1 potje en de andere is nu ook bezig.
Helaas waren de potjes een tijdje niet in de collectie.
Ik zag dat ze er weer waren heb vanmiddag 2 nieuwe aangeschaft.
Het kwam ter sprake dat de andere kapot waren gegaan.
Ik werd bij de kassa helemaal blij verrast. Ik kreeg de nieuwe potjes nl cadeau.
Heel hartelijk dank voor de service.
Prima geholpen leuke winkel
Prima geholpen, leuke ideeen opgedaan. Met meer weggegaan dan waar we voor kwamen. Echt een aanrader !!!
Altijd weer een feestje om bij metâŠ
Altijd weer een feestje om bij met Landelijk Label langs te gaan.
Prachtige spullen en een heerlijk bakje koffie met wat lekkers erbij.
Wordt altijd super goed en leuk geholpen.
Is een super sfeervolle mooie winkel .
Is een super sfeervolle mooie winkel .
Vriendelijk personeel en ze hebben heerlijke koffie die je tussendoor aangeboden krijgt en tijdens het winkelen kan nuttigen ð
Omdat wij zou gezellig en goed geholpenâŠ
Omdat wij zou gezellig en goed geholpen zijn en. En een mooie winkel .
Fijne winkel een mooi en groot assortiment.
Fijne winkel een mooi en groot assortiment. Uitgebreid advies met een heerlijk kopje koffie erbij. Fijn en persoonlijk geholpen.
Landelijke woonbeleving
t is een landelijke woonwinkel waar je alrijd vriendelijk en deskundig geholpen wordt. Ze nemen rustig de tijd om advies te geven.
Super geslaagd met mooie lampenkap enâŠ
Super geslaagd met mooie lampenkap en krans. Heel goed geadviseerd en geholpen. Tot een volgende keer!
Groetjes Chantal Gelmers
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹